Marco de Wit 25 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

TIEDOTE 23.8.2021

Julkaisuvapaa heti

 

Lääkäreiden kampanjan uudeksi nimeksi Pelastetaan Suomen Lapset

 

Pelastetaan Lapset -kampanja päivittää nimeään välttääkseen väärinkäsityksiä. Uudeksi nimeksi valittiin Pelastetaan Suomen Lapset. ”Nimellä ei ole väliä, tärkeintä on pelastaa lapset”, lääkäriryhmä toteaa.

 

Maanantaista 23.8.2021 lähtien uusi kotisivuosoite on www.PelastetaanSuomenLapset.fi

 

Uusi sähköpostiosoite on [email protected]

 

Myös sosiaalisen median kanavat päivitetään uuden nimen mukaisiksi.

 

Kaikki muu kampanjassa säilyy ennallaan. Edelleen tavoitteena on suojella lapsia ja nuoria erittäin riskialttiilta ja kokeellisilta geeniteknologisilta koronarokotteilta ja näiden vaarallisilta haittavaikutuksilta. Lääkäreiden pyörittämä kampanja tuo jatkossakin riippumatonta tiedettä päättäjien, virkamiesten ja kansalaisten ulottuville:

 

”Tarve puolueettomalle tiedolle on kova, sillä tähän mennessä julkisuudessa on pyörinyt lähinnä asiantuntijat, joilla on vahvat sidonnaisuudet lääketeollisuuden suuntaan.”

 

Pelastetaan Suomen Lapset on kampanja on tullut todella suosituksi viime viikkoina. Kampanjan vetoomuksen lasten ja nuorten koronarokotusten estämiseksi on allekirjoittanut noin 50 lääkäriä, 500 terveydenhuollon ammattilaista sekä 10 000 kansalaista tukiadressin muodossa.

 

Toivomme paljon allekirjoituksia ja julkista tukea kampanjalle, jotta saadaan huomio tärkeimpään: erikoislääkäreidemme FIMEA:lle ja THL:lle lähettämään kirjeeseen koronaan ja rokotusten turvallisuuteen liittyen. Koko suomalaisen väestön rokottaminen täytyy välittömästi keskeyttää, kunnes viranomaiset pystyvät osoittamaan nämä keskeneräiset ja ennätysmäisesti vakavia haittoja aiheuttaneet geeniteknologiset injektiot turvallisiksi.

 

Ystävällisin Terveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -tiimi

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Lääkäreiden kampanjan uudeksi nimeksi Pelastetaan Suomen Lapset

 1. On hyvin tärkeää, että harvat rehelliset ja rohkeat lääkäritkin ovat Suomen valkoisen kansan ja valkoisten suomalaisten lasten puolella!

 2. Epärehellinen i****** -järjestö ”Pelastakaa lapset” älähti heti, kun joku oli vähänkin samoilla nimilinjoilla. Ite kyllä heti tajusin, että kyse on eri asiasta.

 3. Ravintoneuvoja ja työhyvinvointiin keskittynyt eräs herra, yksi on ELÄINLÄÄKÄRI, yksi ei ole virassa kun saanut kenkää, muutama psykiatri, korvalääkäriä, ihan näin pika googlauksella. Onkohan yksikään tartantatauteihin perehtynyt tai muutenkaan asiaan erikoistunut?

 4. 24.08.2021 "rokottamiseen kriittisesti suhtautuva kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri ja lääketieteellisen mikrobiologian dosentti Tamara Tuuminen" sanoo:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osa-laakareista-keskeyttaisi-lasten-koronarokotukset-kokonaan-rokoteasiantuntija-rokote-pienempi-paha-kuin-sairaus/8218234#gs.9su6gx
  ⚕️
  ”Tuuminen kuuluu koronarokotuksia vastustavaan Pelastetaan Suomen lapset -ryhmään.”
  ⚕️
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronarokotuksia-vastustava-kampanja-vaihtoi-nimea-arvostelun-jalkeen-vaatii-koko-vaeston-rokottamisen-keskeyttamista/8218110
  ⚕️
  Julkaistu 24.08.2021 11:26 ”kampanjan perustajisto koostuu seitsemästätoista ihmisestä, jotka ovat lääkäreitä ja muita terveydenhuollon ammattilaisia”
  🕎
  https://www.jweekly.com/2007/03/30/migr-s-breathe-life-into-finland-s-jewish-community/
  🕎
  March 30, 2007 ”Before Tamara Tuuminen left her native Moscow in 1978 with her husband, an ethnic Finn, she distanced herself from her Jewish roots.”
  🕎
  ”When the Soviet Union collapsed and Jewish emigration began in earnest in the early 1990s, most Jews who left went to Israel, the United States or Germany. But a few hundred families went to Finland, the USSR’s closest capitalist neighbor.” “Today we have about 1,200 members. In the 1980s we had about 800 members,” “When you become older,” she says, “you become more interested in your history, in where you came from.”
  ⚕️
  https://researchportal.helsinki.fi/en/persons/tamara-tuuminen
  ⚕️
  ”Supervisor for doctoral programme”
  ⚕️
  https://www.researchgate.net/profile/Tamara-Tuuminen
  ⚕️
  ”ISLAB, Mikkeli, Finland and Univerrsity of Helsinki · clinical microbiology MD, PhD, Docent”
  ⚕️
  https://antioksidantti.fi/laakarit/tamara-tuuminen/
  🩺
  ”Mikrobiologian erikoislääkäri, LKT, Dosentti”
  🥼
  ”Tamara Tuuminen valmistui lääkäriksi v. 1979 Moskovan ensimmäisestä Lääketieteellisestä Instituutista ja samana vuonna muutti Suomeen.”
  ⚕️
  ”Tamara Tuuminen on kiinnostunut kansainvälisestä yhteistyöstä ja näin tuomaan kansainvälistä lisäosaamista Suomeen näihin vaikeisiin tauteihin.”
  ⚕️
  Varaa aika Tamaralle ma–pe klo 8–17 📞 09 6226 4545
  ⚕️
  Kruunuhaan Lääkärikeskus Oy Helsingin Antioksidanttiklinikka 📞 09 6226 450 📧 [email protected]
  ⚕️
  Lääkärikeskus Bios Tampere 📞 09 6226 4520 📧 [email protected]
  ⚕️
  Lääkärikeskus Bios Oy Pohjois- Suomen Antioksidanttiklinikka 📞 08 378 014 📧 [email protected]

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*