Marco de Wit 27 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tavalliset ihmiset ovat aina oman viiteryhmänsä narratiivin/tarinan/maailmankuvan vankeja. Heillä ei ole tarpeeksi älyä tai ainakaan rohkeutta olla toisinajattelijoita. Suurin osa ihmisistä on jo geneettisistäkin syistä automaattisesti lampaita.

 

Tämä pitää paikkaansa ihan yhtä paljon persuissa kuin joissain vihreissä. Harva puolueen jäsen uskaltaa rikkoa yhteistä narratiivia.

 

 

Persuissa tämä lammasmaisuus näkyy ehkä vieläkin paremmin kuin vihreissä. Persut ovat esimerkiksi puolustavinaan kansanvaltaa ja suoraa demokratiaa, vaikka käytännössä puolueJOHTO käyttää sähköistä äänestysjärjestelmää puoluekokouksessa.

 

Tietysti jokaiselle älylliselle ihmiselle tulee mieleen yksi kysymys: Voiko äänestyskoneella tehdä tarkistuslaskenta?

 

Suurin osa persuista on kuitenkin niin totaalisesti narratiivin hallinnassa, ettei heille ihan OIKEASTI tule koko kysymys mieleen! Tätä voi ehkä olla vaikea uskoa, mutta totta se on.

 

Niinpä Suomen historian pahamaineisimman takapirun, Matti Putkosen käskyjen saattelemana rivipersut menevät kuin lampaat äänestämään Suomen historiassakin ennenkuulumattomilla sähköisillä äänestyskoneilla. Yksikään rivipersu ei esitä mitään epäilyksiä. Yksikään ei myöskään uskalla ottaa kuvaa omasta äänestämisestä, koska Putkonen kieltää.

 

Jos kysyt rivipersuilta miksei äänestyskoneella voi tehdä tarkistuslaskentaa, niin he katsovat vain sinua hämmästyneenä ja vaihtavat puheenaiheen. Jos jatkat kyselyä, niin he suuttuvat ja syyttävät sinua ”hajoittajaksi”, kun kehtaat kyseenalaistaa Putkosen ja puoluejohdon rehellisyyden.

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Tämä sama narratiivin voima tekee persujen huijaamisen myös muissa aiheissa helpoksi. Niinpä persut ovat puolustavinaan kansan tahtoa toistellen litanioita pakkoruotsi-, Nato-, EU- ja euro-kriittisyydestä, mutta samalla käytännössä hyväksyvät Natokumppanuuden, EU:n vallan ja jopa euron ja pakkoruotsin.

 

Tietysti jokaiselle älylliselle ihmiselle tulee mieleen, että mikseivät persut järjestä näitä vastaan edes infokampanjoita puhumattakaan kansanäänestyskampanjoista? Miksei esim. aloittaisi pakkoruotsin ja euron vastaisista infokampanjoista ja sitten askel askeleelta yhä suurempia kampanjoita, jotka huipentuisivat kansanäänestyksiin?

 

Kysymys ei kuitenkaan sovi narratiiviin, joten useimmille persuille infokampanjat eivät tule edes mieleen. Siis ihan oikeesti!

 

Niinpä Purra voi aina torpata kansanäänestykset vetoamalla siihen, ettei kansa ole vielä valmis. No, ei varmaan, kun kerran ei sitä yritetä edes kampanjoilla valistaa. Esim. euro on tuhonnut 20% Suomen kansantuotteesta, mutta Purra ei ole suostunut järjestämään edes eurovastaista kampanjaa.

 

Kysymys Riikka Purraa fanittaville: Miksi Purra sabotoi Fixit-projektin?

 

 

Kaiken kukkuraksi Purra ja persujohto jopa VAATIVAT hallitukselta islamistien hakemista Afganistanista Suomeen. Rivipersut eivät tähänkään reagoi, koska narratiivin mukaan persut ovat maahanmuuttokriittisiä.

 

Jotkut persut ovat niin aivopestyjä, että jopa kuulevat omiaan! Tätä tietysti edesauttaa Purran viljelemä liturginen kieli. Vaikka Purra selvästi sanoo, että Suomen erikoisjoukkojen pitää mennä hakemaan afgaaneja, niin hän kuitenkin sanoo sen maahanmuuttokriittisiä avainsanoja käyttämällä. Purra esimerkiksi ilmoittaa samalla vastustavansa afgaanilomailijoiden hakemista ja korostaaa pelkäävänsä, että hallitus tuo liikaa afgaaneja, jne. Niinpä tyhmimmät persut kuulevat vain sen näennäiskriittisyyden, eivätkä ihan oikeasti tajua, että Purra vaatii islamistien hakemista Suomeen.

 

Laiton Lehti ja sen päätoimittaja Marco de Wit on saanut paljon palautetta, jossa ihan tosissaan selitetään, ettei persut ole haluamassa afgaaneja Suomeen, vaan feministihallitus! Kaiken kukkuraksi jopa Laittoman Lehden juttujen kommenteissa kiistetään Purran persujen haluavan afgaaneja Suomeen. Siis vaikka jutussa on kaikki todisteet sitaatteineen ja linkkeineen!

 

Persujen aivopesu on niin syvää, että vaikka Purra kirkuisi haluavansa afgaaneja Suomeen, niin moni ei usko, koska ns. does not compute/kognitiivinen dissonanssi. Tässä yksi esimerkki:

 

Linkki juttuun ja kommentteihin

 

 

Luonnollisesti persujen aivopesu ja Purran liturgia uppoaa noin tehokkaasti vain kaikista heikoimman älykkyysosamäärän omaaviin. Nähtävästi alle 90 ÄO-pisteen henkilöt, joita persuista on ainakin kolmannes ovat täysin aivopestävissä. [Voisiko joku tehdä persupuolueelle keskimääräisen ÄO-analyysin ja -käyrän perustuen heidän keskimääräiseen koulutustasoon?]

 

Nekin yli 90 ÄO-pisteen persut, jotka sentään tajuavat mitä Purra puhuu kykenevät kuitenkin kehittelemään vain surkeita tekosyitä: Olemme velkaa suomalaisia miehittäjiä auttaneille afgaaneille!

 

Tällöin jokaiselle älylliselle ihmiselle pitäisi tulla mieleen yksi kysymys: Miksei näitä afgaaneja voi jättää Afganistanin naapurimaihin elämään herroiksi Suomen taloudellisella tuella? Miksi heidät pitää tuoda Suomeen asti?

 

Kysymys ei kuitenkaan sovi narratiiviin, joten useimmille rivipersuille se ei oikeasti edes tule mieleen. Ei välttämättä sen takia, että he olisivat vajaaälyisiä, vaan koska he ovat narratiivin aivopesemiä. Persujohdossa nimittäin YKSIKÄÄN ei kysy miksi islamistit pitää tuoda Suomeen asti, joten asia ei tule keskusteluun ja se voidaan unohtaa.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Mutta aivopesullakin on rajansa. Persut nimittäin vaativat hallitukselta, että se toisi myös kaikista RAAIMMAT islamistit eli Pohjoisen (Pedo) Liiton ”turvallisuuskouluttamat” vartijatkin Suomeen asti.

 

Purran persut voittivat: Afganistanin Pohjoisen (Pedo) Liiton vartijatkin Suomeen!

 

 

Miksi Suomeen asti?

 

Tässä kohtaa rivipersuille tuleekin todellinen ajatusblokki. Aiemmin persut ovat korostaneet islamistien vaarallisuutta, mutta nyt persut vaativat juuri niiden erityisen vaarallisten islamistien hakemista Suomeen, jotka kaikista todennäköisimmin kiduttaneet maamiehiään ja raiskanneet pikkupoikia!!

 

Rivipersu onkin nyt hulluuden partaalla. Miten selittää päivänselvä ristiriita?

 

Tätä onkin viime päivinä ollut mielenkiintoista seurata. Ristiriita on ratkaistu kolmella tavalla:

 

1. Sensuuri

Persujohto ei puhu asiasta lainkaan ja jos heiltä asiasta kysyy, niin tulee blokki. Näin estetään kiusallisesta aiheesta keskustelu persujen sisällä.

 

 

2. Herjaus

Jos persujen ulkopuolinen kansallismielinen ihmettelee miksi persut haluavat tuoda vaarallisia islamisteja Suomeen, niin heitä aletaan häiritsemään ja herjaamaan. Tähän työhön on valjastettu kaikista tyhmimmät persut, jotka ovat myös usein alkoholisoituneita.

Samanlaista räyhäävää alkkisporukkaa alkoholisoitunut ex-demari Putkonen pyöritti aikaan AY-liikkeessä. Onko nyt kohteena aitokansallismieliset? Moni on pyytänyt, että Laiton Lehti paljastaisi ja analysoisi tämän purrapersujen räyhäporukan.

 

 

3. Suhteellisuusargumentti

Korostetaan persujen olevan suvakkeja parempia, joten kaikki persuihin kohdistunut kritiikki heikentää kansallismielisyyttä. Persuja ei siis saa kritisoida edes silloin, kun he vaativat lisää vaarallisia islamisteja Suomeen.

Suhteellisuusargumentin esittäjät eivät koskaan kerro missä sitten menee raja. Kuinka pitkälle persut saavat mädättää? Vastausta ei koskaan saa, koska ideana onkin estää kaikki persuihin kohdistuva kritiikki.

 

 

Sensuuri, herjaaminen ja suhteellisuusargementti tehosivat aiemmin paljon paremmin, koska persut olivat ainoa vähänkään kansallismielinen eduskuntapuolue. Onneksi tilanne on nyt muuttunut. On toinenkin vaihtoehto:

Valta kuuluu kansalle -puolue!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Mikseivät rivipersut vastusta persujohdon vaatimusta hakea islamisteja Afganistanista?

 1. Valeoppositiopuolue Perussuomalaiset on avainasemassa suomalaisten vainossa ja riistossa, sekä poliisivaltiokehityksessä. Poliisivaltiokehitys saa hyvin pitkälti voimansa persuilta.

 2. Halla-ahokin toisteli kokoajan vain Purran käsikirjoittamaa linjaa. Se mitä Purra suustaan päästää tai paperille kirjottaa on puolueen linja ja Putkosen nyrkki pitää huolen että siinä pysytään eikä sitä uhata.

 3. Luukkanen myös myi itsensä puoluejohdolle heti valintansa tulon jälkeen. Hän julisti heti palvelevansa puoluejohtoa ja tekevänsä mitä käsketään. Eli kun joku etno tai aitokansallismielinen käsketään heivata ulos tai jotakuta pitää uhkailla niin Arto hoitaa!

 4. Lähellä oli ettei Kabulissa vuodatettu Nato kumppanienkin verta, mutta USA:n korkea arvoisin muistisairas sai jo omat marttyyrinsä katastrofioperaatiolleen.

 5. On valitettavasti niin, että persut ovat kriittisiltä osin kykenemättömiä itsekritiikkiin ja itseanalyysiin. Kaikki heitä koskeva ulkopuolelta ja sisältäkin tuleva kriittinen analyysi ja ytimekkäämpikin kritiikki otetaan joko herneenä nenään tai menee toisesta korvasts ulos.
  Hurmahenkisyys on toinen perussuomalaisille tärkeä elementti. Milloin ketäkin puhuvaa päätä hurrataan. Ei siinä liikkeessä suuria kokonaisuuksia kuitenkaan osata hahmottaa yhdessä niiden osasten kanssa, eikä miettiä missä järjestyksessä mitäkin kannattaa tehdä jottei jouduttaisi ojasta allikkoon, tai että ylipäätään tapahtuisi kehitystä.
  PS:n politiikan saldo on siis puhe. Tämä puhe on kuin Goldman-Sachsin vähimmäisvarantovaluuttaan kytketty velkakirjeiden arvopaperimarkkina. Pelkkää paperia ja bittidataa. Kaikki nojaa uskoon että sille löytyy todellista vastinetta, mutta kun aika tulee niin kaikki romahtaa ja kaikki maksavat, paitsi eliitti itse. Puolue-eliitti tekee vain uusia järjestelyjä, eli lisää harhauttavaa persutyypillistä jargonipuhetta, käyttäen niitä avainsanoja jotka kytkevät perussuomalaisen aivot uudestaan hurmostilaan ja ehkä vaihtavat titteleitä keskenään.
  Tottakai pääasiallinen keino on syyttää muita. Ei puhetta, ei ajatusta siitä, mitä heiltä itseltä on jäänyt tekemättä ja miten ovat pelanneet globalistien ja muiden mädättäjien hyväksi, koko ajan vesittäen mahdollisuuden todelliselle vaihtoehtopolitiikalle.
  Kun muut puolueet tarvitsevat liikkeen joka padottaa heitä vastustavia voimia, ei ole persuja parempaa. Uskon että ainakin useimmat perussuomalaiset edustajat eivät itsekään ymmärrä toimintaansa ja sen vaikutuksia. Se on heikko-/keskivertolahjakkuuksien poliittinen organisaatio heikko-&keskivertolahjakkaille kansalaisille ja Purran valinta todisti uudestaan sen, että äänestäjäkunta on kykenemätön uudistukselle. Puolue on vain variantti ja kombinaatio kolmesta perinteisesti suuresta puolueesta.

 6. Yhdysvallat oli antanut listan talibaneille kaikista niistä henkilöistä jotka olivat tehneet yhteistyötä miehitys hallinnon kanssa jotka halutaan evakuoida. Toisin sanoen tappolista annettiin talibaneille. Tuosta listasta ne voivat poimia suoraan kaikki jotka Taliban haluaa teloittaa.

  1. Tämä sama”tappolista talebaneille” on uutisoitu iltalehtiä myöten. Tämä onkin vain savuverhoa jolla saadaan tämä koko Afganistanoperaatio ihmisten kahvipöytäkeskusteluihin, kuten Skripal, Khashoggi, Navalnyi ja mitä näitä nyt onkaan.

   Kun näitä agenttiseikkailuita aletaan revitellä median toimesta, voi olla varma että taustalla on jotain muutakin. Tässä tapauksessa halutaan kenties vain ehkäistä ihmisten kriittisyyttä operaatiota kohtaan, kun kahvipöydissä puhutaankin ”tappolistoista” ja ”ajattelemattomista poliitikoista”, niin kriittisyys oleellista kohtaan unohtuu… Ehkä taustalla voi olla muutakin, mutta se mitä media kirjoitta niin siihen on syynsä.

   1. Koko Afganistanin kaoottinen ”vetäytyminen” vaikuttaa tahalliselta sekasorrolta ja huomion poisviemistä esim kasvavasta kapinasta koronatyranniaa vastaan.

   2. Tarkoituksellisesti luodaan siirtolaisvirtoja ja velkaa, kun selkeästi on määrätty vasallimaat ottamaan ”pakolaisia” massoittain. Sionistit ovat julistaneet 2000-luvun ”suurten siirtolaisvirtojen ja muuttoliikkeiden viuosisadaksi”.

 7. Etusivulla sanotaan että ”Sananvapauden puolella loppuun saakka!” Paskan marjat, täällä rajoitetaan sananvapautta ääri törkeästi. Ihan asiallinen kysymys oli kysymykseni.

 8. Persuissa kumarretaan puoluejohdolle – jos tahti ei miellytä saa futskut. Persut edustaa persujohtoa, ei suomalaisia.

 9. Persut eivät ole koskaan irtisanoutuneet bacha-bazista ja ympärileikkauksista!

  Persut…hyi yäk!!!

 10. Toivotaan, että teloittavatkin kaikki maahan hyökänneiden kätyrit ja maanpetturit. Oikeaa meininkiä maanpettureiden kanssa. Mitä kuvittelit, että muut maat tekevät kätyreillä ja maanpettureille?

  Jotain ihmeen sympatiaa pedofiilien, huumekauppiaiden, kiduttajien ja massamurhaajien liittoa kohtaan. Huomaa, että Naton länsipropaganda ja aivopesu on uponnut todella syvälle.

  1. Ei ole sympatiaa rikollisia kohtaan. Miksi olisi. Joku on saattanut vuotaa listan henkilöistä tietäen että siinä listassa on pahoja rikollisia jotka ansaitsevat joutua talibanin kynsiin. Tai saattaa olla huomion poisviemistä muista asioista.

 11. Mikä ihmeen oikeus maatamme miehittävällä vihollisella ja maanpettureilla on meihin? Ei minkäänlainen oikeus! Yrittäkää vaatia minun henkilöpapereita ja tietoja, yrittäkää tulla minun kotiini ja saada minua ja lapsiani erittäin vaarallisille myrkkypiikeille. Yrittäkäähän estää minua liikkumasta ja syöttää saastaa lasteni mieliin! Suomen kansalla on kiistämätön oikeus puolustautua kansanmurhalta, ihmiskokeilta ja vihollistemme käskyiltä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*