Marco de Wit 21 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on vuosia ainoana kansallismielisenä julkaisuna varoittanut sionistien johtavan pitkälle sekä USA:n että myös Suomen ulkopolitiikkaa. (Magneettimedia varoitti tästä aiemmin aktiivisesti, mutta sai syytteen ja ajettiin konkkaan. [Lisäys: Ok, joo, kyllä Partisaankikin jotain joskus selittää, muttei juuri uskalla konkretisoida sitä esim. kritisoimalla persuja.])

 

Sionistien päämääränä on toisaalta saartaa Iran ja toisaalta ylläpitää Afganistanin heroiinituotantoa, jolla pyöritetään sekä järjestäytynyttä rikollisuutta että islamistisia terroristiorganisaatioita.

 

Jos nämä päivänselvät faktat ovat sinulle shokki, niin alla kaksi erinomaista lähdettä.

 

Klassikkoluento: Valtiot johtaa terroristeja

 

 

 

Lue kirja netissä

 

 

 

 

Niinpä Suomi lähti yhdessä sionistien ja Naton kanssa MIEHITTÄMÄÄN Afganistania. Siis vaikka se maksoi Suomelle yli miljardin ja useiden suomalaisten sotilaiden hengen ja terveyden. (Näistä kaikista imperialismin haittapuolista valta- ja vaihtoehtomedia olivat tietysti hyvin hiljaa aivan kuten persutkin.)

 

Samalla Afganistanin miehittäminen myös provosoi tai ainakin antoi tekosyyn Turun islamistisen terrori-iskun järjestämiseen, jonka avulla saatiin poliisivaltiolakipaketti läpi kiireellisenä. (Todennäköisesti Supo järjesti iskun yhteistyössä Mossadin ja Naton agenttien kanssa, joskin se taisi mennä vähän käsistä, kun heidän islamistihullunsa olikin odotettua innokkaampi ja tehokkaampi katkomaan naisten kurkkuja.)

 

Vuosien ajan Laiton Lehti ainoana mediana tuomitsi persujen sairaan sionistisen tuen Afganistanin miehitykselle. Kaikki muut vaihtoehtomediat olivat hiljaa, koska eihän persuja saa kritisoida.

 

Trump oli oikeassa ja pedonatottavat persut väärässä Afganistanista

 

 

Mutta miksi vain LL uskaltaa kritisoida myös persuja? Ehkäpä koska KAIKKI muut mediat ja aitokansallismielisinä esiintyvät poliitikot ovat osa valeoppositiota? Vai ovatko he ainoastaan tyhmiä, naivia ja johdateltavia? Miettikääpä sitä.

 

 

Nyt kun Afganistanin kansa on vihdoin lähes kokonaan saanut karkoitettua miehittäjät, niin tietysti persut haluavat heti lähettää suomalaisia sotilaita pelastamaan Afganistanista sionistien ja Naton afgaanikätyreitä. Siis vaikka monet heistä ovat auttaneet pyörittämään heroiinikauppaa ja täyttämään Naton kidutuskammioita maamiehillään.

 

Itse asiassa myös Suomen Supo ja polpo ovat mukana tässä heroiinikaupassa ja nyt pitää mennä pelastamaan paikalliset yhteistoimintakumppanit. Monet näistä tulevat sitten jatkamaan huumekauppaa ja järjestäytynyttä rikollisuutta Suomessa polpon suojeluksessa.

 

Yksi tärkeä syy miksi Amerikka vetäytyi Afganistanista oli nimenomaan se, että Taliban vihdoin suostui olemaan tuhoamatta ooppiumipeltoja. Moni Suomeen tuleva afgaani on sitten yhteydessä Afganistaniin jääneisiin sukulaisiinsa ja toimii välikätenä heroiinikaupassa.

 

Todennäköisesti osa suomalaisia palvelleista on myös itse ilmiantanut ja kiduttanut miehittäjille vastaan pistäneitä maanmiehiään. Lasten raiskaamisesta puhumattakaan, koska sehän on pitkälle nimenomaan suomalaisten liittolaisten eli Pohjoisen Liiton afgaanien perinne! [Syyttäjä uhkasi Marcoa syytteellä, jos jatkaa perinteen kutsumista kansanhuviksi.]

 

 

Mistä tunnistat sionistisen kansallismielisen? No, siitä ettei hän välitä suomalaisten olevan tukemassa heroiinikauppaa ja afganilaisten poikien raiskausperinnettä!

 

Kaiken kukkuraksi sionisteja palvelevat persut ovat nyt siis mukana kuskaamassa mahdollisia terroristeja, huumekauppiaita, kiduttajia ja lastenraiskaajia Suomeen!

 

Eikä raiskaaminen välttämättä jää lapsiin!

 

Persut petti taas: Afgaaneja Suomeen sotilaiden avulla!?!

 

 

Sairainta tässä kaikessa on, että useat persut ovat niin TYHMIÄ, etteivät oikeasti tajua mitä tapahtuu. He oikeasti kuvittelevat persujen vastustavan afgaanien tuomista Suomeen sotilaallisella interventiolla.

 

Esimerkiksi Laittoman Lehden päätoimittajan levittäessä somessa yllämainittua LL-juttua persujen tuesta sotilaiden lähettämiselle, niin jälleen olivat purralaiset persut ärhäkkäänä paikalla syyttämässä persujen ”mustamaalaamisesta”.

 

Tässä nähdään kuinka hyvin Purran ja Halla-ahon huijauslinja puree tyhmimpiin persuihin. Siis siitä huolimatta, että tarkka kuuntelija olisi helposti huomannut Halla-ahon eduskunnassa kannattavan suomalaisten joukkojen pikaista lähettämistä Afganistaniin, koska pitää sitä ”sivistysvaltion” tehtävänä. Siis tunkeutua pakolla ”sivistymättömiin” valtioihin. Se on sitä persujen ylistämää Natokumppanuutta. Ystävyys velvoittaa.

 

Halla-aho kuitenkin käytti 95% puheajastaan kritisoidakseen sitä, että vihreät jatkuvasti LAAJENTAVAT autettavien joukkoa mm. lomaileviin ”suomalais-afgaaneihin”. Rivien välissä Halla-aho selitti, että persuille kyllä käy laiton sotilasoperaatio ja ensin satojen afgaanien ja sitten myöhemmin heidän perheidensä yhdistämisen ja syntyvyyden kautta myös tuhansien afgaanien tuottaminen Suomeen, mutta ei hätää: Persut vastustavat kymmenien tuhansien afgaanien tuottamista Suomeen. Tämä todistaa kuinka kansallismielisiä persut ovat.

 

Persut ovat siis jälleen kriittisiä, muttei vastaisia. Monet tyhmät persut sitten ihan oikeasti tuon puheen jälkeen kuvittelevat Halla-ahon kritisoivan suomalaisten joukkojen lähettämistä Afganistaniin kuskaamaan afgaaneja Suomeen.

 

Tätä samaa kriittisyys-taktiikkaa Halla-aho ja Purra käyttävät lähes kaikissa aiheissa maahanmuutosta ilmastopolitiikkaan ja arvoliberalismiin. Ei ikinä olla imperialistien ja suvakkien ydinideoita vastaan, vaan ainoastaan ”kriittisiä”. Törkein esimerkki tietysti EU- ja eurokriittisyys, muttei vastaisuus. Väestönvaihtokriittisyys, muttei vastaisuus. Pankkikartellikriittisyys, muttei vastaisuus. Ilmastopsykoosi-kriittisyys, muttei vastaisuus. Tai kriittisyys arvoliberalismin ääri-ääri-ilmiöitä, kuten pridesuojateitä vastaan samalla, kun hyväksytään pridetyksen perusideat homoadoptiosta alkaen.

 

Tosin nyt Purran johdolla persut ovat siirtyneet jo monissa asioissa suvakkiuskovaisiksi eli esim. korona- ja rokoteasiassa ei saa olla edes koronasulku- ja rokotekriittinen puhumattakaan -vastaisuudesta, koska se on ”salaliittoteoria”. Nyt puolue kannattaa lasten piikittämistä puolipakolla kokeellisilla injektioilla. Siis vaikka monet maat ovat kieltäneet lasten kokeellisen rokottamisen.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Kohta persuissa ei enää hyväksytä myöskään ilmastonmuutoskriittisyyttä, vaan pitää Purran tavoin uskoa suureen globaaliin vaaraan ja saa ainoastaan kritisoida liiallista hysterisoitumista. Purra sai myös Halla-ahon kääntämään takkinsa tässäkin asiassa.

 

 

Persujen takinkääntö. Osa 8: Ilmastokatastrofi tulossa

 

 

Näin persut viedään ovelasti globalismiin takaovien eli varsinkin avoin suomalaisuus-, natokumppanuus,- sekä rokote- ja ilmastonmuutosdogmien avulla.

 

Riikka Purran 12 takaporttia arvoliberalismiin ja globalismiin

 

Globalistinen mädätysprosessi etenee siis näin:

 

Vastaisuus  ->  kriittisyys  ->  hyväksyvyys  ->   uskovaisuus   ->  hyperuskovaisuus

 

Persujohdon narratiivi on yksinkertainen: Kunhan ei olla punavihreitä hyperuskovaisia, niin ollaan ”vapaus- ja kansallismielisiä”. Siis vaikka käytännössä hyväksytään kaikki globalismin ja poliisivaltion perusdogmit. Valtamedia tietysti auttaa persuja parhaansa mukaan tässä käsitteiden relativisoimisessa.

 

 

Tämä relativistinen kriittisyyshuijaus onnistuu yhä uudestaan ja uudestaan, koska persuissa on paljon erittäin yksinkertaisia ihmisiä. Lisäksi valtamedia auttaa persujohtoa huijauksessa esittämällä persut globalismin vaihtoehtona. Tähän vielä persuissa JA kansallismielisessä kentässä vallitseva hiljaisuuden kulttuuri, jossa persujohtoa ja persukansanedustajia ei saa kritisoida, niin suuri osa persujen jäsenistä elää ihan yhtä sairaissa harhoissa kuin suvakit!

 

 

Katsokaapas kuinka ovelasti Halla-aho alla olevassa videossa hämää persuja kohdassa 1h 36 minuuttia.

 

Persujen Mika Niikko kohdassa 25 min ja Juha Mäenpää kohdassa 49 minuuttia yrittivät myös hieman hämätä, mutta ovat nähtävästi liian rehellisiä tai huonoja huijareita, koska selvästi kannattivat joukkojen lähettämistä.

 

Mäenpää yrittää kuitenkin esittää olevansa kriittinen selittämällä, että ”vain” afgaaniliittolaiset ja heidän ”ydinperheensä” pitää päästää Suomeen. Miksi? Mikseivät he voi jäädä pakolaisleireille tai naapurimaihin. Suomalaiset voisivat antaa heille taloudellista apua, jolloin he pärjäisivät todella hyvin. Miksi pitää kuskata Suomeen? No, koska olemme osa imperialistisia Nato-operaatioita, jotka toimivat vain, jos kätyreille luvataan maahanpääsy.

 

Mäenpää on tietysti entisenä rauhanturvaajana innokas tukemaan Suomen sotilaallisia seikkailuja. Mäenpää oli matuaallon aikana myös kova tukemaan persujen himonatottaja Jussi Niinistöä jopa siinä määrin, että yritti estää Laittoman Lehden päätoimittajan Marco de Witin mielenosoituksen puolustusministeri Niinistöä vastaan. Mäenpäällä oli myös todella erikoinen rooli Rajat Kiinni -mielenosoituksien häiritsemisessä ja Maidan-leiriin kohdistuneessa sabotaasissa. Onko Mäenpää vähän liiankin hyvää kaveria Suomen ns. turvallisuus- ja tiedustelusektorin kanssa?

 

Laiton Lehti levittää taas kauheita salaliittoteorioita! Eihän Mäenpäällä ikinä voisi olla kontakteja Supoon ja puolustusministeriöön! Sitä paitsi Mäenpää ei kannata Suomen Nato-jäsenyyttä!

 

Niinpä, mutta mitä se todistaa. Ei yhtään mitään. Vaalikoneissa tai edes persujen pj-tentissä ei koskaan vahingossakaan kysytä ehdokkaiden kantaa Natokumppanuuteen. Sitä pidetään jotenkin itsestäänselvänä. Siis vaikka se on takaportti Natoon ja käytännössä sitoo meidät Natoon ja sen sotilaallisiin seikkailuihin! Afganistankin on yksi Natokumppanuuden seuraus.

 

Kannattaa myös muistaa, että länsimaiden matuongelma on ensisijaisesti IMPERIALISTINEN ongelma. Ensinnäkin imperialistiset seikkailut synnyttävät pakolaisaaltoja, kuten esim. kävi sionistien/islamistien hyökkäyksessä Syyriaa vastaa. Toiseksi, sekä siirtomaaherruudella että sekaantumalla sotilaallisesti muiden maiden asioihin väistämättä luotiin tilanne, jossa paikallisille liittolaisille oli luvattava maahanpääsy miehittäjän luokse turvaan raivostuneilta maamiehiltään. Natokumppanuuden kautta Suomikin on nyt tässä kierteessä.

 

 

Linkki Yle Arenaan

 

 

 

Persujohto on siis saanut monet kansallismieliset unohtamaan sen erittäin tärkeän asian, että nyt ollaan luomassa äärimmäisen vaarallista ennakkotapausta. Ennen suomalaiset joukot ovat seikkailleet maailmalla miehittämässä Lähi-Itää ja Afganistania YHDESSÄ Naton/amerikkalaisten/sionistien kanssa. Tämä orwellimainen miehittävä ”rauhanturvaaminen” oli jo tarpeeksi rikollista, mutta nyt kuitenkin ryhdytään vielä rikollisemmiksi:

 

Ensimmäistä kertaa historiassaan Suomi aikoo itsenäisesti lähettää joukkojaan miehittämään toista maata auttaakseen miehittäjien kätyreitä pääsemään Suomeen!

 

 

Tämä on hulluuden huippu, jota kaikkien kansallismielisten pitää täysillä vastustaa.

 

Niinpä Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit postaili LL-juttua someen mahdollisimman paljon. Kuten aiemmin kerrottiin, niin purralaiset persut tietysti taas raivostuivat väittäen, että LL mustamaalaa persuja. Se ei ollut yllättävää. Sen sijaan yllättävää oli, että useammalta kansallismieliseltä tuli huolestuneita yhteydenottoja, joissa kysyttiin Ano Turtiaisen kantaa. Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

 

 

Onneksi asia oli tällä kertaa helppo selvittää. Suomen joukkojen lähettäminen toiseen maahan tämän vastustuksesta huolimatta on niin suuri asia, että eduskunta kutsuttiin koolle hätäistuntoon. Ideana oli saada kaikkien kansanedustajien tuki tälle Suomen lakien, Suomen PERUSTUSLAIN ja kaiken kukkuraksi myös kansainvälisen lain rikkomiselle.

 

Nyt oli Ano Turtiaisella tuhannen taalan paikka sanoa EI ja paljastaa muiden kansanedustajien päivänselvä lainvastaisuus.

 

Ikävä kyllä Turtiainen ei halunnut sanoa aiheesta juuri mitään. Kuuntele itse ja yritä ymmärtää mitä se Ano oikein yrittää selittää. Siis tähän Afganistan-rikokseen liittyen.

 

Videon kommentoijat ovat niin naiveja tai tyhmiä, etteivät tajua Anon väistäneen ydinasian.

 

 

 

 

Monet älykkäämmät aitokansallismieliset ovat olleet valtavan pettyneitä Anoon. Miksei hän suorasanaisesti vastustanut Suomen sotilaiden lähettämistä Afganistaniin??

 

Monet jopa alkoivat epäilemään Anonkin olevan sionistien lakeija!

 

Joka puolella kuiskutellaan, että kuka sitä Anoa oikein neuvoo eli manipuloi? Mitä VKK:ssa tapahtuu? Miksi tämä tuhannen taalan paikka nostaa VKK:n profiilia tyrittiin totaalisesti?

 

 

Onneksi ei hätä ole ihan tämän näköinen. Ennen eduskuntapuhettaan esittämissä kysymyksissään Ano kyllä ihmetteli mikä on operaation oikea tarkoitus:

Selontekoa lukiessa syntyy paljon kysymyksiä. Onko tämä operaatio oikeasti suunniteltu hädässä olevia suomalaisia varten? Vai ollaanko tässä kenties toteuttamassa tuhannelle afgaanille konsulttikyyti Suomen Kelaan? Se on ainakin selvää, että tässä ollaan taas venyttämässä Suomen lakeja vihervasemmistolaisen ideologian edistämiseksi?

 

 

 

 

 

Tähän Anon ympäripyöreään lässytykseen olisi hyvä lopettaa ja julistaa Ano taas sankariksi.

 

Laiton Lehti kuitenkin kertoo lukijoilleen AINA totuuden. Siis vaikka olisi kyse itse Jeesuksesta.

 

 

Sorry vaan Ano. Mokasit. Pahasti.

 

Mikset SUORASANAISESTI vastustanut TÄYSIN LAITONTA JA ÄLYTÖNTÄ suomalaisten sotilaiden lähettämistä Afganistaniin????

 

 

Mikset voinut olla taas totuuden ja Suomen kansan äänenä tuomitsemassa muiden kansanedustajien rikollisen maanpetturuuden?

 

Ei riitä, että vain sievästi ihmettelet. Selkärankaisen miehen pitää lyödä nyrkki pöytään ja sanoa: STOP!

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Vastustiko Ano Turtiainen Suomen sotilaiden lähettämistä Afganistaniin hakemaan afgaaneja?

 1. Eikös Ano tuossa kritisoinut aika hyvin tätä hommaa.

  Voisi poistaa tämän artikkelin kun sisältö ei vastaa tuon videon sisältöä. Anohan syyttelee näitä rahanpesusta

  1. Missä videoiden kohdassa Ano suorasanaisesti vastustaa suomalaisten sotilaiden lähettämistä Afganistaniin?

   Suomessa on hämmästyttävän yleinen ilmiö, että Suomessa kansallismieliset ihmiset kuulevat jatkuvasti puheista omiaan. En ole tällaiseen juuri koskaan missään muussa länsimaassa törmännyt, joskin itämaissa se on yleistä. Tämä ehkä liittyy suomalaisten itäiseen geneettiseen geeniperimään, joka tosin ilmenee enemmänkin passiivisena ja haihattelevana ryhmälojaalisuutena. Eli logiikka menee jotenkin näin: Ano on paras kansanedustaja. Niinpä Ano vastustaa myös suomalaisten joukkojen laitonta lähettämistä Aganistaniin. Siis vaikka ei tällaista missään sano.

   Suomessa puhutaan vähän, mutta viestiin liitetään paljon merkityksiä ja sisältöä. Tässä vaan on se ongelma, että tällöin on myös helppo huijata antamalla ymmärtää erilaisia asioita, vaikkei oikeasti sano niitä. Tai sitten kuulija vain itse tulkitsee puhetta liittämällä siihen toivomiaan viestejä. Esimerkiksi Halla-aho käyttää tätä suomalaista luonteenpiirrettä röyhkeästi hyväksi.

   Monissa muissa maissa ilmiö on päinvastainen eli vaikka sanoisi jotain, niin sitä ei uskota sanotun, jos sitä ei sanota todella selvästi. Tämän takia näissä eksplisiittisimmissä kulttuureissa on myös vaikeampi huijata ihmisiä. Duttonilla on varmaan tässäkin jokin selittävä teoria.

 2. Tässäkin kannattajille riittää se että kritisoi asiaa jotenkin, muttei kuitenkaan kerro kannattaako vai vastustaako sitä, joka on persuille ihan luonteenomaista. Ilmeisesti Anolla ei edes ole kantaa koko asiaan ja hän vain ihmettelee sitä.

 3. Tehdään rikosilmoitus ministeri Kurvisesta.

  Mitä se auttaa!?

  Kun poliittinen narripoliisi ei tutki asiaa!

  Kurviselle ilman muuta kuuluu syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kaikki suomalaiset jotka eivät tappavaa koronapiikkiä ota.

  Maailman onnellisimmassa koronatyranniassa ei ole todellista oppositiovoimaa joka käynnistäisi valtakunnan oikeuden ministeri Kurvista vastaan. On vain persuräksyttäjiä ja oman äitinsä myyviä kokoomuslaisia. Poliittisia narreja. Valeoppositiota. Vapaamuurareiden ohjauksessa olevia pelinappuloita.

  Tanskan parlamentti on jo tehnyt päätöksen että kaikki koronarajoitukset poistetaan. Rokotteesta ei ole hyötyä joten myös koronarokottaminen keskeytetään.

  Norja on samoilla linjoilla ja Ruotsissa on koko ajan tässä asiassa maltettu pitää järki tallella.

  Mutta ministeri Kurvinen kaivaa verta nenästä. Toivottavasti saa sitä mitä tilaa tämä Marinin, Ohisalon ja Saarikon pikku sylikoira.

 4. https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1429511778791301120

  https://www.gometal.fi/category/85/vkk-fanituotteet

  ”Tästä tuoteryhmästä löytyy Valta kuuluu kansalle (VKK) puolueen kannatustuotteita. Kaikkien tämän tuoteryhmän tuotteiden tuotto menee VKK yhdistyksen hyväksi.”

  https://static.mvlehti.net/uploads/2021/08/VKK-on-UKK.jpg

  ””UKK on VKK, todettiin sosiaalisessa mediassa, joka poiki uudelle puolueelle logon, sloganin ja T-paidan.”

  📧 [email protected] 📞 045 341 2244

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*