Marco de Wit 26 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Riikka Purra oikeasti pelkäsi persujen puheenjohtajavaalia, koska hänellä on niin EU-myönteinen punavihreä feministitausta. Kaiken kukkuraksi hän kannatti vielä kaksi vuotta sitten pakkoruotsia ja nyt takaportin pakkoruotsia eli kolmatta pakollista kieltä. Niinpä puheenjohtajaksi päästäkseen Purran oli pakko esittää olevansa erittäin maahanmuuttokriittinen. Hänen iskulauseenaan oli nollalinja: Ei yhtään turvista Suomeen!

 

Tällä iskulauseellaan ja nyrkkinsä Matti Putkosen johtamalla sähköisellä äänestyksellä Purra pääsi puheenjohtajaksi. Ei kuitenkaan mennyt kuin viikko, niin Purra jo käänsi takkinsa.

 

Persut nimittäin täysillä kannustivat hallitusta lähettämään laittomasti puolustusvoimien erikoisjoukkoja laukunkantotehtiin Kabuliin hakemaan Pohjoista (Pedofiilista) Liittoa kannattavia afgaaneja Suomeen.

 

Purra ja persut eivät suostu kertomaan miksei näitä afgaaneja voi jättää Afganistanin naapurimaihin elämään herroiksi Suomen taloudellisella tuella. Miksi heidät pitää tuoda Suomeen?

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Kaiken kukkuraksi parin sadan afgaanin tuominen Suomeen EI riitä persuille! Lisäksi he vaativat, että myös Pohjoisen (Pedofiili) Liiton suomalaisille tarjoamat vartijat tuodaan Suomeen. Eli siis juuri ne, jotka ovat kaikista todennäköisimmin kiduttaneet maamiehiään ja raiskanneet pikkupoikia!!

 

Purran lisäksi myös persujen poliisikansanedustaja Tom Packalen on vaatinut näitä Suomeen. Suomella on kuulemma näille raakalaisille ”kunniavelkaa”!

 

Kansanedustaja Tom Packalén (ps) vetosi torstain täysistunnossa hallitukseen, jotta turvamiesten turvallisuus taattaisiin samalla tavalla kuin muidenkin Suomen valtiolle työskennelleiden turvallisuus.

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Purra ja Packalen yhdessä Naton kanssa painostivat hallitusta niin paljon, että nyt nämä ”turvamiehetkin” tuodaan Suomeen perheineen.

 

Kiitos vaan persut tästäkin!

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Ylen jutun videossa lukee: Haavisto: Suomi evakuoi 83 Kabulin suurlähetystöä turvannutta henkilöä.

 

Ai, lapset ja naisetkin ovat olleet turvaamassa suomalaisia miehittäjäpoloisia?

 

 

Juttua tarkemmin lukiessa käykin totuus ilmi:

Hallituksen uusi päätös koskee afgaanitaustaisia henkilöitä, joista 45 on suurlähetystön entisiä työntekijöitä perheineen ja 83 suurlähetystön käyttämiä turvamiehiä perheineen.

 

Eli turvamiehiä on ehkä 10-20 ja loput ovat heidän islamistisia perheenjäseniään. (Jotka kaikki tulevat myöhemmin vaatimaan ”perheenyhdistämistä” eli lisää sukulaisia Afganistanista näiden loppumattomista suvuista.)

 

Lisäksi nyt kuskataan jo entisiäkin työntekijöitä ja heidän perheitään. Näitäkin riittää, koska Suomi oli lähes 20 vuotta miehittämässä Afganistania.

 

Alussa Afganistanista piti erikoisjoukkojen hakea 130, sitten 170, sitten 200 ja nyt virallinen luku on jo 298!

 

 

 

Persut ovat haltioissaan. Hallitus on totellut heitä. Nyt saadaan sadottain Pohjoisen (Pedo) Liiton väkeä Suomeen ja vieläpä myös sitä kaikista raainta ”turvallisuusväkeä”, joista osa on hyvin todennäköisesti raiskaillut pikkupoikia.

 

Ei kuitenkaan hätää. Pedoraiskaukset ovat pikkujuttu, kun Suomi maksaa kunniavelkaa!

 

Kiitos feministihallitus. Yhteinen arvopohja löytyi sittenkin!

 

 

 

Persut voisivatkin aina ennen puoluekokoustaan laulaa: Maksamme velkaa!

 

[Laiton Lehti vetoaa: Voisiko joku tehdä tästä musiikkivideon? Pääosissa tietysti Purra laulamassa ja halailemassa pedoafgaaneja taustalla vinhasti pyörivä lukumittari yhä uusista erikoisjoukkojen Suomeen tuomista afgaaneista. Lähetä linkki [email protected]]

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

24 thoughts on “Purran persut voittivat: Afganistanin Pohjoisen (Pedo) Liiton vartijatkin Suomeen!

 1. mä arvostan jutku Sauli Niinistöä joka on 33 asteen rappari! Juo ****** kalloista viiniä loosissa ja makaa hauta arkussa **** ********!

 2. Tämä on taas julkista pohdintaa.

  Talibanit tai niiden oireyhtymä ei tiedä että Suomessa on vihreä talibani ulkoministerinä. Ensin talibanit suutelevat ulkoministeriä, mutta kun heille selviää että Suomen vihreä talibani ulkoministeri on homo, silloin he vaativat että ulkoministeri heitetään ulos lentokoneesta ilman laskuvarjoa. Uskaltaako ulkoministeri Haavisto nyt nukkua yönsä rauhassa ja luottaa siihen että yksi Supon turvamies riittää kun nurkissa pyörii kohta entisiä turvamiehiä Afganistanista jotka paneskelevat pikkupoikia perseeseen mutta heittelevät ukkoja jotka ovat kiinnostuneita muista ukoista katoilta alas maahan.

  1. Olisiko mahdollista, että ******* ******* ******** ********* ********* viherhomo Pekka Haavisto on tehnyt salaliiton afgaanipedofiilihomojen kanssa? Eli Pekka olisi jakanut oleskelulupia+kelagoldeja afgaanimatuille *********************?!

   Hyi yäk!!!

 3. Teidän persuviha aiheuttaa myötähäpeää. Jos osaa lukea vaikka kuulo ei toimisi, niin tietäisitte ettei se purra ole yhtään afgaania Suomeen halunnut.

  1. Sinulla ei vain toistaiseksi ole tarpeeksi medialukutaitoa. Tämä on über räväkkä ja huumoriakin käyttävä media. Viestinnällinen suodatus sopeutetaan sen mukaan.
   Tietyssä asioissa on perää, jotkut tekstit ovat tarkoitettu korostamaan jotain ja jossain on lähinnä tarkoitus herättää kysymyksiä. Siinä missä on virheitä, niin silloinhan se ei sitten eroa muista populaarimedioista vaan pikemminkin laittaa samalle viivalle niiden kanssa.

   Perussuomalaisista sen verran, että se joka ei näe sitä valtavaa ristiriitaa perussuomalaisten puheen ja tekojen välillä, niin on henkilökohtaisesti taatusti ansainnut Marinin kaltaiset hallitukset – sillä nimenomaan valeoppositio tämän kaiken myös mahdollistavat.

 4. (Purran) Pedofiili Persut voisi olla uusi puolueen nimi, jos eivät vieläkään uskalla muuttaa oikean nimen eli Nato Persut!

 5. Eli aika monta ympärileikattua pedofiilihomoa on taidettu tuotu Suomeen!

  Sen lisäksi, että nämä partalapset parittelevat pikkupoikien kanssa, niin he myös lisääntyvät serkkujensa kanssa!

  Yäk!!!

 6. Hienoa! Persujen ei tarvinnut tehdä edes välikysymystä kokoomulsen kanssa kun hallitus jo taipui turvaamaan ihmisoikeudet. Packalenkin on varmasti tyytyväinen ja Purra kun Suomi saa satoja turviksia koko ajan lisää ja lisää!

 7. Nollan turviksen persut on heti puoluekokouksen jälkeen ollut ensi töikseen tukemassa satojen turvisten hakua Suomeen. Taas uusi Suomen ennätys petturuudessa!

 8. Jussi Halla-ahon, Riikka Purran ja Matti Putkosen tiedustelupalvelujen ja pankkiirien valheille perustuva petos ei tule kestämään. Ideana onkin muodostaa muiden maanpettureiden ja satanistien kanssa nopea liitto, viedä Suomi syvemmälle EU:hun, euroon ja Natoon, sekä poliisivaltioon, jonka jälkeen he kuvittelevat, että lopulla ei ole väliä, koska vahinko on jo tehty ja kansalta ei enää kysytä.

 9. Ainoastaan sota pelastaa ja vapauttaa enää Suomen valkoisen kansan. Koko yhteiskunta ja järjestelmä on täysin mätä ja korruptoitunut. Vaikka lähes kaikki suomalaiset miehet ovat pelkureita, kaikki suomalaiset miehet eivät tule alistumaan. Tämä on *********. Suomessa ei ole enää lait voimassa. Ainoa oikea ratkaisu on ****** ******* ******. Maanpetturit ja satanistit hallitsevat koko järjestelmää ja yhteiskuntaa.

 10. Kansallismielinen on uskollinen omalle kansalleen, ei Suomen hallinnolle ja virkamiehille. Pitäkää se mielessä. Me emme ole mitään ”patriootteja” tai ”isänmaallisia”. Kansallismielisille tärkeintä on oma kansa ja oma veri, vasta sitten oman kansan ja oman veren etuja ajava hallinto.

  1. Erittäin tärkeä pointti. Rahan ja tittelien perässä juoksevat paskahousut eivät meidän joukkoomme kuulu!

 11. Suomalaiset kansanmurhataan ja kansamme riistetään hengiltä ja minä en saa puhua niin kuin haluan. En voi hyväksyä tätä pahuutta!

 12. Perusongelma on, että suomalaiset ovat äärimmäisen naiiveja ja auktoriteetit uskovaisia, sekä varsinkin persujen äänestäjät ovat hyvin yksinkertaisia ja matalaälyisiä. Älykkäämmät satanistit pystyvät jatkuvasti huijaamaan ja manipuloimaan heitä.

 13. Suomen maanpetturiviranomaisten sakot ja vankeus eivät merkitse mitään. Ne perustuvat valheille, vääryydelle ja väärälle miehittäjän vallalle. Suomalaisten ei pidä pelätä sakkoja ja vankeutta maanpetturien ja miehittäjien hallinnolta. Ne eivät merkitse mitään.

 14. Lapseni ei tule koskaan kunnioittamaan Suomen poliiseja ja poliitikkoja. He ovat ihmissaastaa ja maanpettureita.

 15. Suomalaiset pakotetaan tekemään hyvin ikäviä asioita, mutta on kaksi vaihtoehtoa. Joko suomalaiset tuhotaan ja eliminoidaan…

  Laki ei ole enää voimassa.

 16. Suomen miehittäjillä ja maanpettureilla ei ole mitään oikeutta yhtään mihinkään Suomen kansan kanssa. Yrittäkäähän estää suomalaisten liikkumista ja elämää tai kysellä edes papereita! Ei tule onnistumaan! Meidän ei tarvitse näyttää vihollisillemme ja maanpettureille yhtään mitään.

 17. Emme me voi vain odottaa ja nääntyä hitaasti kuoliaaksi, sekä lopettaa lisääntymistä. On pakko lähteä liikkeelle ja aktivoitua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*