Marco de Wit 22 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija analysoi globaliin ilmastokatstrofiin uskovan Riikka Purran viherslangia:

 

Riikka Purra puhui Ykkösaamussa 21.8.2021. Kannattaa kuunella tarkemmin ja ajatuksella. Hänen tietty sanankäyttö paljastaa hänen paradigmaansa, hänen punavihertaustaista, dogmaattista todellisuuskuvaansa. Karvat nousivat pystyyn. Ei tällaisilla eväillä mitään ’ilmastolakeja’ torpata.

 

Otteita:

Toimittaja Seija Vaaherkumpu:

– Mitä ajattelette suomalaisen teollisuuden kilpailukyvystä jos se jää jumiin fossiilisiin tekniikoihin?

Purra:
– Suomalaisen teollisuuden kilpailukyky on yksi tärkein asia minkä vuoksi meidän pitää suhteessa muihin maihin olla samalla tasolla. Me emme saisi olla kunnianhimoisempia kuin muut maat koska tämä rapauttaa kilpailukykyämme. On aivan selvää että meillä on ILMASTO-OSAAMISEEN

 

Huom. Purra siis käyttää ja viljelee uusmarxilaisia uussanoja jotka eivät tosiasiallisesti merkitse yhtään mitään, niiden tosiasiallinen funktio onkin ideologinen pönkittäminen, dogmien vahvistaminen. Voisi myös sanoa kyseessä olevan kuppikuntaslangi.

 

gleen ja green tekkiin

 

Purra yritti sanoa clean ja green tech. Tässä hän toisti tutumpaa poliittisdogmaattista jargoni-sanastoa* jonka funktio on antaa mielikuva että ollaan kovinkin perillä asioista.

 

liittyvää korkeataitoa. Tämä kannattaa hyödyntää ILMASTOPOLITIIKASSA myös kansainvälisellä tasolla, mutta samaan aikaan me edelleenkin lepäämme edelleen hyvin voimakkaasti esimerkiksi metsäteollisuuden varassa.

 

Viherslangin toistoa.

 

Toimittaja:
– Minkälaisia haitallisia ympäristötukia karsisitte?

Purra:
-Tottakai me koko ajan kuljemme esimerkiksi liikenteen osalta sähköiseen suuntaan eikä perussuomalaisten ILMASTOREALISMIIN

 

Tämäkin on harhaanjohtava uskovaisen jargonisana joka on olevinaan kriittisesti ajattelevan näkökulmaa, mutta samalla se vahvistaa ja TUKEE järjetöntä ja irrationaalista hiilidioksidialarmismia. Sillä ei muutenkaan ole yhtään mitään kovaa empiirismetodista pohjaa, kaikki perustuu silkkaan höttöön ja hyväpalkkaiseen tarkoitushakuiseen pseudotieteeseen=poliittiseen toimintaan. Ei ole mitään tekemistä ilmaston, saatika realismin kanssa, talouden kanssa kylläkin. Taloudellinen realismi olisi siis osuvampaa ja neutraalia epädogmaatista sanankäyttöä, siinä ilmainen vinkki heikkolahjaiselle ’pyöritystohtorille’.

 

kuulu se, että haluaisimme SAASTUTTAA

 

Purra on tosiaan sen tason pölkkypää, että pitää puhdasta ja erittäin hyvää ja planeetalle hyödyllistä luonnontuotetta, hiilidioksidia SAASTEENA, MYRKKYNÄ.

 

Monet näistä asioista menevät koko ajan oikeaan suuntaan.

 

Kuten vaikkapa järjettömät ja kohtuuttomat, jopa haitalliset vaatimukset rakentamiselle? Tai autonomistajille sekä autojen valmistajille, jotka paineen alla ovat jopa huijanneet, jotta edes näennäisesti pääsisivät poliittisesti pakotettuihin, eli ei markkinaehtoisiin eikä teknisesti mahdollisiin tavoitteisiin?

 

[Lisäys: Ilmastonmuutosuskovaisuuden avulla säädellaan vähitellen yhä enemmän kaikkea tuotantoa ja kulutusta. Kyse onkin ovelasta takaovesta globalismiin ja poliisivaltioon.]

 

Lähde:

Ykkösaamu
Riikka Purra
39 min. la 21.8.2021

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Sanakirja: Riikka Purran viherslangi

  1. Halla-ahokin käytti vastaavaa viherslangia, mutta hieman vähemmän.
    Toisaalta, Purrahan ne persujen ns. strategiat on kirjoittanutkin joten eipä ihme että Jussinkin aikana on täysin rinnoin antauduttu CO2 globaalin ilmaston säätönuppi -hypoteesille eikä todellista kriittistä ajattelua ole silloinkaan koskaan päässyt esiin muuta kuin korkeintaan Suomen Uutisten kommenttiosiossa.

    Ihmiset todellakin tulkitsevat ja kuulevat mitä haluavat puolueen ja edustajan sanovan, eivätkä erota mitä nämä todellisuudessa sanovat, tekevät tai jättävät sanomatta ja tekemättä, tyhjän jargonin spottaamisesta puhumattakaan.

  2. Marsulla on nyt purra hampaissa kannattasko kuitenkin keskittyä muuhun, puheenjohtajisto persuihin on jo valittu..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*