7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Pentagon ei tiedä missä sen aseet ovat. Mutta eihän sen niin väliäkään: kaikki oli maksettu ja ainahan asekauppiailta saa uudet tilalle.

  – Pentagon: Unknown Amount of Captured Weaponry at Taliban’s Disposal

  Jos talibanilla onkin paljon aseita, on ratkaisukin helppo: Afganistaniin pitää viedä lisää aseita taistelemaan noin valtavan suurta asemäärää vastaan.

  Eivät mahda «tietää» sitäkään, minne kaikki Ukrainaan viedyt aseet ovat joutuneet.

 2. Afganistan.

  Afgaanit ovat saaneet haltuunsa USA:n käyttämän henkilörekisterin kaikista maanpettureista, jotka työskentelivät USA:lle.
  – OX Reporter Aishah Hasnie: «The Taliban Now Has US Biometric System Used to Identify Afghans – Know Who Worked with the Government» (VIDEO)

  USA:n ulkoministeri tosiasiallisesti tunnusti talibanien hallinnon Afganistanissa.
  – Secretary of State Blinken Admits US Must Ask Taliban for Permission to Evacuate Americans from Kabul (VIDEO)

 3. Pako Kabulista

  1)
  Autolasteittain kultaa ja mirhamia mukanaan kuljettavat köyhät maan kiertolaiset ostivat itselleen avoimeksi tien lentokentälle. Nämä Allahiin luottavat uskonmiehet pääsivät monien seikkailujen kautta helposti kentälle, sillä USA:n jalkaväki oli turvaamassa heidän matkaansa.

  2)
  Ukrainan kone sattui olemaan joutilaana ja ennen kaikkea: sen sai halvalla. He tekivät lennosta niin hyvän tarjouksen, että siitä ei olisi kieltäytynyt itse ulkoministeri Haavistokaan.

  3)
  Muutaman tunnin päästä köyhät matkalaiset olivat kotona kertomassa lapsenlapsilleen huimista seikkailuista kaukaisessa Afganistanin, أفغانستان, maassa. Lapsia olikin haaremissa odottamassa jo aika liuta.

  4)
  Matkan kiireellisyyden vuoksi koneen omistajille, Ukrainan presidentille ja kenraaleille, ei ehditty ilmoittaa, että kone oli siirretty humanitaaristen pakolaiskuljetusten käyttöön.

  5)
  Ukrainan kenraalit raivostuivat: «Mina haluta minun rahat heti!»

  6)
  Kenraalit myivät kansainvälisille uutistoimistoille jutun Iranin suorittamasta lentokonekaappauksesta. Näin he saivat edes vähän taskurahoja. Hyvä juttu upposi yleisöön kuin kiväärinpistin vääräuskoisen sydämeen.

  7)
  Iranin SWIFT-pankkiyhteydet eivät juuri sillä hetkellä toimineet Ukrainaan ja kenraalien raivo kasvoi. He halusivat USA:n hyökkäävän Iraniin, jotta voisivat myydä enemmän aseita Iranille.

  8)
  Köyhät matkaajat olivat kuitenkin kunnian miehiä, he pitivät lupauksensa. Parin päivän sisällä pyydetty määrä kultaa ja timantteja saatiin toimitettua kenraaleille salaisella rahtilennolla. Olivathan nämä reitit samoja tuttuja, joiden kautta USA:n aseita kuljetetaan Ukrainasta Iraniin ja Iranin kultaa — niin, ei tietenkään Ukrainaan, se maa on täynnä rosvoja, vaan — salaiseen kohteeseen ulkomailla.

  9)
  Kenraalit ja presidentti saivat kultaholvin hoitajalta vahvistuksen kullan saapumisesta. He iloitsivat suuresti, pitivät suuret juomingit ja peruivat kaikki aikaisemmat puheensa kaappauksesta: «Kaikki hyvin. Älkää kyselkö enempää. Ja miksi ylipäätään alunperin uskoitte meitä? Mehän olemme kaikki valehtelijoita! – Hah hah haa! Hölmöt.»

  10)
  Kansainväliset uutistoimistot eivät sen koommin kyselleet kyselleet kaappauksesta. Lentokonekin oli muuttunut «paikallisen yhtiön charter-koneeksi», jonka oli määrä kuljettaa uskovaisia pyhiinvaeltajia Mekkaan. Siinä nyt vain sattui olemaan Ukrainan tunnukset.

 4. Oliko CIA:lla sormet pelissä Suomen 2007 eduskuntavaaleissa?

  – Tietoenatorin logistiikkajohtaja katosi 13 vuotta sitten – Poliisin mukaan tapaukseen ei liity rikosta

  päänahan löytänyt nuorimies kuoli vain pari viikkoa myöhemmin moottoripyöräonnettomuudessa.

  Jos tämä Ovaska olisi päätetty hiljentää, niin Tietoenatorin logistiikkajohtajana hänellä varmasti oli tietoa siitä, että miten Tietoenator osallistui Suomen vaalilaskennan väärentämiseen.

  – Miksi MTV poisti sivun sen jälkeen kun Teemu oli linkittänyt siihen?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*