8 thoughts on “Video: Koronapassittomat eivät pääse kauppaan

 1. Keski-Eurooppassa totalitarismi viedään aivan äärimmilleen ulkonaliikkumiskieltoineen ja nyt julmana rokote-erotteluna.

 2. Nyt on kyllä täysi hulluus ottanut vallan meidän edustajistamme! Mitä poliitikoille oikein on luvattu, jotta tällainen voi olla mahdollista?

  Luvattu kenties sopiva palkkiovirka kuluvan poliittisen uran päätteeksi? Ehkä tuon lisäksi mafiamainen hevosenpää löytynyt sängystä? Mitähän muuta?

  1. Perinteisesti se economic hitman touhu on mennyt niin, että tässä pari miljoona jos tottelet, muuten tapetaan sun perhe.

 3. Täytyy aina muistaa:

  He eivät ole meidän edustajia.

  He edustavat vain ja ainoastaan omaa vallanhimoaan ja vapaamuurari järjestelmässä he ovat keskenään sopineet sisäisen nokkimisjärhestyksen.

  He eivät tule koskaan meille antamaan mitään oikeuksia tai vapauksia. Meidän on ne ITSE OTETTAVA.

  Kohta lähtee vyöry liikkeelle mitä meidän viholliset ei voi pysäyttää. Nimittäin kun ensimmäinen poliisi ampuu vahingossa tai tahallaan koronatyranniaa vastustavan mielenosoittajan, silloin on vain ajan kysymys milloin tuleen vastataan tulella, eli ammutaan takaisin -itsepuolustukseksi tietysti. Mutta tämä tulee laittamaan sellaiset voimat liikkeelle että sitä on enää silloin mahdotonta pysäyttää. Näin arvioin tilanteen. Ja meidän täytyy olla valmiit taistelemaan vapautemme puolesta.

 4. Tämä voi tapahtua Australiassa, missä on hirveä tilanne. Kuka olisi vielä eilen uskonut että Australia kaikista valtiosta muuttuu, tai muutetaan totaalisesti koronadiktatuuriksi.

  Tai Ranska, kuuluisa vallankumouksistaan. Länsimainen oikeusvaltio. Nyt koronatyrannia.

  Yksi laukaus saattaa nyt laittaa sellaiset voimat liikkeelle että vihollisten on pakko perääntyä. Riippumatta siitä miten media asian esittää tai manipuloi.

  Kenenkään ei pidä suostua siihen että tyrannit tunkevat koteihimme ja väkivaltaisesti kaappaavat mielivaltaisesti kenet haluavat koronavankilaan.

  Älkää alistuko! Älkää antautuko! Älkää luovuttako! Älkää olko hiljaa!

  Australiassa koronatyranniaa edustava poliisi oli jo ampunut mielenosoittajia, eli tavallisia ihmisiä jotka vain haluavat että heidät jätetään rauhaan – heitä oli ammuttu kumiluodeilla!

  1. ”Riippumatta siitä miten media asian esittää tai manipuloi.”

   Tässä koko asiassa media on niin suuri tekijä, että minä väittäisin että nykyisellä valtamedian ylivoimalla, virallista ”totuutta” ei ole mahdollista korjata eikä (informaatio-) sotaa totuuden puolesta voittaa. Ihmismassat pitäisi saada laajalti tietoisiksi ja se taitaa onnistua vain TV:n tai muuten primetime uutisoinni avulla.

   Ajat tietysti muuttuvat ja ehkä muutamassa vuosikymmenessä enää ei edes kaivata koko valtamediaa? Nuoremmat sukupolvet kuluttavat aina vaan vähemmän aikaa perinteisten medioiden parissa, mutta onko meillä aikaa odottaa että ihmismassat vaihtuvat niihin pelkkää nettiä seuraaviin? Toistaiseksi kuitenkin väittäisin, valtamedian ylivoiman rikkomisen olevan avain eteenpäin.

 5. Kärkkäisellä on isänmaallista pääomaa. Hänelle on vinkattava että Marco de Wit voisi toimittaa, johtaa netti TV:tä joka armotta kävisi meidän vihollisten kimppuun.

  Joo, kyllä mä tiedän missä mennään ja pelipanokset on aika vähissä kansallismielisillä.

  Pari taitavaa sniputtajaa joille maksettaisiin työstä etukäteen olisi todennäköisesti paljon tehokkaampaa kuin miljoonat kirjoitukset ja kommentit.
  (tämä ei ole mikään kehoitus laittomaan toimintaan). Vain julkista pohdintaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*