9 thoughts on “Päivän video (K18)

 1. Näytelty tapahtuma. Tosielämässä kaveri luuhistuisi suoraan alas jalkojaan kohti eikä taakse päin tuon pienen kumarruksen jälkeen.

  1. Samaa mieti itsekkin. Päälaelta pitäisi roiskahtaa oikein kunnolla kun luoti tulee ulos. Sellainen kämmenenkokoinen reikä yleensä on.

 2. En ollenkaan usko että olisi näytelty. Polvet ovat suorina, eli saattaa olla jopa ns. polvilukossa (niillä kenellä taipuu liian taakse, kuten monella taipuukin).
  Muutenkin kaikki paitsi se, ettei kallonpirstaleita perunapikseleillä näe, kertoo että kyseessä on aito video.
  On tainnut huvittaa karvaukkoja itseäkin sen verran, että pistivät videon eteenpäin.
  Muistan omalta inttiajalta kun eräs nuorukainen oli hieman jälkeenjäänyt, joskin myös iloa levittävä henkilö. Muunmuassa ei muistanut oikeaa vasemmasta ja me autoimme (ja vahdimme) häntä vähän joka käänteessä. Ampumaradalla protokolla ei millään onnistunut. Esimiehet pisti sitten hänet huoltohommiin missä ei ollut tekemisissä aseiden kanssa. Erittäin hyvä niin. Saattoi säästyä jonkun henki.

  1. Tämä on vanha video toiselta kuvaajalta. Kuvassa takana olevat kuvaavat myös. Se kuva oli laadukkaampi ja pidempi. Vanha venäläinen ppsh-42 teki syöttöhäiriön, panos kenties törmäsi hieman sivuttain piipun päähän. Pieni kolautus ja puolenkilon massalukko liikahti. Taatusti aito video.

 3. Ei vetänyt lukkoa tarpeeksi taakse jolloin se ei jäänyt virekynnykseen vaan poimi patruunan lippaasta laueten niinkuin kpn pitääkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*