Marco de Wit 25 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tuskin missään puolueessa puoluejohto huijaa jäseniään niin paljon kuin persuissa. Toisaalta se ei ole ihme, koska rivipersujen huijaaminen ei ole kovin vaikeaa.

 

Persujen rivijäsenet on jopa saatu kannattamaan puolustusvoimien erikoisjoukkojen laitonta lähettämistä laukunkantotehtiin Kabuliin hakemaan Pohjoista (Pedofiilista) Liittoa kannattavia afgaaneja Suomeen.

 

Suomalaisten lähetystötyöntekijöiden hakemiseenhan ei mitään erikoisjoukkoja tarvittaisi ja sitä paitsi lähes kaikki poistuivat Afganistanista jo aikoja sitten. Persut kuitenkin välttämättä haluavat puolustusvoimien erikoisjoukoilla pelastaa ”afgaani-suomalaisia” ja afgaaneja tuomalla heidät SUOMEEN. Siis vaikka heidät voisi jättää Afganistanin naapurimaihin ja tukea heitä siellä taloudellisesti.

 

Afgaanien Suomeen tuomisessa ei siis ole kertakaikkiaan mitään järkeä.

 

Ensinnäkin Afganistanissa on monilla alueilla maailman pahin raiskauskulttuuri. Syyttäjä Hannu Koistisen mukaan tätä ei kuitenkaan saa sanoa. Koistinen jopa uhkaa Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä tuomiolla, jos tämä käyttää k-sanaa.

 

Sanotaanpa siis asia mahdollisimman selvästi: Monilla alueilla Afganistanissa pikkupoikien raiskaus on KANSANHUVI!

 

Samalla Neljännen valtakunnan syyttäjänvirasto voisi asettaa MTV:kin syytteeseen.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Toiseksi, Afganistan on myös kaikista ISLAMISTISIN maa maailmassa. Totta kai Suomenkin lähetystön työntekijät ja varsinkin heidän Suomeenkin pääsevät sukulaisensa ovat islamisteja. Monilla on varmasti hyvin erilainen käsitys raiskauksista sekä yleensäkin naisten ja lasten oikeuksista kuin mitä suomalaisilla!  Tällaista porukkaa persut haluavat Suomeen!

 

Saksaan haettuja afgaaneja

 

 

Afganistan on myös hyvin primitiivinen maa. Siellä ihmisten taustoja on hyvin vaikea selvittää. Emme taatusti tiedä tarpeeksi Suomen tuotavien afgaanien taustoja. Eikä tuntenut Britannia ja Ranskakaan hakemiensa afgaanien taustoja.

 

 

 

 

 

Ei kuitenkaan hätää. Purran persut kyllä tietävät tulijoiden taustat.

 

 

 

Neljänneksi, kuka luottaa feministihallituksen lupauksiin? Ensin piti tuoda 130 henkeä, sitten 170. Nyt on tuotu jo yli 200 eikä loppua näköpiirissä.

 

 

 

Viidenneksi, myös persut tiesivät etukäteen, että feministihallitus tulee paapomaan näitä afgaaneja. Ilman mitään tutkimuksia nämä afgaanit saavat automaattisen neljän vuoden oleskeluluvan Suomeen.

 

 

 

 

Kuudenneksi, ensin afgaanit asutetaan vastaanottokeskuksiin, mutta jo muutamassa kuukaudessa heidät viedään kalliisiin asuntoihin eksponentiaalisesti kasvavien perheidensä kanssa nauttimaan korkeimpia mahdollisia tukiaisia. Samalla myös rikastetaan kouluja Purrankin kotikunnassa. (Ja siihen ei auta kuri tai ”isompi väkivalta”, koska Afganistanissa lapset ovat tottuneet erittäin kovaan väkivaltaan. Paras lääke on, ettei afgaaneja – sen enempää aikuisia kuin lapsiakaan – päästetä Suomeen.)

 

 

Neljän vuoden kuluttua afgaanit sitten saavat Suomen kansalaisuuden ja he voivat alkaa tuomaan sukulaisiaan Suomeen. Näin laajentuu entisestään ”suomalais-afgaani”klaanien verkosto, jolla on virallisestikin Suomen korkein raiskausprosentti.

 

 

 

Miten rivipersut saadaan suostumaan tähän kaikkeen?

 

No, sanomalla, että erikoisjoukot lähetetään hakemaan Suomen kansalaisia Kabulista! (Aitosuomalaiset pääsevät sieltä muutenkin.)

 

Sivulauseessa sitten vielä lisätään:

 

Ja lähetystön työntekijöitä

 

Ja heidän sukulaisiaan. (Afgaaneilla ei ole ydinperhettä, vaan laaja perhekäsite.)

 

 

Ja lähetystön entisiä työntekijöitä

 

Ja heidän sukulaisiaan

 

 

Ja Suomessa oleskeluluvalla asuvia henkilöitä

(Purra on tehnyt suuren numeron siitä, ettei halua lomailijoita. Näin hän on voinut esiintyä ”maahanmuuttokriittisenä” ja saanut tyhmimmät persut unohtamaan pj-vaaleissa luvattu ”nollalinja”.)

 

 

Ja EU:lle töitä tehneitä henkilöitä

 

Ja heidän sukulaisiaan

 

 

Ja Natolle töitä tehneitä henkilöitä

 

Ja heidän sukulaisiaan

 

 

Tosin tämä ei kuitenkaan vielä riitä persuille! Lisäksi persut vaativat, että myös Pohjoisen (Pedofiili) Liiton suomalaisille tarjoamat henkivartijat ja vartijat eli kaikista todennäköisimmin kiduttaneet ja raiskanneet ”turvallisuussektorin henkilöt” (ja heidänkin sukulaiset?) tuodaan erikoisjoukkojen avulla sotilaskoneella Suomeen. Purran lisäksi myös Tom Packalen on vaatinut näitä Suomeen.

 

Kansanedustaja Tom Packalén (ps) vetosi torstain täysistunnossa hallitukseen, jotta turvamiesten turvallisuus taattaisiin samalla tavalla kuin muidenkin Suomen valtiolle työskennelleiden turvallisuus.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Miksi nämäkin afgaanit pitää tuoda Suomeen asti? Koska Suomella on näille ”kunniavelkaa”!

 

 

Persut korostavat, ettei muutaman sadan afgaanin tulo Suomeen ole mikään suuri juttu. Sitä paitsi suurin osa tulijoista on naisia ja lapsia!

 

 

Laiton Lehti ja UMV-lehti on jo useita päiviä selittänyt kuinka älytön on persuja johtavan Riikka Purran logiikka, joten ei siitä enempää.

 

Persut: Suomella kunniavelkaa Afganistanille! Saara Huhtasaari: Hevosenp*****!

 

 

Monien rivipersujen yksinkertaisuus ei myöskään ole mikään uutinen. (Tosin erään teorian mukaan afgaanien tuomista voimakkaasti somessa kannattaneet persut eivät olisi oikeasti persuja, vaan persuina esiintyviä anarkisteja. Tämä teoria on kuitenkin väärä, kuten jokainen esim. Riikka Purran ja Laura Huhtasaaren Twitter-seiniä tutkiva huomaa.)

 

Paljon kiinnostavampi kysymys onkin miksi persujohto YKSIMIELISESTI kannattaa tätä älytöntä Afganistan-operaatiota.

 

Vastaus on yksinkertainen: Nato. (Ja sionistit, joiden pankkikartellia Nato suojelee.)

 

Koko persujen puoluejohto kannattaa Natokumppanuutta. Tämän takia he eivät ole koskaan sanallakaan kritisoineet suomalaisten osallistumista älyttömään ja sairaaseen Afganistanin miehitykseen ja liittoutumiseen Pohjoisen (Pedofiilien) Liiton kanssa. Ei siis vaikka taatusti tietävät millaisia Suomen afgaaniliittolaiset ovat. Jopa valtamedia on asiasta raportoinut lukuisia kertoja vuosien varrelta. Tässä juttu viiden vuoden takaa.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Totta siis on, että persuissa on paljon erittäin yksinkertaisia ihmisiä, mutta todellinen perusongelma on kuitenkin puoluejohdon mädännäisyys. Se ei ole sattumaa, vaan osa Nato-operaatiota.

 

Nato tajusi jo kymmeniä vuosia sitten, että Suomen kansa tuskin tulee kannattamaan Nato-jäsenyyttä. Niinpä laadittiin varasuunnitelma yhdessä Sauli Niinistön, Paavo Lipposen ja tämän oikean käden Matti Putkosen kanssa: Takaportti Natoon Nato-kumppanuuden kautta.

 

Tämä Nato-kumppanuus vietiin niin pitkälle, että Suomi lähti miehittämään Afganistania, Naton kidutuslennot ja ydinaselaivat sallittiin, laadittiin Isäntämaa-sopimus sekä luotiin ”lupa tappaa” täyden immuniteetin EU:n ja Naton hybridivakoilukeskus keskelle Helsinkiä, jonka avustuksella tuhottiin Naton sponssaamaa tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettia vastustavat aktivistit ja mielenosoitukset. Lopuksi sitten vielä päästettiin Amerikan joukot harjoittelemaan Suomen maaperälle.

 

 

Tämä kaikki tehtiin tietysti valtamedian avustuksella vaivihkaa askel askeleelta. Samalla solutettiin kansallismielinen katuliike ja vaihtoehtomedia täyteen myyriä, jotta kentällä ja vaaleissa ei puhuttaisi natokumppanuudesta sanaakaan. Joissain vaalikoneissa oli kyllä kysymys Natoon liittymisestä, mutta ei koskaan Natokumppanuudesta. Näin monet pystyivät esiintymään kansallismielisessä liikkeessä Nato-vastaisina, vaikka todellisuudessa he kannattavat tiivistä sotilaallista Nato-kumppanuutta.

 

 

Suurin ongelma Natolle on ollut estää aitojen Nato-vastaisten voimien nouseminen persujen johtoon. Niinpä Paavo Lipposen oikea käsi Matti Putkonen loikkasi persuihin ja jytkyn jälkeen yhdessä Soinin kanssa 2013 loivat puoluekokoukseen sähköisen äänestysjärjestelmän, jolla on helppo estää aidosti Nato-vastaisten henkilöiden nousu puoluejohtoon ja puoluehallitukseen.

 

Tätä vaalivilppikonetta käytettiin viimeksi pari viikkoa sitten, kun Putkonen järjesti himonatottajana tunnetun Riikka Purran persujen puheenjohtajaksi.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

Riikka Purra oli pakko saada persujen puheenjohtajaksi kolmesta syystä:

 

1. Puheenjohtajana on oltava erittäin Natomyönteinen henkilö

2. Persujohdon on kannatettava Nato-operaatioiden tukemista esim. laittomalla Afganistan-operaatiolla

3. Persujohdon on hyväksyttävä Suomen vieminen Natoon

 

 

Naton suunnitelmana on viedä Suomi Natoon yhdessä Ruotsin kanssa. Molempiin maihin on siis saatava porvarihallitus. Tämän takia ruotsidemokraateista ja persuista tehdään hallituskelpoisia. Suomessa kapellimestarina toimii tietysti Nato-myönteisyyttään yhä enemmän paljastanut Sauli Niinistö, joka tulee toisen presidenttikautensa loppuvaiheissa järkkäämään Suomen Natoon yhdessä Orpon ja Purran/Putkosen kanssa.

 

Nato tuleekin auttamaan sekä Suomen että Ruotsin hallituksien kaatamisessa. Jos se ei onnistu, niin viimeistään 2022 Ruotsin eduskuntavaalien jälkeen ruotsidemokraatit päästetään hallitukseen ja Ruotsi viedään Natoon. Tämän jälkeen sitten 2023 Suomen eduskuntavaalien jälkeen persut päästetään hallitukseen ja Suomi viedään Ruotsin vanavedessä Natoon. Näin Suomi on 2025 Naton jäsen.

 

RKP:llä tämä päämäärä on ollut selkeänä jo pitkään.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

Nimenomaan ruotsinkielinen pääoma haluaa integroida Suomen täysillä Natoon, koska se toimii pankkiirien nyrkkinä sekä sotilaallisesti (tuhoaa pankkikartellin ja petrodollarin vastustajat) että varsinkin tiedustelupalvelujen operaatioilla (tuhoaa Sveitsin mallia kannattavat aitokansallismieliset). Suomenruotsalaisethan pelkäävät eniten aitokansallismielisiä, jotka haluavat Suomen aidosti itsenäiseksi poliittisesti (Ulos EU:sta), sotilaallisesti (Ulos Natokumppanuudesta), kulttuurisesti (Suomi ainoaksi viralliseksi kieleksi) että myös taloudellisesti irroittamalla Suomi sekä eurosta että kansainvälisestä pankkikartellista eli siten myös ruotsinkielisen pääoman kuristusotteesta.

 

Ei siis ole mikään ihme, että persujen Nato-operaatiota johtaa ruotsinkielisen pääoman kätyrinä 50 vuotta toiminut Matti Putkonen.

 

Putkonen oli alunperin ruotsinkielisen Serlachiuksen suvun nyrkki, jonka tehtävänä oli 70-luvulla tuhota kommunistit yhdessä SYT:n ja Puskalan toimiston kanssa. Sen jälkeen 80-luvulla Putkosesta tuli täysin ruotsinkielisen AY-pomo Per-Erik Lundhin oikea käsi Suomen viemiseksi emuun. Tämä onnistui niin hyvin, että 90-luvulla Putkosesta tuli Lipposen ja Niinistön luottomies Suomen viemiseksi EU:iin, euroon ja Natokumppanuuteen. Tämäkin onnistui, joten nyt on vuorossa Natoon vieminen.

 

Todisteet: Persujen Matti ”Vapaaherra” Putkonen pomottaa persuja

 

 

Tietysti Purrakin on erittäin hyvää pataa ruotsinkielisten kanssa. Jopa siinä määrin, että kannatti 2,5 vuotta sitten avoimesti pakkoruotsia ja nykyisin takaportin pakkoruotsia.

 

Riikka Purra valehtelee TAAS: ”En ole persuissa kannattanut pakkoruotsia.”

 

 

Purra puolustaa suomenruotsalaisia niin paljon, ettei edes häpeile demonisoida pakkoruotsia vastustavia suomalaisia.

 

Erittäin syvä viha ja kauna kaikkea Ruotsiin ja ruotsin kieleen liittyvää, kuten kaksikielisiä ihmisiä kohtaan, jopa halu hävittää kaikki Ruotsiin ja ruotsiin liittyvä Suomesta, ovat nostaneet päätään. – Riikka Purra

 

 

Suomalaisjuntithan ovat vaarallisia!

 

Ei ihme, että Purralla on niin kova kiire ”länsi-integraatioon”.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 1. Emme voi missään tapauksessa luottaa poliittisiin poliiseihin ja sotilaisiin. Suomen kansa pitää omistaan huolta. Me emme sitten soittele poliiseille. He eivät tule olemaan kansamme puolella. Älä koskaan luota poliisiin!

 2. Henkivartijat ovat ammattitappajia ja erityisen epätasapainoisia ihmisisiä jopa afgaanien keskuudessa, aivan samaan tapaan kuin suomalaiset sotilaat ovat usein olleet. Kuvitelkaa afgaani ja tämän jälkeen afgaanista pahin mahdollinen versio.

 3. Nämä Afganistanista tuotavat ”lapset” ovat todellisuudessa partalapsia, jotka himoavat pienten poikien paljaita pakaroita ja pyllynreikää!

  Onko neitisyyttäjä Koistisella yhteyksiä bacha-baziin?!!

  1. Tällaista typeryyttä vain kommenteissa julkaistaan ja luvataan olla sananvapauden puolesta loppuun asti. Sanonko, että voihan kettu. Minun kommenttejani ei ole julkaistu, koska ne poikkeavat yleisestä typeryyden hymistelystä. Taitaa ”hetkinenkin” unelmoida samasta ja sen vuoksi kirjoittaa kuin typerys. Saa nähdä loppuuko taistelu sananvapauden puolestä tämän kommentin kohdalla.

 4. Jos Suomi ei saisi velkaa, jolla se ylläpitää nykyisin jo juoksevat kulutkin niin siihen tyssäisi afgaanien ja muiden ”turvapaikan”hakijoiden elättäminen.

  Verotusta kun jouduttaisiin kaksinkertaistamaan mikä sekään ei riittäisi. Veronmaksajat eivät hyväksyisi sitä ja poliitikot joutuisivat epäsuosioon.

  Todellinen ongelmien lähde onkin keinotekoisen halvan rahan politiikka pahoine keskuspankkeineen ja feikkipankkiireineen.

  1. Naulan kantaan. Siksi Nato tekee kaikkensa suojellakseen nykyistä keskuspankkijohtoista pankkikartellia eli vähimmäisvaranto- ja petrodollarijärjestelmää. Taatusti tekevät myös monenlaisia tiedusteluorganisaatioiden likaisia operaatioita tuhotakseen Sveitsin mallia kannattavat, koska vähimmäisvarantopankkijärjestelmä on helpointa tuhota suoralla kansanäänestyksellä.

   Sveitsissä muuten aina n. 10 vuoden välein asiasta äänestetään ja joka kerta Nato on hyvin hermostunut ja yhdessä pankkiirien kanssa tekee kaikkensa kaataakseen lakiehdotuksen. Tämän takia Nato myös mädättää populistipuolueet, kuten persut. Soini, Halla-aho ja Purra eivät koskaan ole suostuneet puhumaan sanaakaan pankkikartellin poistamisesta. Kun minä kysyin asiaa Halla-aholta, niin hän vastasi: Mikä on vähimmäisvarantopankkijärjestelmä?

   Jos useammassa maassa olisi Sveitsin malli, niin jossain ehdotus menisi varmasti läpi ja sitten koko pankkikartelli voisi kaatua dominoiden tavoin. Tämän takia Nato ja kaikki tiedustelupalvelut yrittävät estää Sveitsin mallin leviämistä.

   1. Olet täysin oikeassa tässä Praxgirl. He voivat aina luoda tyhjästä rahaa ja tehdä niin paljon rahaa kuin ikinä tarvitsevat ja voivat näin tuhota vapautemme ja kansamme. Maahanmuutto, sotateollisuus, suvakismi, valtamedia jne. kaikki riippuvat tyhjästä luodusta rahasta!

   2. Jos jossakin haisee juutalainen raha, niin se on juuri Sveitsissä.

    ”Kuka kantaa vastuun, kun ensimmäinen suomalainen vuotaa verta?”

    Ei kukaan. Helppo vastaus. Tämähän on jo Suomessakin todettu. Kehitysmaalaiset riehuvat ja se on ”rasismin”, sään, hiilidioksidin tai flunssan vika.

    Vasta kun maa on täynnä islamia, niin puna-”vihreät” ovat tyytyväisiä. Mutta islamin arvothan ovat vastaan suomalaisia arvoja ja esim. homojen, feministien, naisten ymv. arvoja? Ei sillä ole mitään väliä! Älä yritä etsiä logiikkaa tai järkeä puna-”vihreiden” sanomisista tai tekemisistä. Kiasman eteen kyllä pian rakennetaan moskeija. Sieltä minareettitornista alas lentäessään voi sitten katsella sitä ”liberaalia” elämäänsä retrospektiivissä ennen kuin iskeytyy katuun.

 5. Persujen oppositiopolitiikan terävin kärki asiassa on siis kysyä miksei henkivartija afgaaneja tuoda Suomeen. Kaskun eivät tee siitä välikysymystä.
  ”Mitä hallitus aikoo tehdä että lähetystöä turvanneet henkivartijat saadaan Suomeen ja suostuuko ministeri Haavisto esittämään heille julkisen anteeksipyynnön kun tulivat kohdelluksi kaltoin vuosien työpanoksensa jälkeen?”

 6. Maanpetturit ja kansanmurhaajat pakottavat suomalaiset tekemään hyvin ikäviä asioita, mutta lapsemme tulevat ymmärtämään miksi näin piti tehdä. Suomi on laittomassa tilassa ja laki ei ole enää voimassa. Suomen valkoinen kansa pitää huolen omistaan. Ja me emme soita poliisille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*