Marco de Wit 23 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Eduskunta kokoontui perjantaina hätäistuntoon, koska Suomen hallitus halusi täysin PERUSTUSLAIN VASTAISESTI lähettää Suomen puolustusvoimien sotilaita eli erikoisjääkärit Afganistaniin hakemaan sieltä suomalaisten ja amerikkalaisten miehittäjien kätyriafgaaneja. Siis vaikka tästä erittäin pahamaineisesta Pohjoisen Liiton kätyriväestä moni on hyvin todennäköisesti sekaantunut rikoksiin, kuten huumekauppaan, kidutusoperaatioihin ja lasten raiskauksiin eli Bacha baziin!

Pakottaminen on yleistä hyväksikäytön yhteydessä. Turvallisuusviranomaisten mukaan he eivät voi estää hyväksikäyttöä, koska sitä tekevät johtavissa asemissa olevat aseistetut sotapäälliköt, kuten esimerkiksi Pohjoisen liiton komentajat.[2] (Wikipedia)

 

Kaiken kukkuraksi persut hyväksyvät operaation. Laiton Lehti on taas ainoana tuonut esiin tämän Purran johtamien persujen totaalisen älyttömyyden ja imperialistisen rikollisuuden.

 

Persut petti taas: Suomalaiset sotilaat hakemaan afgaaneja Suomeen!?!

 

 

Ikävä kyllä eduskunnassa kukaan ei suorasanaisesti tuominnut ja vastustanut Suomen laitonta sotilaallista hyökkäystä Afganistaniin. Ei edes Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle -eduskuntaryhmä, vaikka hallitus päivänselvästi rikkoi perustuslakia kävellen kansan yli lähettämällä Suomen puolustusvoimat hakemaan rikollisen Pohjoisen Liiton afgaaneja Suomeen.

 

 

Vastustiko Ano Turtiainen Suomen sotilaiden lähettämistä Afganistaniin hakemaan afgaaneja?

 

 

Miksi Suomi lähetti erikoisjääkärit Afganistaniin? Koska Suomi on Natokumppani, jonka pitää auttaa pelastamaan Naton kätyriafgaaneja!

 

Persut tietysti kannattivat täysillä laitonta sotilaallista interventiota, mutta päinvastoin kuin Ano, niin Riikka Purra osaa hämätä taitavasti. Purra jopa saa ihmiset luulemaan, että persut suhtautuvat operaatioon hyvin kriittisesti. Näin Purra toisaalta nuoleskelee sekä valtaeliittiä (kannattaa laitonta operaatiota) että kansallismielisiä (olevinaan kovin kriittinen Afgaanien hakemisen suhteen).

 

Ovelasti Purra ei perjantain historiallisen Afganistan-operaatiopäätöksen aikana tai jälkeen twiitannut asiasta mitään, jotta kukaan ei vain tekisi vaikeita kysymyksiä. Kaikenlaisia muita twiittejä oli tietysti aikaa lähetellä mutta ei mitään Afganistanista. Vasta sunnuntai-iltana tuli ensimmäinen Afganistan-aiheinen twiitti ja sekin oli todella ovela.

 

 

Eli Purra antaa taas ymmärtää, että persut vastustavat afgaani-pakolaisten vastaanottamista. No, miksi sitten Purra kannattaa Suomen puolustusvoimien joukkojen tunkeutumista Afganistaniin HAKEMAAN afgaaneja??

 

Yksinkertaista. He eivät ole pakolaisia, vaan Suomen liittolaisia!

 

Tällä sanakikkailulla Purra rauhoittaa lähes kaikki kansallismieliset. Miksi? Koska he ovat joko toivottoman tyhmiä tai sitten ovat ihan yhtä harhaisia kuin suvakit.

 

 

Purra on oikeasti näennäiskriitikkojen kuningatar. Oli sitten kyse EU:sta, eurosta, Natosta tai laittomasta Afgaanistan-operaatiosta, niin kansallismieliset luulevat persujen edustavan tervettä järkeä puolustaen Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, katsokaapas tätä.

 

Normaalisti Laiton Lehti ei julkaise FB- ja Twitter-keskusteluja, mutta nyt on pakko. Persut ovat nimittäin raivoisasti kritisoisoineet päätoimittaja Marco de Witiä tämän levittäessä Afganistan-operaation tuomitsevia LL-juttuja. Kuulemma LL mustamaalaa persuja. Katsokaapas itse.

Ensin Marcon LL-postaus, joka raivostutti persut.

 

Kuvassa linkki Marcon seinälle

 

Tässä ei nyt kannata alkaa käymään läpi persujen raivoa muuta kuin yhdellä esimerkillä, joka osoittaa kuinka Purran näennäiskritiikki on uponnut heihin kuin kuuma veitsi voihin. Tässä yksi esimerkki:

 

 

 

 

Purra siis korostaa vastustavansa Afganistanissa lomailevien afgaaniturvisten hakemista Suomeen. Näitä tuskin on kovin montaa tai edes yhtäkään, mutta siitä huolimatta Purra tekee asiasta suuren numeron SAMALLA, kun hyväksyy:

 

1. Laittoman sotilaallisen hyökkäyksen Afganistaniin (Erikoisjoukot ilman lupaa Kabuliin)

2. 100-200 rikollisen afgaanikätyrin hakemisen Suomeen (Klaanit tulee tietysti sitten perässä)

3. Jopa afgaani-suomalaisten lomailijoiden hakemisen Suomeen (Turvis saanut juuri kansalaisuuden)

 

Tavalliset yksinkertaiset persut eivät kuitenkaan tajua näitä faktoja tai ainakaan niiden implikaatioita, koska ovat pyhässä vihassa (mahdollisesti olemattomista) lomailevista afgaani-turviksista.

 

Jippii! Persut puolustavat Suomea vastustamalla turvislomailijoiden hakemista erikoisjoukoilla!! Vain persut ovat järjen asialla!!

 

 

Tavalliset persut eivät edes tajua, että Purra siis kannattaa jopa afgaani-suomalaisten lomailijoiden hakemista erikoisjoukkojen avulla!

 

Katsotaanpa siis uudestaan tätä kuvakaappausta ja siinä olevaa Purran spinnausta.

 

 

 

 

Purra aloittaa hämäämisen selittämällä, että kaikki suomalaiset pitää tuoda Afganistanista. Ensinnäkin aitosuomalaiset olisivat päässeet ulos Afganistanista jo viikkoja sitten, kun kaikille annettiin äärimmäinen maastapoistumiskehoitus Talebaanien lähestyessä Kabulia.

 

Toiseksi nekin aitosuomalaiset idiootit ja Naton yhteyshenkilöt, jotka ovat silti ehdoin tahdoin jääneet Afganistaniin pääsevät kyllä pois ilman erikoisjääkäreitä. Ei talebaanit todellakaan kaappaa lähetystön väkeä eikä varsinkaan jotain suomalaisen näköistä aitosuomalaista. Vaikka äärimmäisen epätodennäköisesti joku maalaistollotalebaani niin vahingossa tekisikin, niin Suomen passilla ja rahalla taatusti pääsee ulos maasta. Ainoana mahdollisena poikkeuksena afgaani-suomalaiset, jotka ovat olleet Naton yhteyshenkilöinä miehittämässä maata. Tällaisten takia ei todellakaan pidä lähettää erikoisjääkäreitä Afganistaniin!

 

 

Purra jatkaa hämäämistä selittämällä kuinka erikoisjoukkojen pitää hakea KAIKKI Suomen lähetystön työntekijät, joilla on selvä yhteys Suomeen.

 

Tämä on täysin älytöntä. Ensinnäkin miksi lähetystön afgaanityöntekijöiden pitäisi päästä Suomeen??? Mikseivät he voi mennä Afganistanin naapurimaihin asumaan? Itse asiassa monet miehittäjiä palvelleet ovat Afganistanin Pohjoisesta Liittoumasta, joiden kansallinen kotimaa on nimenomaan esim. Tadzikistanissa, Uzbekistanissa, Turkmenistanissa, Iranissa ja Pakistanissa. Joka tapauksessa ei ole vaikeaa muuttaa näihin maihin. Jos näitä afgaanikätyreitä halutaan tukea, niin sitten se voi tapahtua taloudellisesti, jolloin he eläisivät kuin herrat näissä Afganistanin naapurimaissa.

 

 

 

 

Toiseksi, Purra haluaa myös afgaani-henkivartijatkin Suomeen. Miksi?? Edes hallitus ei ole tuomassa näitä ”henkivartijoita” Suomeen. Nehän ovat sitä pahinta porukkaa eli Pohjoisen Liittouman tai jopa vielä pahempien Durrani-pastujen nyrkkejä. Sinun täytyy olla Afganistanissa todella raakalaismainen, jotta pääset henkivartijaksi. Hyvin todennäköisesti monet ovat juuri sitä porukkaa, joka raiskailee pikkupoikia.

 

Vihreällä Haavistolla on nähtävästi varmaa tietoa, että suomalaisten henkivartijat ovat nimenomaan näitä sadistisimpia pikkupoikien raiskaajia. Homona Haavisto on erityisen tietoinen tästä. Hän on tietysti vuosia ollut hiljaa tästä ongelmasta, mutta ei hän sentään halua lähettää puolustusvoimia hakemaan näitä pahimpia pedoraiskaajia Suomeen.

 

Haaviston pedonatottajat

 

 

Itse asiassa Pohjoinen Liittouma on tunnettu siitä, että sen kannattajat ja sotilaat raiskaavat pikkupoikia suorastaan liukuhihnalta. Yksi Talebanin suosion salaisuus on, että he (ainakin virallisesti) vastustavat Pohjoisen Liiton AVOIMESTI ylläpitämää pikkupoikien raiskausperinnettä.

Talibanin vallan aikana (1994–2001) bacha bazi määriteltiin luonteeltaan homoseksuaaliseksi ja näin ollen kuolemalla rangaistavaksi rikokseksi. Bacha bazin vastustus oli kuitenkin yksi mullah Omarin motiiveista hänen perustaessaan Talibanin, ja hänen joukkonsa vapauttivat taistelujen edetessä tyttöjä ja poikia, joita oli hyväksikäytetty. Tämä lisäsi Talibanin kansansuosiota liikkeen alkuaikoina.[3] (Wikipedia)

 

Useimmilla Pohjoisen Liittoa kannattavilla poliitikoilla ja poliisipäälliköillä on oma Bacha Bazi-pikkupoika, jota he ylpeänä toistuvasti raiskailevat. Tämän Pohjoisen Liiton tukijoita on muuten todennäköisesti myös Helsingin varapormestari Nasima Razmyarin suku.

Dokumentissa yhdysvaltalainen sotilasneuvonantaja tivaa paikalliselta poliisipäälliköltä selvitystä, miksi poliisiasemalta pakoon yrittänyttä nuorta poikaa ammuttiin jalkaan, ja vaatii päästä tutkimaan poliisien parakit ja pidättämään kaikki pedofiliaa harjoittavat henkilöt.

Poliisipäällikkö vastaa, että poikien ja turvallisuusjoukkojen väliset suhteet perustuvat vapaaehtoisuuteen (”The boys like being there and giving their asses at night,” suom. Pojat tykkäävät olla siellä ja antaa perseitään yöllä). Hänen mukaansa kyseessä on historiallinen ja tarpeellinen tapa (”If they don’t fuck the asses of those boys, what should they fuck? The pussies of their own grandmothers?,” suom. Jos he eivät pane noiden poikien perseitä, niin mitä heidän pitäisi panna? Omien isoäitiensä pilluja?).[5] (Wikipedia)

 

Pohjoisen Liiton afgaaniväki siis ihan avoimesti raiskailee pikkupoikia. Monet jopa kehuskelevat raiskauksilla ja pitävät pikkupoikia kahlittuna sänkyihinsä. Tästähän tuli kansainvälinen skandaalikin, kun amerikkalaissotilasta rangaistiin hänen annettua selkään yhdelle tällaiselle pikkupojan raiskaajalle.

 

Miehittäjien eli myös rikollisten suomalaisten ”rauhanturvaajien” yksi suurimpia ongelmia on ollut kestää raiskattavien pikkupoikien huutoja, koska eihän liittolaisia saa kritisoida edes silloin, kun tämä raiskailu tapahtuu Naton omissa tukikohdissa. Oikeasti sotilaille on sanottu, että pistäkää korvanne kiinni! (Suomen valtamedia ja himonatottaja Halla-ahon persut olivat tästä tietysti hiiren hiljaa.)

 

Suomalaiset sotilaat ja rauhanturvaajat, kuten ex-rauhanturvaaja persujen kansanedustaja Juha Mäenpää taatusti tietävät minkälaista porukkaa on Pohjoisen Liiton väki. Tästä huolimatta he haluavat kuskata tätä väkeä Suomeen!!

 

Laiton Lehti on kritisoinut Uutta MV-lehteä käsittämättömän löysästä suhtautumisesta persujen sionisteihin ja himonatottajiin, mutta onneksi ovat sentään vastustaneet Afganistan-operaatiota ja tuoneet esille Pohjoisen Liiton hirviömäisyyden.

 

 

Kuvassa linkki Uuteen MV-lehteen

 

 

 

Purran johdolla persut kuitenkin vaativat, että tätä Pohjoisen Liiton väkeä tuodaan Suomeen!

 

Miksikö? Koska Natokumppanuus velvoittaa! Eikä sillä niin väliä, jos mukana raiskari-kiduttajia. Hehän ovat tehneet suomalaisille ja Natolle kaikenlaisia tärkeitä likaisia operaatioita. Näillä kätyreille on on sitä paitsi luvattu pääsy perheineen länsimaihin, jos miehittäjien pitää vetäytyä Afganistanista.

 

Himonatottajana Purra tekee mitä Nato ja sionistit käskee. Niin tietysti myös ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja, sionistipersu Mika Niikko. Siis vaikka on tullut tunnetuksi nuorisotoiminnastaan.

 

Tukeeko ”uskovainen” Mika Niikkokin nyt pikkupoikien raiskaajia? Mitä Niikko sitten sanoo, jos joku hänen Suomeen järkkäämä kätyriafgaani raiskaa jonkun pikkupojan? Onko se Niikon mielestä vain pikkujuttu, koska kyse oli ”seksuaalisesta hätätilasta”? Kysehän on vain pikku uhrista sionistien alttarille!

 

Miksi persujen Mika Niikko kannattaa laitonta afgaani-operaatiota? Supo ja sionistit yllyttää?

 

 

Ei Purra turhaan kutsu itseään spin doctoriksi. Purra nimittäin lopussa tekee tyhmille rivipersuille vielä viimeisen hämäyksen. Purra korostaa, että pitää hakea afgaanit, jotka ovat ”vaarantaneet henkensä palvellakseen Suomea”.

 

Vaarantaneet henkensä?? Totta kai jokainen miehittäjiä auttava afgaani vaarantaa henkensä! Viimeisen 20 vuoden aikana näitä ”suomalaisten puolesta henkensä vaarantaneita” kätyriafgaaneja on tuhansia varsinkin, kun Afganistanissa on verikosto. Jokainen suomalaisia ja muita Naton operaatioon osallistuneita auttanut pelkää MYÖS perheensä puolesta. Nämäkin ovat vaarantaneet henkensä. Purran kriteerillä Afganistanista pitäisi tuoda tuhansia afgaaneja Suomeen ja ainakin miljoona länsimaihin.

 

Itse asiassa juuri näin on viimeisen 60 vuoden aikana tapahtunut yhä uudestaan ja uudestaan, kun ensin siirtomaaimperiumit ja sitten Naton sotilaalliset ”interventiot” epäonnistuivat. Mitkään siirtomaaherruudet ja sotilaalliset interventiot eivät onnistu ilman tiettyjen paikallisten apua. Niinpä miehittäjät AINA lupaavat näille paikallisille liittolaisille takaportin, jos miehitys epäonnistuu. Eli pääsyn miehittäjän kotimaahan perheineen. Tämän takia Britannia, Alankomaat, Ranska, Amerikka, jne. ovat täynnä kehitysmaista tulleita ihmisiä ja heidän eksponentiaalisesti lisääntyviä jälkeläisiään!

 

Euroopassa matuongelma on ensisijaisesti TYHMIEN KANSALLISMIELISTEN synnyttämä eikä suvakkien. Kyseessä on IMPERIALISTINEN ongelma. Ensinnäkin USA, Nato ja Israel synnyttävät sionistisella imperialismillaan matuaaltoja sekä hajoittamalla valtioita että suoraan kutsumalla ja jopa hakemalla paikallisia liittolaisiaan länteen. Suomikin on natokumppanuuden kautta mukana tässä järjettömyydessä ja vieläpä persujen sinauksella! (Anokin saisi ryhdistäytyä)

 

 

Useimmat kansallismieliset ja varsinkin tyhmät purralaiset rivipersut uskovat tietysti kaikki Purran valheet ja hämäykset.

 

Tai sitten on vieläkin pahempi vaihtoehto: Kansallismieliset kyllä tajuavat, mutta eivät välitä, koska kuulemma tarvitsemme Natoa suunnattoman pahaa Venäjää vastaan!

 

Sveitsin mallinen puolueettomuus ei kuulemma ole vaihtoehto. Ei varsinkaan sohvasotureille, jotka haluavat nähdä kuinka erikoisjääkärit seikkailevat ulkomailla. Sohviltaan he sitten miehekkäänä hurraavat ”tositoimissa” oleville Suomen mahtaville sotilaille!

 

Suomen erikoisjoukot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Riikka Purra tukee Bacha bazia? Kannattaa pedoafgaanien tuomista Suomeen!

 1. Eli Kabulista ollaan hakemassa Naton juoksupoikina toimivia erittäin raakoja pedofiilihomoja ja heidän sukulaisiaan?!!

  Hei haloo persut!!! Se että persuissa on julkihomoja ei pitäisi olla mikään syy haalia lisää kammottavia haureuden harrastajia Suomeen! Herätys persut! Heti kirkkoon rukoilemaan syntejä anteeksi!

  Hullun demarin, Nazima Razmyerin suvun yhteydet bacha-baziin täytyy selvittää välittömästi. On mahdollista, että Naziman isä on ahkera bacha-bazin harjoittaja ja Taleban sai tämän selville 90-luvulla ja tämä voi olla se syy miksi Naziman suvun aikoinaan piti lähteä Suomeen piiloon!

  Ei ole mikään salaisuus, että nuoria poikia himoitseva julkihomo Pekka Haavisto kävi säännöllisin väliajoin Afganistanissa. Ettei vaan syy näille reissuille ollut bacha-bazi?!!

  Onko vihreä julkihomo Pekka Haavisto koskaan tuominnut bacha-bazia?!!

 2. Persujen mielestä suomalainen valkoinen mies saa kuolla Thaimaassa, mutta värilliset ulkomaalaiset haetaan lomalta Suomen armeijan avulla välittömästi.

  Persut eivät välitä valkoisesta miehestä.

 3. Tämä on vain Naton kolonialistisen operaation loppuhuipennus evakuoida väkensä ja tukijansa pois ja tottakai Suomi ja persut sitä tukee kun ovat sitoutuneet natokumppanuuteen. Tämä iljettävä toiminta olisi pitänyt tuoda julki eduskunnassa selkeästi ja kuuluvasti!

 4. Nämä kaikki Afganistaniin lähtevät suomalaiset sotilaat ovat huumeista pitäviä maanpetturipedofiileja. Se on se syy miksi he lähtevät sinne. Eivät he ryhdy vastarintaan oman valkoisen kansansa puolesta.

 5. Tuossa vielä kerran linkki tuohon alkuperäiseen juttuun. Siinäpä ihmettelemistä.
  https://mvlehti.net/2021/08/21/raportti-cia-agentit-pitaneet-afgaanien-sotapaallikot-otteessaan-toimittamalla-viagraa-nuorten-poikien-raiskauksiin/

  Jo 2015 NYT kertoi samasta asiasta: (Hyvin on Suomen valtamedia ohittanut aiheen)
  https://www.nytimes.com/2015/09/21/world/asia/us-soldiers-told-to-ignore-afghan-allies-abuse-of-boys.html
  Tuolla kerrotaan: ”Öisin kuulimme heidän(poikien) kirkuvanja emme saaneet puuttua asiaan” (amerikkalaiset sotilaat eivät saaneet puuttua öisiin orgioihin=bacha bazi)

  Saatttaapi olla etteivät perusjohtajat tai muutkaan ole kuulleet bacha bazista!!!!

  Nato-sensuuri on vienyt tärkeät uutiset pimentoon ja monilta järjen ääni kadonnut lopullisesti.

  Luotettavan Rasmussen mielipideyhtiön mukaan Biden on alamäessä:
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/jig-majority-voters-say-biden-mentally-51-believe-others-making-decisions/
  Se on menoa nyt!

 6. Syljen raukkamaisten ja rikollisten suomalaisten ”sotilaiden” päälle. Huumekauppiaita ja pedofiileja suojelevia maanpettureita. Moni on itsekin sekaantunut lapsiin sotareissuillaan. Tämän takia näitä suomalaisia pedofiileja nyt suojellaan. Mitä luulit ”rauhanturvaajina” olleiden kansanedustajien tehneen reissuillaan? Nyt alkaa tyhmemmälläkin raksuttaa.

 7. ISAF:ssa on ollut mukana lähes jokainen Euroopan maa, joten Suomen olisi ollut käytännössä mahdotonta pysyä siitä pois. Vain Venäjä ja sen vahvimmat liittolaiset eivät olleet mukana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*