Marco de Wit 26 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Matuaallon aikana presidentti Sauli Niinistö ja persujen puolustusministeri Jussi Niinistö määräsivät varusmiehet kantamaan matujen laukkuja.

 

Nyt afgaanimatuaallon aikana persujen puheenjohtaja vaatii puolustusvoimien erikoisjoukkoja hakemaan satoja afgaaneja erikoiskoneella Suomeen.

 

Enää matujen laukkuja eivät kanna pelkät varusmiehet Suomessa, vaan erikoisjoukot Afganistanissa!

 

Ja persut kiittää!

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Päivän kuva: Laukunkantajat

 1. Kuvottavia pedofiilisotilaita. Älä missään nimessä luota nykyisin suomalaisiin sotilaisiin ja poliiseihin. He eivät tule pitämään Suomen valkoisen kansan puolia, vaan tulevat vainoamaan omiaan!

 2. mä arvostan jutku Sauli Niinistöä joka on 33 asteen rappari! Juo ****** ********* viiniä loosissa ja makaa hauta arkussa ***** ********!

 3. Näin valkoista miestä alistetaan. Ja islamistit ovat mielissään sillä ne ovat omasta mielestään valkoisen miehen yläpuolella. Ja tämä vian vahvistaa oletettua asemaa.

  1. Niinhän sinäkin luulet olevasi kaikkien yläpuolella, mutta olet vain menneisyyteen jämähtänyt pikimusta metsäläinen. saas nähdä ollaanko nyt sananvapauden puolella loppuun asti vaiko vain siihen asti kunnes tulee vastaan erilainen mielipide kuin teidän.

   1. Feministitkin koomikko Kiven kanssa alistavat miehiä, mikä sinänsä ole ihme koomikkohan nähtiin viimeksi hamekaupassa . 🤗

 4. Nämä ovat suomalaisia maanpetturisotilaita. Eivät sano sanaakaan suomalaisille minkälaista roskaväkeä tuovat Suomeen. Ajattelevat vain itseään. Oma kansa ei merkitse nykyisille suomalaisille sotilaille mitään.

 5. Kuka Tuomitaan….Kun $A-Hintti…kantaa Pommilaukun sisään…

  $S-Hintti…vaiko Niinistön $uoli..?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*