Marco de Wit 20 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ossi Tiihonen suosittelee blogissaan taas erittäin mielenkiintoista kirjoitusta:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kirjoitus on useita sivuja pitkä, mutta siinä on hyvä tiivistelmä. Korostukset lisätty.

 

Kehotan kaikkia niitä, jotka väittävät tämän kirjoituksen sisältävän virheitä esittämään todisteet sille, että esimerkiksi seuraavat väitteet olisivat vääriä:

 

1. Koronan diagnosointiin käytettävä PCR-testi ei sovellu diagnostiseen käyttöön, vaan valtaosa diagnooseista on vääriä, mikä vääristää merkittävästi todellista tautitilannetta.

 

2. Lähes kaikki koronaan kuolleiksi väitetyistä ovat monisairaita vanhuksia, joilla korona ei ole pääasiallinen kuolinsyy, mikä vääristää merkittävästi koronakuolematilastoja.

 

3. Koronaviruksen aiheuttama tauti on muille kuin monisairaille vanhuksille yhtä vähän vaarallinen kuin monien muiden hengitystievirusten aiheuttama tavallinen flunssa.

 

4. Kliinisen tutkimuksen mukaan Pfizerin rokote on käytännössä tehoton, koska rokotteen ottamalla vähenee riski saada koronadiagnoosi alle yhden prosentin verran.

 

5. Koronarokotteet eivät estä rokotettuja saamasta tartuntaa ja tartuttamasta muita.

 

6. Maailmalla, ja myös Suomessa on rokotehaittarekistereihin ilmoitettu valtava määrä koronarokotteisiin liittyviä vakavia haittoja ja kuolemia.

 

7. Koronarokotteiden pitkäaikaisia haittoja ei ole tutkittu, ja vaikutusmekanisminsa perusteella niiden voidaan olettaa aiheuttavan useita vakavia terveyshaittoja.

 

8. Pfizer myöntää, että rokotteen haittoja ei tunneta, ja rokotteita haalineet valtiot ovat antaneet Pfizerille täydellisen vastuuvapauden rokotteen aiheuttamista terveyshaitoista.

 

9. Lapsia ei saisi rokottaa, koska  rokottamisessa on useita laillisuusongelmia, ja koska lapset eivät sairastu koronasta vakavasti ja heille voi tulla rokotteesta vakavia haittoja.

 

10. Maskien käytölle, yhteiskunnan rajoitustoimille sekä rokottamattomien syrjimiselle koronapasseilla ei ole mitään lääketieteellisiä perusteita.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Stop koronakorruptio! Johtavat korruptiodenialistit tuomiolle!

 1. Jäämme innolla odottamaan milloin ”oikea nimetön” tulee kertomaan (kohta kohdalta ja tarkasti eritellen) meille että koko lista on väärää tietoa.

 2. CDC ja FDA ovat myöntäneet että PCR-testit on kalibroitu tavallisille flunssaviruksille, koska ns. koronavirusta ei ole pystytty vieläkään eristämään, ts. todistamaan että se on olemassa.

  PCR-testit on todettu jo monen valtion tuomioistuimessa kelvottomiksi perusteiksi millekään rajoituksille, koska yli 95% niistä on vääriä positiivisia. Tästä syystä CDC onkin ohjeistanut käyttämään muita testejä 31.12. alkaen.
  Miksi Suomi siis edelleen AVI:n johdolla asettaa rajoituksia? Monessa Euroopan maassa esim. Espanjassa nämä ovat jo korkeimmassa oikeudessa todettu perustuslain vastaiseksi:

  Spain’s Top Court Rules Pandemic Lockdown Unconstitutional

  Spain’s Constitutional Court has ruled a strict stay-at-home lockdown the Spanish government ordered under a coronavirus state of emergency last year was unconstitutional.

  https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

  Nyt koko MaRa ja muut jotka kärsivät rajoituksista ja suluista pikapikaa tekemään rikosilmoitus AVI:ja vastaan ja hakemaan korvauksia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*