10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Erityisesti isoissa kaupungeissa on raivostuttavan paljon beta-miehiä, jotka ovat neitimäisempiä ja munattomampia kuin monet naiset. Liekö sitten kaikki homoja tai muita mutaatioita, jotka kerääntyvät kaupunkiympäristön suvaitsevaiseen syleilyyn.

  1. Positiivinen syrjintä, intersektionaalinen feminismi jne. ovat koululaisten oppikirjoissa olleet ties miten monta vuotta jo, niin mitä luulet että siitä seuraa?

  1. Hauska tarina, kiitoksia. Asuin itsekin erinäisistä syistä johtuen Pilvilinnassa pari viikkoa ennen armeijaan menoani. Eräänä yönä Ravintola Kuopan asiakkaita mölysi ikkunan alla valomerkin jälkeen. Täytin vesikannun ja kaadoin sen sisällön äijien niskaan ikkunasta. Hetken kiroilivat mutta sitten poistuivat ja hiljaisuus palasi.

 2. https://nordicresistancemovement.org/nordic-frontier-special-national-socialist-taliban/

  August 17, 2021 ”Globohomo just spent 20 years and trillions of dollars to make it into a gay democracy, complete with soyfeed and OnlyFans. Unless this is yet another GayOp to be unveiled, this should be seen as a major white pill.”

  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Globohomo

  ”A portmanteau of the words ”global” (or ”globalist”) and ”homosexual.” Used to sarcastically denote the predominant philosophy espoused by the Western economic elite, formally known as ”neoliberalism”. It combines ruthless capitalism by transnational corporations with a façade of socially-liberal politics.”

  https://i0.wp.com/wehuntedthemammoth.com/wp-content/uploads/2019/07/globo600.png?w=600&ssl=1

  ”Gay Atlas, deadlifting the earth”

  https://www.hov.co/blog/post/the-rise-of-the-globohomo-art-style

  ”flat illustration style everywhere from Google, Facebook, Airbnb to pretty much most of the tech companies”

 3. Isättömiä yh-äitien kasvattamia, miehen mallia vaille jääneitä poikasia nuo on kaikki.

  Surullisempaa on ainoastaan se että nykyisellään näitä kasvaa tässä maassa moninkertaisesti enemmän ja näiden lisäksi ”miehiksi kasvaa” koko joukko homoja, transuja ja muita mieleltään järkkyneitä ihmisraunioita.

  Tämä maa tulee näyttämään hyvin, hyvin erikoiselta paikalta 10-20 vuoden kuluttua. Surullista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*