Marco de Wit 22 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu pilliinviheltäminen. Itse asiassa ei kuulu sanastoonkaan, koska Suomen kielessä ei ole vastaavaa sanaa whistle blowerille eli pilliinviheltäjälle, joka paljastaa viranomaisten väärinkäytöksiä. Eihän nimittäin viranomaiset voi olla pahoja. Nehän palvelevat kansaa!

 

Suomessa on kyllä käsite totuuden torvi, mutta sekin on hieman negatiivisväritteinen. Viranomaiskorruption paljastajaa pidetään vähän torvina, kun kerran kehtaa nousta herroja vastaan. Ei asioita nimittäin ratkaista torvella. Toitottamisen sijaan pitää kiltisti puhua johtaville viranomaisille. Kyllähän herrat haluaa hyvää ja ne harvat mädät omenat kyllä poistetaan.

 

Tämä suomalaisille tyypillinen ”herroja” kunnioittava asenne on osittain geneettinen. Se selittää miksi Ruotsin, Venäjän ja Eurostoliiton on ollut niin helppo orjuuttaa Suomea.

 

 

Onneksi Suomen kansan syvissä riveissä on kuitenkin myös toinen perinne: Rötösherrojen jahtaaminen. Mutta miten saada rötösherrajahti käyntiin? Yksinkertaista: Tiedolla ja oikealla narratiivilla eli dramaattisella tarinalla.

 

Marco ja Mari ovat pitkään olleet rötösherrajahdissa osana rauhan- ja totuusliikettä. Eikä vain Suomessa, vaan myös maailmalla. Ne ovat nimittäin saman kolikon kaksi puolta. Kansainvälinen valtaeliitti eli globalistit johtavat myös Suomen valtaeliittiä.

 

Tiivistettynä maailmaa johtavat juutalaisten Rothschildien ja waspien Rockefellerien pankkiirisuvut, jotka puolustavat rahakonettaan globalistisella Natolla ja kulttuurimarxismilla. Ideana on tuhota yksilönvapaus ja nationalismi, jotta ihmiset voidaan aivopestä ja pakottaa maksamaan pankkitukea toistuvien lamakausien aikana. Marco on koulutukseltaan historioitsija, joten on kirjoittanut aiheesta englanninkielisen kirjankin.

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit vai sionistit?

 

 

Valtaeliitillä kyse on niin suurista rahoista, ettei se jätä mitään sattuman varaan. Niinpä tiedustelupalvelut ja varsinkin Israelin Mossad pyörittävät islamistisia terroristijärjestöjä ja koronahuijauksia poliisivaltion luomiseksi, järjestäytynyttä rikollisuutta toisinajattelijoiden tuhoamiseksi ja värivallankumouksien aikaansaamiseksi sekä pedofiilirinkejä valtaeliitin kiristämiseksi. Onneksi Hannu Yli-Karjanmaa on asiasta kirjoittanut kirjan ennen kuin hänet todennäköisesti murhattiin erämatkallaan.

 

Lue kirja netissä

 

 

Valtaeliitti on kirjaimellisesti satanistinen! Niinpä se ei kaihda nostaa yhteiskunnan johtopaikoille helposti kiristettäviä satanistisia pedofiilejä.

 

Tässä kansainvälisessä pedofiiliringissä juutalaiset Mossad-agentit Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell ovat avainhenkilöitä, kuten Laiton Lehti ensimmäisenä maailmassa paljasti.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämä globalistinen valtaeliitti hallitsee myös Suomea. Se kuitenkin pelkää, että joku kansallismielinen puolue saa rehellisen johtajan, joka talouslaman aikana herättää suomalaisen sisun ja käynnistää rötösherrajahdin. Niinpä kokoomusta mädättämään tuotiin ruotsinkielisen Salora-pomon kummipoika Sauli Niinistö yhdessä polposuvun kummityttönsä kanssa.

 

 

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

 

Demarit puolestaan mädätti CIA-kytkentäinen Paavo Lipponen yhdessä läheisten ystäviensä Veijo Baltzarin ja Matti Putkosen kanssa, joista viimeksi mainittu loikkasi persuihin sen kasvaessa. Ensi töikseen Putkonen yhdessä Soinin kanssa 2013 loi persujen puoluekokouksiin sähköisen äänestysjärjestelmän. Näin Putkonen varmistaa, että vain valtaeliitin kätyrit eli sionistit, natottajat ja ruotsinkieliset pääsevät persujen johtoon.

 

EU-, euro- ja Nato-vastaisuus onkin persuissa muutettu ”kriittisyydeksi”, jotta valtaeliitti ei vain olisi uhattuna. Suomi on nimittäin geopoliittisesti ehkä maailman tärkeimmällä paikalla eli Pietarin porteilla. Niinpä Suomen politiikkaa ja kansallismielistä kenttää manipuloidaan tiedustelupalvelujen toimesta ehkä enemmän kuin missään muualla.

 

 

Todisteet: Persujen Matti ”Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

Marco ja Mari ovat kertoneet näistä valtaeliitin operaatioista myös suositussa Leveli-ohjelmassa.

 

Päätoimittaja Marco de Wit Levelissä puhumassa Baltzarista ja Putkosesta

 

 

Jos haluat tukea tätä maailmanlaajuisestikin ainutlaajuista globaalin valtaeliitin ja sen suomalaisten kätyrien paljastusoperaatiota, niin voit tukea meemisotaa. Työn alla on mm. julkaista Sauli Niinistön kummityttö -videosarja sekä laatia valtakartta, joka esittäisi sekä globaalin että suomalaisen valtaeliitin johtajat ja yhteydet talouselämässä ja politiikassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Salaliitot julki!

 1. Tässä julkiset todisteet Suomen järjestelmäkorruptiosta: Iltalehti 19.2.2013 : ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Eli puolueiden lahjonnan mukaan ”lainsäädäntö” Suomessa tehdään.

  No mitä sitten on tehty ? Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”. Eli pankit pelastettiin pienyritysten omaisuutta varastamalla !

  Ja tätä ennen tehtiin VALTIOPETOS: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa…. siis SYYTESUOJA ylimmille .

  Mihin unohtui PL 6 § … kaikki kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä .

  Suomen järjestelmäkorruption on ollut JULKINEN kymmenen vuotta ja se on kerrottu lehdissä .

  Mutta poliisi ei suotu tällaista miljardiluokan rikollisuuutta tutkimaan . ( todiste Tokenteube Kimmo Leino puhuu ); Kansalaistorilla julkinen rikosilmoitus näiden asioiden tutkimiseksi luovutettiin poliisille 4 – 5 striimaajan todistaessa asiaa !

  Suomessa siis poliisi on; ainakain johdon osalta siirtynyt RIKOLLISTEN puolelle eikä kyseenalasita PL 118 §:n syytesuojaa miljardirikollisille !

  Näitä valtiopetos-rikosilmoituksia kijataakin Suomessa diaariin S; eli samaan kuin polkupyörävarkaudet !

  Ensimmäinen Eoa päätöksne 876/2/05 kaltainen rikosilmoitus on jätetty Porin poliisille 8.9. 2005 ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 .

  Eoa 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Eli todellisuudessa kastijärjestelmä Suomeen luotiin jo 2005 tuolla oikeusasiamihen ilmoituksella OHI EDUSKUNNAN !

  Mikä on rikollista toimintaa ohittaa oikeusjärjestelmä ja eduskunta !

  Tästä Suomen toominnasta on informoitu myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta 2006 – 2008 ( EIT 24221/06 leino versus Suomi ).. poliisi ei enää Suomessa saa tutkia rikoksia.

  Tämä ”seulottiin” pois käsittelystä seuraavissa ”olosuhteissa” Eoa kanslaipäätös 1350/4/08 … EIT tuomarin jääviyksiä seuloa pois käsittelystä Suomen työpaikkaansa ( Valtakunnansyyttäjänvirasto ) koskevaa aineistaoa ei voida tutkia, vaikka kysymyksessä olisi Suomen valtion valitsema henkilö .

  Näis siis Suomen virakarikosten tutkinnan estossa täysi ympyrä on saavutettu !

  Nykysin EIT salaa eli seuloo pois käsittelystä 99 % ”selvästi” aiheettomista valituksista mm. KAIKKI PL 118 §:n mukaiset jutut ! ( jutut jossa kansallaista syyteoikeutta ei ole lankaan; ja joiden tutkinnan poliisi laitta diaariin S ( ”polkupyörävarkaudet” ).

  Minun tutkintani Suomen järjestelmäkorruptiosta siis alkoi 2005; eikä ole loppunut vieläkään; koska yhtäkään rikosilmoitusta ei ole kunnolla tutkittu.

  archive.today/kimmoleaks.fi; Tokentube; Kimmo leino puhuu; Jaana Kavonus / virkamafia; Kalevi kannus / Rahan ja laman pelurit; Jorma Jaakkola / 90-luvun valtiopetokset ; Olli Pusa / Renkien kaappaus… materiaalia näistä rikoksista on pilvin pimein !

  Suomessa siis valtaa pitää Raha vakuutusyhtiöiden keskusliiton kautta … saavat sellaista ”lainsäädäntöä” kuin haluavat; eduksunta vaikka varastaa / laki 444/2012 / Iltalehti 7.4. 2012 ”Edusksunnassa muhii miljardikaappaus”.

  Melko huono ”poliisi” meilla kun ei pysty tutkimaan LEHDESSÄ ilmoitettua miljardivarkautta ?

 2. Kuka tai ketkä paljastaisivat perimmäisen salaliiton eli ylivoimaista ihmistä vastaan?

  ”Kaikki hallitukset ovat pohjimmiltaan salaliitto ylivoimaista ihmistä vastaan: sen ainoa pysyvä tarkoitus on sortaa ja lamauttaa häntä. Jos se on organisaatiossa aristokraattinen, se pyrkii suojelemaan ihmistä, joka on vain laillisesti ylempi, todellista parempaa ihmistä vastaan; jos se on demokraattinen, se pyrkii suojelemaan joka tavalla huonompaa ihmistä molempia vastaan.

  Yksi sen päätehtävistä on tyhmentää ihmisiä väkisin, tehdä heistä mahdollisimman samankaltaisia ​​ja mahdollisimman riippuvaisia ​​toisistaan, etsiä ja torjua omaperäisyyttä heidän keskuudessaan.

  Alkuperäisessä ideassa se voi nähdä vain mahdollisen muutoksen ja siten sen etuoikeuksien loukkaamisen.

   Kaikille hallituksille on vaarallisin ihminen  joka pystyy ajattelemaan itsenäisesti, ottamatta huomioon vallitsevia taikauskoja ja tabuja.

  Lähes väistämättä hän tulee siihen johtopäätökseen, että hallitus, jonka alaisuudessa hän elää, on epärehellinen, hullu ja sietämätön, joten jos hän on romanttinen, hän yrittää muuttaa sitä. Ja vaikka hän ei ole romanttinen henkilökohtaisesti, hän on erittäin taipuvainen levittämään tyytymättömyyttään niiden keskuudessa.

  HL Mencken

  https://www.goodreads.com/quotes/15142-all-government-in-its-essence-is-a-conspiracy-against-the

 3. Koronarauha: Korona pelotteella tukittiin ammattiliittojen suut. Koronakihlaus: "pyritään löytämään yhteisymmärrys neuvotteluteitse" sanoo:

  https://www.infofinland.fi/fi/elama-suomessa/tyo-ja-yrittajyys/tyontekijan-oikeudet-ja-velvollisuudet/ammattiliitot

  ”Viimeksi päivitetty: 28.05.2021” ”Samaan ammattiliittoon liittyvät yleensä saman alan (esimerkiksi sairaanhoitajat) henkilöt”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_ammattiliitoista_Suomessa

  ”Sarakkeessa ”kansainvälinen järjestö” ilmoitetaan useiden valtioiden alueilla toimivat järjestöt kuten maailmanlaajuiset, eurooppalaiset ja pohjoismaiset liittoumat.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Punainen_Ammattij%C3%A4rjest%C3%B6

  ”Punainen ammattijärjestö oli Suomessa vuosina 1931–1934 toiminut Suomen kommunistisen puolueen johtama salainen maanlaajuinen ammattijärjestö.” ”viranomaiset olivat edellisenä vuonna lakkauttaneet kommunistien liittolaisineen hallitseman Suomen Ammattijärjestön.” ”ammattijärjestön toiminnan perusyksikkö oli kolmihenkinen solu.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Martti_Pihkala

  ”Martti Aleksander Pihkala (vuoteen 1906 Gummerus, 18. tammikuuta 1882 Pihtipudas – 10. kesäkuuta 1966 Helsinki) oli Kokoomuksen kansanedustaja, joka tuli tunnetuksi jääkäriliike-aktivistina, Pohjanmaan suojeluskuntien perustajana, 1920- ja 1930-luvulla lakkojen murtamiseen keskittyneen Vientirauha-yhtymän eli ”Pihkalan kaartin” johtajana sekä lapuanliikkeen ja Isänmaallisen kansanliikkeen vaikuttajana.”

  ”Martti Aleksander Pihkala (vuoteen 1906 Gummerus, 18. tammikuuta 1882 Pihtipudas – 10. kesäkuuta 1966 Helsinki) oli Kokoomuksen kansanedustaja, joka tuli tunnetuksi jääkäriliike-aktivistina, Pohjanmaan suojeluskuntien perustajana, 1920- ja 1930-luvulla lakkojen murtamiseen keskittyneen Vientirauha-yhtymän eli ”Pihkalan kaartin” johtajana sekä lapuanliikkeen ja Isänmaallisen kansanliikkeen vaikuttajana.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Vientirauha

  ”Vientirauha Oy oli vuonna 1920 perustettu suomalainen lakonmurtajakaarti, johon kuului enimmillään 34 000 jäsentä.”

  ”Vuorineuvos Serlachius oli käynyt opintomatkalla Yhdysvalloissa ja saanut ajatuksen lakonmurtajajärjestön perustamisesta.”

  ”kaikki palkattavat työntekijät olivat lakkoilun vastustajia”

  ”Vientirauha Oy:n työntekijät pitivät lakkoilijoiden toimintaa Neuvostoliiton tukemana työmaaterrorina, kun taas lakkoilijat pitivät Vientirauha Oy:n työntekijöitä elinehtojensa polkijoina.”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tammikuun_kihlaus

  ”kansakunnan eheytyminen edellytti työntekijöiden oikeuksien tunnustamista. Merkittävänä taustatekijänä oli käynnissä oleva talvisota ja kansallinen yhtenäisyys sotaponnistuksissa.”

  1. Myöhemmin Serlachius muutti strategiaansa eli liittoutui demarien kanssa kommunisteja vastaan. Muistaakseni Matti Putkonenkin oli Serlachiuksien miehiä. Pitääpä kirjoittaa tästäkin juttu. Kiitti vinkistä!

  2. No ei todellakaan koronalla tukittu ammattiliittojen suita. Tuore esimerkki on eilisen Levelin lähetys, jossa ammattiliitto tuomitsee Kärkkäisen toiminnan työntekijöiden koronarokotuksissa.

   Miljardööri ay-liikkeen kartellia ei saada tukittua millään.

   ”kansakunnan eheytyminen edellytti työntekijöiden oikeuksien tunnustamista.”

   Nyt työntekijöillä on liikaa etuuksia eikä palkat perustu tuottavuuteen. Yritykset karkaavatkin vauhdilla pois Suomesta. ”Kiitos”ay-kartellin ja verottajan.

 4. Toivottavasti tuot jutussa esittämäsi kannat vahvasti esille myös kampanjoidessa. Vahvat 7 ääntä taas tulossa ja uusi vaalitappionsulka hattuun. Mikäli puhuisit edes puolet ajasta järkeviä niin saattaisit päästä läpikin.

 5. Onhan niitä ”Whistleblower” sanoja suomessa: Paljasta, petturi, kavaltaja, vakoilija, vasikka, ulisija, öyhöttäjä; ynnämuita. Kyl niitä riittää mutta ne on aina jotenki negatiivisiä siinä muodossa missä niitä ilmaistaan.

 6. Nukkuuko Laittoman Lehden toimitus kun ei pitkään aikaan ole tullut mitään juttupäivitystä? Samat tiiserit pyörii näytöllä päivästä toiseen.
  Jos tämä on sivuston agenda niin siirryn muualle. Tällätapaa sitä palvellaan kansallismielisiä!

 7. Todellakin, Laittoman lehden toimitus nukkuu ”vuosisataista ruususen unta”. Laittoman lehden toimitus keskittyy ainoastaan PerusSuomalaisten haukkumiseen, ns. Polpon haukkumiseen ja edesvastuuttomasti Korona-vastaiseen kirjoitteluun!
  Haloo! … maailmalla tapahtuu paljon muutakin, joka vaikuttaa myös Suomen hyvinvointiin, esim. Puolan rajalla tapahtuva ihmisvyöry, joka on nyt kuuma aihe valtamediassa, mutta tämä toimitus vaan nukkuu, eikä kommentoi mitään. No, jospa sitten Jenspan ”päivänkuva aseen kanssa” korvaa kaikki toimituksen kirjoittamattomat artikkelit!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*