Marco de Wit 26 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on välillä epätoivoissaan Suomen kansallismielisen liikkeen tasosta. Kaikki ovat unohtaneet Sveitsin mallin ja suoran demokratian. Kukaan ei edes tunnu välittävän, että persujen puoluekokouksessa on täysin älytön sähköinen äänestys, jossa ei voi suorittaa tarkistuslaskentaa. Ääniä ei siis voi tarkistaa!

 

Kansallismielisten tasosta kertoo myös se, että useat kansallismieliset jopa hurraavat, kun Suomeen nyt tuodaan satoja Pohjoisen (Pedo) Liiton afgaaneja.

 

Ovatko kaikki kansallimieliset älykääpiöitä, sairaalloisen naiveja tai natottajien mädättämiä? Vaikea sanoa, mutta onneksi ainkin yksi kansallismielinen taistelee globalisteja vastaan: Saara Huhtasaari.

 

Persut: Suomella kunniavelkaa Afganistanille! Saara Huhtasaari: Hevosenp*****!

 

Moni on pyytänyt Laittomalta Lehdeltä lisää tietoa Saarasta.

 

Ikävä kyllä emme voi häneen ottaa yhteyttä. Siis ihan hänen oman turvallisuutensakin vuoksi.

 

Laiton Lehti on huomannut, että jos se kehuu jotain henkilöä puhumattakaan haastattelemisesta, niin haastateltavan turvallisuustilanne saattaa heikkentyä nopeasti. Lisäksi kehun kohde joutuu kokemaan monenlaista sabotaasia ja häirintää purralaisten ja muiden natottajien käsissä.

 

 

Onneksi Saarasta on olemassa yksi kattava Operaatiokeskuksen haastattelu.

 

Saara kertoo olevansa puolueorpo. Hän haluaisi löytää puolueen, jossa todella uskotaan suoraan demokratiaan.

 

Haastattelun aikana ei ollut vielä Valta Kuuluu Kansalle -puoluetta. Ehkä Saara kiinnostuu siitä?

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Saara Huhtasaaren haastattelu

    1. Ovatko siskoksia? No, sillä nyt ei sinänsä ole merkitystä mutta Lauralle tiesi aikoinaan persuihin hakeutuessaan että tulee menemään EU:n lihapatojen ääreen ja lihavan palkkapussin saajaksi koska asetti puolueelle vaatimukseksi että haluaa EU MEP:iksi. Samalla tavalla kun se Sveitsiläinen Berner asetti Ministerivaateen.

    1. Ossi Tiihonen jäi persuihin. Ei kannata äänestää persuja ne eivät ole vaihtoehto. VKK tai sinimustat jos saavat puolueen kasaan. Halla-aho oli pettymys.

  1. Jaahas, Saara Huhtasaarella on myös ruotsinkielen opettajan pätevyys. Mitähän mieltä mahtaa olla pakkoruotsin opetuksesta Suomessa? Sitä ei haastattelija kysynyt.

    Ja S. Huhtasaari on muuttanut Sveitsiin miehensä työn johdosta ei suoran demokratian takia kuten joku täällä kommenteissa tuumaili.

  2. Nato sabotoi aitokansallismielisten ryhmien nousua erittäin tehokkaasti. Mahdollisesti mm. Matti Putkonen CIA-kontaktina johtaa persujen väkivaltaista narkkari ja alkoholistirinkiä.

  3. Onko nää Purraloiset siis…Jotain Ulkomaantuontia…Jotka hakeutuvat Suomalais Perseisiin..?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*