Marco de Wit 24 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

On se kumma, että salaliittoteoreetikot eivät usko.

 

Koronapoliisi haluaa vain hyvää!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Koronapoliisi puolustaa terveyttäsi!

 1. Valkoiset on aivan vapaata riistaa poliisivaltion väkivaltakoneistossa, mutta tekisivätpä saman mustille niin helvetti olisi irti.

  1. Vai salaliittoa…….. Hm. Koronalahkoon aivopestyn ÄO ei riitä ymmärtämään mitään oman navan ulkopuolella olevaa, joten kaikki tuntuu salaliitolta.

   1. Terveisiä täältä koronakuplasta! Meillä päin noi salaliitot menestyy hieman huonommin kuin teikäläisillä. Meillä on Tehy, jonka ohjeita seurataan ja teillä on juutalaiset, liskoihmiset, vapaamuurarit, rodunvaihdot, 5g tornit, kuunatsit… Jne jne. Koetin tiedustella, että kuinka korona liittyy videoon, kuten otsikko antaa ymmärtää. Selitä ihmeessä aivopestylle.

 2. Poliisi yritti murhata ensin yli ajamalla ja toistamiseen potkaisemalla pään asfalttiin. Minusta sivullisella olisi ollut oikeus käyttää pysäyttävää voimaa kaikkiin osallistuneisiin poliiseihin hätävarjeluperusteella.

 3. Poliisi rikollisena. Eivät edes yritä peitellä että kuuluvat vapaamuurareiden järjestelmään, päinvastoin mustavalko ruudukko viestii muille kanssarikollisille että ovat heille lojaaleja.

  Jos et ota suihin tai perseeseen et pääse etenemään urallasi poliisissa ja armeijassa. Tämä on aika yleistä tietoa nykyään.

  Katsokaa ja kuunnelkaa mikä tilanne oli jo monta vuotta sitten ennen koronatyranniaa.
  https://m.youtube.com/watch?v=PSFurheTTmA&feature=youtu.be

  Noin kohdasta 10 min eteenpäin ellei halua kuulla koko ohjelmaa.

 4. ”All of the top staff people have been initiated into homosexuality for male bonding purposes and blackmail.”

  Viranomaisia kiristetään, ovat mukana täysillä rikollisessa toiminnassa. Ja ovat muutenkin mukana koska ovat osana järjestelmää joka perustuu rikolliseen hierarkiaan. Kun poliisi tai tuomari tai upseeri saa määräyksen hierarkiassa korkeammalta, hän ei voi kieltäytyä tehtävästä – ilman vakavia seurauksia.

  Kukaan ei ole uskaltanut tähän päivään mennessä tehdä aiheesta kunnon elokuvaa. Stanley Kubrick taisi tehdä yhden, mutta paras ja käytännössä ainoa on Brotherhood of The Bell elokuva. Sitä on vaikea löytää netistä.

  Todellisuus on tietysti karmaisevampi.

  https://archive.org/details/TheBrotherhoodOfTheBell1970

 5. Onneksi Suomessakin löytyy myös rehellisiä poliiseja, jotka järjestäytyvät Police for freedom -liikkeeseen, jonne otetaan myös muita turvallisuusalan ihmisiä.

  Rokotevaurioista kärsineitä kehottaisin tekemään rikosilmoituksen suoraan hallituksen ja THL:n jäseniä kohtaan. Ei voi piiloutua viran taakse kun ihmisiä kuolee näihin myrkkypiikkeihin heidän toimintansa takia. Henkilökohtaiseen vastuuseen vaan!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*