Marco de Wit 22 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Eduskunta kokoontui perjantaina hätäistuntoon, koska Suomen hallitus haluaa täysin laittomasti lähettää suomalaisia sotilaita Afganistaniin hakemaan sieltä suomalaisten ja amerikkalaisten miehittäjien kätyriafgaaneja. Siis vaikka tämä erittäin pahamaineinen Pohjoisen Liiton väki on ehkä sekaantunut huumekauppaan, kidutusoperaatioihin ja lasten raiskauksiin!

 

Persut petti taas: Suomalaiset sotilaat hakemaan afgaaneja Suomeen!?!

 

 

Ikävä kyllä eduskunnassa kukaan ei suorasanoisesti tuominnut Suomen laitonta sotilaallista interventiota. Ei edes Ano Turtiainen.

 

 

Vastustiko Ano Turtiainen Suomen sotilaiden lähettämistä Afganistaniin hakemaan afgaaneja?

 

 

Persut tietysti kannattivat täysillä laitonta sotilaallita interventiota, joskin toiset enemmän kuin toiset. Himonatottaja Halla-aho luonnollisesti tuki operaatiota, muttei kovin innokkaasti, koska tajuaa sen riskit varsinkin persujen julkisuuskuvalle. Sen sijaan hyvin innokkaita operaation tukijoita olivat kansanedustajat Mika Niikko ja Juha Mäenpää.

 

Miksi?

 

Osa I

Mika Niikko

 

Yksinkertaista: Mika Niikko on äärisionisti, joka tekee juuri sen mitä sionistit käskevät. Ei sitä muuten ulkoasiainvaliokunnan johtajaksi pääsisikään!

 

Sionisteille Iranin saarto on ollut tärkeää, mutta vielä enemmän Afganistanin heroiinituotanto. Sillä on nimittäin pyöritetty sionistien kolmea tärkeintä operaatiota:

 

1. Järjestäytyneen rikollisuuden johtaminen hallitsemalla huumekauppaa. Näin Israelin ja suurvaltojen tiedustelupalvelut pystyvät toisaalta käyttämään järjestäytynyttä rikollisuutta käsikassaranaan vihollisia tuhotessaan ja toisaalta vallankumouksia järjestäessään.

 

2. Islamistisia terroristiorganisaatioita, joilla toisaalta hajoitetaan Israelia vastustavat arabimaat, kuten Irak, Libya ja Syyria sekä toisaalta luodaan länsimaihin globalistista poliisivaltiota kannustamalla islamistisia terrori-iskuja.

 

Klassikkoluento: Valtiot johtaa terroristeja

 

 

Lue kirja netissä

 

 

3. Pedofiilirinkejä, joilla kiristetään politiikan, talouden, tieteen ja kulttuurin johtohenkilöitä. Ideana on saada kohdehenkilöt pedofiilisiin alkoholi- ja huumeorgioihin, jotta heitä voidaan kontrolloida. Pedofilisoidut kohdehenkilöt sitten tietysti autetaan mahdollisimman korkeisiin asemiin.

Tässä pedofiiliringissä juutalaiset Mossad-agentit Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell ovat avainhenkilöitä, kuten Laiton Lehti ensimmäisenä maailmassa paljasti.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Luonnollisesti Epstein-kuvio saattaa ulottua myös Suomen juutalaispiireihin eli varsinkin Tampereelle, josta käsin suomalaista aseteknologiaa käyttämällä luotiin Suomen rikkaimman miehen asekauppaimperiumi.

Poju Zabludowichin päivänselvät kytkennät sekä Israelin Mossadiin että USA:n juutalaismafiaan ovat hyvin tunnettuja, joskin Suomessa tästä ei saa puhua edes valeoppositiossa eli vaihtoehtomediassa. Luonnollisesti Poju on toiminut myös kokoomuksen ja persujen takapiruna. Janitskin sentään hieman yritti kritisoida Israel-johtoisia kuvioita ja – kas kummaa – hän sattui kuolemaan. Niinpä nykyään vain Laiton Lehti uskaltaa asiasta puhua.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

 

Persuissa juutalaisista ei tietysti saa puhua sanaakaan tai saa heti potkut ”anti-semitismistä”. Euroopankin mittakaavassa persut ovat hämmästyttävän sionistinen puolue. Tämä on yllättävää siinä mielessä, että Halla-aho oli alunperin juutalaiskriittinen puhuen jopa holohölöstä. Jossain vaiheessa Halla-aho kuitenkin tajusi juutalaisten suuren roolin Nato-operaatioissa ja Venäjän saarrossa. Niinpä Halla-aho innoissaan loikkasi täysin sionistien leiriin.

 

Nato- ja sionismi-innostusta saattaa lisätä kiristys, koska Halla-aholla on tunnetusti ollut hyvin riskaabeli seksielämä. Tässä mielessä hän on aivan samanlainen kuin Niinistö, Lipponen ja Putkonen. Himonatottaja-termi sopii heihin siten ehkä useammallakin tavalla.

 

 

1+2 = Persujohdon porno-ongelma?

 

 

Himonatottajana Halla-ahoa ei edes häiritse valteliitin rahakone-pankkikartellin eli vähimmäisvarantopankki- ja petrodollarijärjestelmän korttitalomaisuus. Pitäähän Natolla olla oma rahakone. Eihän se muuten voisi saartaa ja tuhota äärimmäisen pahaa Venäjää!

 

Niinpä Suomen pitää olla Vara/Tuki-Natossa eli EU:ssa ja jopa eurossa tukemassa tätä Natoa rahoittavaa rahakone-korttitaloa. Suomalaisilta on leikattava, jotta länsimainen korttitalo pysyy pystyssä!

 

 

Persujen nousu ja tuho. Salainen strategia 20-luvulle: Halla-aho vaihdetaan Huhtasaareen

 

 

Epäselvää on kuinka paljon tästä kaikesta hieman yksinkertainen Niikko tajuaa. Sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, koska hänen helluntailainen taustansa ja sionisti-uskovainen tukijoukkonsa täysin hallitsee sekä Niikon poliittista että taloudellista uraa.

 

Sionismista onkin ollut Niikolle valtavasti hyötyä liikemaailmassa. Ei ole sattuma, että Niikon laajat bisnekset sotkeentuvat jatkuvasti hänen politiikkaansa. Tähän liittyy myös Kiina-kytkentö, koska Kiinalla ja Israelilla on monenlaisia yhteisiä projekteja.

 

Tätä faktaa ei moni suomalainen naivisti tajua, koska juutalaiset ja kiinalaiset ovat niin paljon ovelampia kuin suomalaiset. Siis toki Israel ja Kiina ovat vihollisia yleisellä tasolla siinä mielessä, että Israel tukee Amerikan johtamaa Venäjän ja Kiinan saartoa, jolla nämä kaksi ”anti-semiittistä” imperiumia pyritään hajoittamaan pienempiin palasiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Israel, Kiina ja Venäjä olisi samalla yhteistyössä projekteissa, joista kaikki kolme hyötyvät, kuten esim. globaalin poliisivaltion luomisessa sekä talous- ja tiedustelukuvioissa. Usein nämä ovat jopa Amerikan edun vastaisia, mutta amerikkalaiset eivät uskalla valittaa Israelille. Sionistit ovat pomoja.

 

Israel ja Kiina ovat esimerkiksi olleet salaisessa yhteistyössä ase- ja atomipommiprojekteissa. Sama juttu tietysti myös huumekaupassa, jota Israel, Kiina, Venäjä ja Amerikka pyörittävät yhdessä niin, että jokaisella on oma siivunsa. Hong Kongin levottomuuksissakin oli kyse toisaalta värivallankumousyrityksestä ja toisaalta huumekaupan jakokiistasta.

 

Brittien Itä-Intian kauppakomppaniasta asti Kiina ja varsinkin Hong Kong on ollut huumekaupan keskus. Tätä huumekauppaa pyöritti yhdessä kiinalaisten kanssa juutalaiset Sassoon-Rothschildit sekä monet Britannian ja Amerikan rikkaimmat suvut aina Delano-Roosevelteista Forbesiin. Näiden sukujen rahoittama Maokaan ei siten uskaltanut koskea Hong Kongiin, joka on tietysti edelleen maailman huumekaupan keskus.

 

Tosin nykyään itsenäistyvät kiinalaiset eivät pidä juutalaisten ja varsinkaan anglojen dominoivasta asemasta Hong Kongissa. Niinpä anglohuumesukujen jälkeläisfirma Jardine Matheson käynnisti värivallankumousyrityksen varoittaakseen kiinalaisia pienentämästä sen ikiaikaista siivua huumekaupasta. Värivallankumous lopetettiin vasta, kun kiinalaiset suostuivat käynnistämään koronahuijauksen, jolla yritetään luoda globaali poliisivaltio.

 

Täysi kapina Hong Kongissa. U$Srael vs. Kiina

 

 

Moni on ihmetellyt miten eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan johtajalla Mika Niikolla saa olla niin laajat poliittiset ja taloudelliset kontaktit sekä Amerikkaan, Israeliin että Kiinaan. Miten se on mahdollista? No, koska sionistit tekevät bisnestä niiden kaikkien kanssa. Pienet laittomuudetkaan eivät haittaa. Supokin tykkää, että suomalaiset ovat mukana pelaamassa suurten poikien kanssa.

 

 

Kansanedustaja Mika Niikon bisnekset ovat persujen ja Kiinan sisäinen asia!

 

 

Miten maantieteellisesti äärimmäisen eristetty ja keskiaikainen Afganistan voi liittyä tähän kaikkeen? Kaikin tavoin! Afganistan on geopoliittisesti sopivasti näiden imperiumien etupiirien välissä minkä takia sitä ei olekaan koskaan menestyksekkäästi valloitettu. Niinpä se on Indokiinan ohella täydellinen paikka heroiinin tuotannolle ja levitykselle pohjoiseen (Venäjä), itään (Kiina) ja etelään (Israelin, USA:n ja Saudi-Arabian (U$raelin läheinen liittolainen Pakistan). Jokainen saa siivunsa eli myös Suomi, joka itse asiassa on järjestäytyneen rikollisuuden yksi pääpaikoista!

 

Suomi on nimittäin Afganistanin tavoin geopoliittisesti keskeisellä paikalla eli Pietarin porteilla. Suomi on aina ollut idän ja lännen välisen kaupan ja järjestäytyneen rikollisuuden kohtauspaikka. Itsenäistymisen yhteydessä koko Suomen poliisilaitos rakennettiin tyhjästä, jolloin oli hyvin helppo sekä politisoida että soluttaa se järjestäytyneellä rikollisuudella. Prosessia helpotti vielä, että 1920-luvun kieltolain aikaan Suomen uusi poliisilaitos mädätettiin läpikotoisin. Käytännössä poliisi johti laitonta alkoholikauppaa ja rajavartiosto oli mukana. Tämän jälkeen poliisijohto on aina ollut sekä täysin korruptoitunut että politisoitu.

 

Itse asiassa missään Euroopan maassa poliisi ei ole ollut niin politisoitunut kuin Suomessa, jossa hyvinkin nopeasti valkoisesta polposta tuli punainen ja päinvastoin. Sama juttu tietysti myös syyttäjien ja tuomarien osalta. Eurostoliiton aika on vain tuonut tämän politisoitumisen paremmin näkyviin. Poliisi ja ns. oikeusjärjestelmä on Suomessa aina ollut valtaeliitin käsikassara. Tämän takia missään länsimaassa ei poliisi omaa yhtä totaalista immuniteettia. Poliisi tutkii jopa omat rikoksensa.

 

Niinpä vain Suomessa valtaeliitti voi rauhassa vainota toisinajattelijoita ja järjestää vaalivilppejä. Tämän takia hallituskin voi surutta jatkuvasti loukata lakeja ja persustuslakia. Afganistaniinkiin lähetetään tosta vain omin päin suomalaisia sotilaita pelastamaan afgaanilaisia maanpettureita ja huumekauppiaita, vaikka sekin on täysin laitonta.

 

Toki tämä on mahdollista vain, koska suomalaiset ovat geneettisesti naiveja. Missään muussa länsimaassa ei valtaeliitin ole niin helppo aivopestä ja alistaa kansaa. Yli 95% suomalaisista tosissaan luottaa polpoon, virkamiehiin ja johtaviin poliitikkoihin! Näin lammasmaista kansaa ei ole missään muussa maassa.

 

Valtaeliitin ainoa riski on, että joku kansallismielinen puolue saa rehellisen johtajan, joka talouslaman aikana herättää suomalaiset ja saa heidän sisu-vaihteen päälle. Niinpä kokoomusta mädättämään tuotiin ruotsinkielisen Salora-pomon kummipoika Sauli Niinistö yhdessä polposuvun kummityttönsä kanssa. Demarit puolestaan mädätti CIA-kytkentäiset Lipponen, Baltzar ja Putkonen, joista viimeksi mainittu loikkasi persuihin sen kasvaessa.

 

Luonnollisesti ensi töikseen Putkonen loi persujen puoluekokouksiin sähköisen äänestysjärjestelmän. Näin Putkonen varmistaa, että vain valtaeliitin kätyrit eli sionistit, natottajat ja ruotsinkieliset pääsevät persujen johtoon. Niinpä Purra ja Mika Niikko suostuivat jopa lähettämään suomalaisia sotilaita kuskaamaan korruptoituneita afgaaneja Suomeen.

 

Todisteet: Persujen Matti “Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Miksi persujen Mika Niikko kannattaa laitonta afgaani-operaatiota? Supo ja sionistit yllyttää?

  1. Myös UMV:n päätoimittaja tuomitsi Suomen laittoman sotilaallisen intervention Afganistaniin niin miksei VKK:n eduskuntaryhmä voinut tehdä samaa?

  2. EU on jälleen jopa niin kyvytön ettei edes sille luotuja ”nopean toiminnan joukkoja” saatu käyttöön vaan natottajat lähetti omin päin joukkonsa Afganistaniin.

  3. Perussionistit ovat ja vastustavat kansallismielisyyttä. Jos liittoudut sionististen voimien kaa, ja et aktiivisesti aja eroa ylikansallisista firmoista, silloin olet globalisti ja kansan vihollinen.

    Persut ovat kansan vihollinen, kaikki muutkin puolueet ovat kansan vihollisia, jopa ja myöski eu:ssa pysymisen kannalla oleva ja raamatun oppeja vastustava kd. Ano on kansan puolella – ainakin tulee antaa rehellinen mahdollisuus vkk:lle.

  4. Laiva uppoaa ja paska valuu! Rotu on jo liian sekoitettu että tästä maasta ja kansasta enää voisi tervehtyä! Ainoastaan ************* ******** ****** ******* ym muut kokonaan pois! Ihmiset ovat judeo rappari eliitin pilkan kohteita! Vitun tyhmät lampaat!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*