Marco de Wit 24 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Valtamedian ja myös persujen puheenjohtajan, Riikka Purran mukaan Suomi on kunniavelassa suomalaisia ja muita Nato-miehittäjiä auttaneille kätyriafgaaneille.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Tätä kunniavelkaa on Riikka Purran niin paljon, että Suomen pitää täysin laittomasti lähettää puolustusvoimien erikoisjoukot hakemaan Afganistanin Pohjoisen (Pedofiili) Liiton väkeä Suomeen. Päinvastoin kuin hallitus, niin Riikka Purra haluaa kaupan päälle vielä kaikista todennäköisimmät lastenraiskaajat eli afgaanihenkivartijatkin!

 

Yksikään persu ei ole vastustanut edes sitä, että feministihallitus on antanut jokaiselle Kabulista tuodulle afgaanille AUTOMAATTISEN neljän vuoden oleskeluluvan! Tämän jälkeen heille taatusti annetaan kansalaisuus!!!

 

Tuodaan siis Suomeen maailman raaiammalta alueelta ihmisiä, mutta ei mitään kysymyksiä tai tutkimuksia. No, mutta eihän se ole tarpeen. Naton liittolaiset ovat niitä hyviksiä!

 

Tämä kaikki on täysin älytöntä ja rikollista, kuten sekä Laiton Lehti että Uusi MV-lehti ovat korostaneet monilla yksityiskohtaisilla jutuillaan.

 

Riikka Purra tukee Bacha bazia? Kannattaa pedoafgaanien tuomista Suomeen!

 

 

Kuvassa linkki UMV-juttuun

 

 

Kuvassa linkki Uuteen MV-lehteen

 

 

Uskomattominta on, että tästä kaikesta kuvottavan rikollisesta ja älyttömästä Afganistan-operaatiosta huolimatta KAIKKI merkittävät kansallismieliset ovat hiljaa. Yksikään ei suorasanaisesti vastusta erikoisjoukkojen laitonta lähettämistä Afganistaniin. Ei edes …..

 

SENSUROITU USEAMPI ESIMERKKI siinä toivossa, että heräisivät.

 

 

Myös Laura Huhtasaari on täysin hiljaa. Ovatko sionistit taas hiljentäneet Lauran? Hän ei ole nimittäin SANALLAKAAN kommentoinut sitä, että Suomen puolustusvoimien erikoisjoukot on lähetetty Kabuliin hakemaan Nato-operaation afgaanikätyreitä Suomeen. Siis vaikka uskovaisen Lauran luulisi inhoavan Pohjoisen (Pedofiilien) Liiton väkeä!

 

Tästä välinpitämättömyydestään huolimatta Laura kuitenkin hyvin hämäävästi antaa Purran tavoin ymmärtää, että vastustaa pakolaisten tuloa Afganistanista.

 

Eikö tässä ole valtava ristiriita?

 

Ai niin. Pohjoisen (Pedofiilien) Liiton väki ei olekaan pakolaisia. He ovat Suomen liittolaisia! Suomella on näille afgaaneille kunniavelkaa!

 

Twitterissä sentään muistutetaan Lauralle, että Puola lähettää puolustusvoimansa rajalleen eikä Kabuliin!

 

 

 

Mikä on mennyt kaikkiin kuuluisiin kansallismielisiin? Onko sionismin ote näin kova Suomen kansallismielisestä kentästä? Onko Natokumppanuuden kannatus näin voimakasta?

 

Monet tavalliset kansallismieliset ovat kyllä Afganistan-operaatiosta raivoissaan, mutta KAIKKI johtavat kansallismieliset ovat hiljaa.

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee? No, sanokaapa yksikin tunnettu kansallismielinen, joka suorasanaisesti vastustaisi perustuslain vastaista Afganistan-operaatiota!

 

Niinpä. Miettikääpä sitä.

 

 

Hetkinen! Onneksi on yksi: Laura Huhtasaaren kaikin puolin parempi puolisko eli isosisko Saara Huhtasaari!

 

 

 

 

Suomen tehdessä perjantaina kohtalokkaan päätöksen lähettää erikoisjoukkoja Kabuliin hakemaan kätyriafgaaneja, niin Saara uudelleentwiittasi tämän Jarvansalon twiittiketjun.

 

 

 

 

Saara on tunnettu suorasanaisena naisena. Myös hänen kantansa pedofiileihin on aina ollut hyvin selvä.

 

 

Kuvassa linkki Saaran FB-seinälle

 

Saara Huhtasaari ei ole ainakaan vielä poliitikko, joten hänen ei tarvitse kumarrella kenellekään. Itse asiassa hänen missionaan on etsiä totuutta ja rohkeasti paljastaa valheet!

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Saara Huhtasaari: Riikka Purran persut valeoppositio?

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Persut: Suomella kunniavelkaa Afganistanille! Saara Huhtasaari: Hevosenp*****!

  1. Eihän se koskaan ole ollut salaisuus, että Laura on sionisti. Ihan itsekin myöntänyt olevansa Suomen juutalaismyönteisin poliitikko ja kantanut Daavidin tähteä kaulassaan. PS sekä KD ovat täynnä näitä kristittyjä sionisteja, mistä olen hämilläni, kun eivät älyä, mitä Talmud sanoo Jeesuksesta ja kristityistä. Ja varmaan meistä uskonnottomistakin, joihin itse lukeudun.

 1. Suomessa armeija pannaan kantamaan sekä rajaylittäjien laukut että vieraasta maasta lennätettävien laukut. Hävettäisi olla ammattisotilas tai varusmies kun joutuu aina olemaan mukana rikollisessa ja maanpetoksellisessa toiminnassa. Uudenmaan koronasulkuteatteriinkin pantiin varusmiehiä ”vartioon”.

 2. Taleban pitää ainakin huolen että miehitys loppuu määräaikaan mennessä oli sitten pedoilijat evakuoitu tai ei!

 3. On olemassa myös toisenlaista kunniavelkaa. Sellaista, jota ei rahalla voi maksaa. Sen ansaitsevat kunnian miehet. He laittavat henkensä alttiiksi kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta.

  – Talibanit Ovat Kunnian Miehiä

  Mikä sai suomalaisen sotilaan voittamaan täysin ylivoimaisen hyökkääjän?
  – Kunnia.

  Mika sai taliban sotilaan voittamaan ehdottoman ylivoimaisen maahantunkeutujan?
  – Kunnia.

 4. Suomi ei ole kunniavelassa ympärileikatuille pedofiilihomoille, jotka kaiken bacha-bazin lisäksi vielä kiimaisesti lisääntyvät serkkujensa kanssa!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*