6 thoughts on “Todiste: Patriarkaalinen poikaystävä alistaa raskaana olevaa polygamistia!

 1. Tämähän on suvakkihuora! Feministinen Taleban kykenee varmasti eheyttämäään hänet, joten hopi hopi lentokoneeseen, kun vielä Afganistaniin pääsee!

  1. Joo noi tollaset pimikset haluu tulla matujen raiskaamiksi, koska yks kaverikin tai kaveritkin raiskattiin niiden toimesta.

 2. Suomalaismiesten pitäisi olla hänen rakastajien aisankannattajia.
  Itse en katselisi tuollaista naista hetkeäkään.

 3. Tuo ”yhyy” oli oikeasti lähes naulan kantaan. Olen ihmetellyt miksi tuota naisoletettua tuputetaan joka tuutista? Ei se ole mikään ruusu mutta kukkiihan se perunakin. Sitä en kuitenkaan tiennyt että se on niin heikkolahjainen että luulee voivansa määrätä muiden ihmisten elämää omilla mielihaluillaan. Ja vielä uhriutua kun joku katsoo sen bluffin.

  No, onnea valitsemalleen tielle. Jos ei kerran paneminen ollut ”se juttu” niin mikä sitten? Ei halunnut miestä elämäänsä mutta siinä kohtaa vaan teki mieli, niinkö? Ja vaikka tiesi että toinen ei halua kiertopalkitoa vaan oman vaimon, niin meni silti sänkyyn. No, siitäkös nyt pitäisi siittäjää syyttää? Minusta suurempi syy on uhriutujalla.

 4. Otetaas hattu päästä ja mietitääs hetki mikä on ajanut tämän pissiksen avautumaan. Tai no, pissiksen. Alkaa olla jo vähän vanha pissikseksi…

  Eli eli… pissis haluaisi käytännössä olla ”moniavioinen”, eli elää vastuutonta elämää mahdollisimman monen kumppanin kanssa ja kerätä mahdollisimman monta (seksi)kokemusta muista ihmisistä, ennenkuin on liian vanha. Omaa käytöstään se perustelee sillä että on ”moniavioinen”, samaan aikaan kun vaatii mahdollisilta jälkeläisten siittäjiltä yksiavioisuutta. Eli, pissis saisi mennä persus punaisena mutta kumppanin pitäisi olla kiltisti kotona ja hoitaa mahdolliset jälkikasvut ja käytännön asiat.

  Toisaalta, jos pissis tekee mahdollisimman monelle kumppanille jälkikasvua, ne muut kumppanit hoitaisivat jälkikasvut ja pissis olis rundilla niin kauan kun persus kestää. Tämä on henkilökohtainen ymmärrykseni videon ”ongelmasta”.

  No, noinhan saa tehdä, mutta elämässä teoilla on yleensä seuraukset. Ensinnäkin, jos tekee jälkeläisiä, niin ei kannata yllättyä että niitä saattaa joutua hoitamaan yksin seuraavat 18 vuotta. Riippuu yllättävän usein ihan itsestä miten synnytyksen jälkeisen ajan hoitaa ja miten arjen sovittaa yhteen kumppanin kanssa. Jos määräilee ja vaatii, niin melko nopsaan huomaa olevansa yksin.

  Toinen asia on se että jos itse on jotain mieltä ja sen saman asian kieltää toiselta, niin se vääjäämättä ajaasuhteen ahdinkoon. Tämän pissiksen kumppani saattaa olla myös moniavioinen, jolloin hänellä on jo kiikarissa uusi kumppani ja hän tekee selväksi että ei aio jatkaa kyseisen pissiksen kanssa. Eli, ehkä samaa kuin pissis yritti sille: määräillä. Toisaalta, peli on selvempää kun asiat sanoo suoraan.

  Mutta se mikä nyt yllättää on se, että pissis tarkoituksella harrasti seksiä ja antoi kaverin tulla sisään ilman että oli aikomustakaan perustaa perhettä!!

  Kun halutaan perustaa perhe, se tarkoittaa että kaikki pissismäisyyden lopetetaan ja keskitytään perheenä yhteisiin asioihin. Se ei tarkoita että isä vie poikia jääkiekkotreeneihin samalla kun äiti vie tyttöjä ratsastustunneille. Vaan se tarkoittaa että perheenä eletään niin että kaikki tuntevat turvallisuutta ja kaikille on mahdollisuus kehittyä yksilöinä. Se tarkoittaa että asiat ajatellaan perheen kannalta, mikä on perheelle parasta. Siinä siirretään omat halut ja egot sivuun ja eletään yhteen hiileen puhaltaen. Pissis siis haluaa perheen mutta toisaalta ei halua. Se jää päälimmäiseksi käsitykseksi.

  Tämä pissis varmaan luulee että lopun iän voi elellä kuin teini. Ikävä kyllä, joka vuosi tulee uudet mallit markkinoille. Ja tämänkin jälleenmyyntiarvo romahti sen verran, jos ei muuten niin tämän videon myötä, että jatkossa kaikki hyväksikäyttäjät on kärkkymässä hillotolpalle.

  Elämä on valintoja. Julkisuushakuisuus asettaa mahdollisuuden erilaisten mielipiteiden kommenteille. Siksi ehkä puhekielessä puhutaan ”somehuoraamisesta”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*