6 thoughts on “Päivän kuva: Taposen auto?

 1. Joudumme tarkistamaan, että et ole robotti. Sen jälkeen pääset heti siirtymään palveluun.

  – Kun ihmiset on totutettu tämän kaltaisiin henkilöllisyyden tarkistuksiin, onkin helppo kääntää asia päinvastaiseksi eikä kukaan ihmettele asiaa:

  Joudumme tarkistamaan, että olet zombi, että sinut on rokotettu tahdottomaksi maailmankansalaiseksi. Sen jälkeen pääset heti siirtymään palveluun.

 2. Pride-poliisi.

  No, eipä sen kummempi kuin Sharia-poliisi. — Niistäkin muuten löytyy kuvia.

  Jokainen olkoon poliisi omassa asiassaan mutta loppupelissä häviäjä se, joka tekee työtään vain rahan vuoksi. Sehän nähtiin jo Afganistanissa.

 3. https://tokentube.net/v/2404847715/Opettaja-dissaa-oppilaita-koronarokotteesta-SUOMESSA-

  https://www.loveisrespect.org/wp-content/uploads/media/sites/3/2020/09/power-and-control-wheel.png

  https://tokentube.net/v/3781088662/Tapio-Puolimatka—Lasten-koronarokotusten-eettisi%C3%A4-ongelmia

  Aug 22, 2021 Petri Paavola: ”Tapio Puolimatka: Lasten koronarokotusten eettisiä ongelmia”

  https://www.tapiopuolimatka.net/3

  ”Timo Tapio Puolimatka, s.18.04.1953 Alastaro”

  ”Nykyinen virka: Kasvatuksen teorian ja tradition professori, Jyväskylän yliopisto”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tapio_Puolimatka

  ”Teoksissaan Puolimatka on käsitellyt kasvatuksen, uskonnon ja tieteen aiheita filosofisesta näkökulmasta, ja hän on arvostellut evoluutioteorian ateistista tulkintaa. Puolimatka on kirjoittanut lukuisia mielipidekirjoituksia avioliittoon, transsukupuolisten oikeuksiin ja poliittiseen korrektiuteen liittyen muun muassa eri kristillisille medioille, paikallislehtiin ja oikeistokonservatiiviseen vastamedia Oikeaan Mediaan. Puolimatka pitää esimerkiksi lapsille annettavia sukupuolenkorjaushoitoja ongelmallisina, koska lapsi ei ole henkisesti vielä valmis päättämään tällaisista asioista.”

  ”Yksi Puolimatkan pohdinnan kohteista on kysymys, kuinka aito opetus voidaan erottaa sen vääristymistä, erityisesti indoktrinaatiosta ja propagandasta.”

  ”Puolimatka on kirjoittanut useita pamfletteja, joissa puolustaa heteronormatiivista perhettä ja seksin rajoittamista avioliittoon ja vastustaa mm. aborttioikeutta, ehkäisyä ja seksuaalivähemmistöille myönnettyjä ja vaadittuja tasa-arvoisia oikeuksia : Lapsen ihmisoikeus: oikeus isään ja äitiin (Suunta-kirjat 2014), Yhteiskuntakoe lapsilla? (Kuva ja Sana 2016), Seksuaalivallankumous – perheen ja kulttuurin romahdus (Perussanoma 2017) ja Saanko luvan sanoa (Perussanoma 2020).”

  ”Ylen toimittaja Antti Seppälä ihmetteli näkökulma-blogissaan 17.11.2014, ettei Jyväskylän yliopisto ollut puuttunut Tapio Puolimatkan kirjoitteluun avioliittolainsäädännöstä. Jyväskylän yliopisto julkaisikin samana päivänä tiedotteen, jossa se korostaa etteivät työntekijöiden ilmaisut edusta yliopiston kantaa.” ”onko tarkoituksena sensuroida olennaista tietoa lain lapsivaikutuksista sallimalla vain yhden keskustelun osapuolen esiintyä alan asiantuntijana?”

  ”Puolimatka toteaa, että seksuaalisen tasa-arvoisuuden yhdistyksen luulisi olevan kiinnostunut lasten tasa-arvoisesta oikeudesta kehittää omaa seksuaalista identiteettiään kasvamalla perheessä biologisen isänsä ja äitinsä kanssa. Tällöin lapsella olisi samaa sukupuolta oleva samaistumiskohde ja vastakkaista sukupuolta oleva vastapooli. ”Sen sijaan Setan agendana näyttäisi olevan tehdä lasten identiteettioikeuksia koskevasta keskustelusta tabu”, Puolimatka kirjoittaa ja jatkaa: ”Setan vastustajilleen antama kunniarotta-antipalkinto tuo mieleen totalitaaristen liikkeiden tavan kuvata vastustajansa ihmisinä, jotka ovat vajonneet eläinten tasolle. Onko Setan tarkoituksena viestiä, että kaikki ne, jotka puolustavat lapsen oikeutta isään ja äitiin, ovat verrattavissa rottiin ja että heihin tulisi suhtautua kuten syöpäläisiin?”

  ”väärää kantaa edustavien työntekijöiden oikeusturvaa ei kunnioiteta.”

  https://tokentube.net/v/2099539457/Tutkimukset-todistavat-koronarokote-on-tarpeeton

  Jul 11, 2021 Petri Paavola: ”Tutkimukset todistavat koronarokote on tarpeeton”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

  ”Sucharit Bhakdi , 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist, known in retirement for spreading conspiracy theories and antisemitic polemic. In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was ”fake” and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world’s population.”

  ”Bhakdi retired on 1 April 2012. Since 2016 he has been a visiting scholar at the University of Kiel.”

  ”Describing Germany in December 2020 as a ”health dictatorship”, saying he wanted to emigrate to Thailand because of this.”

  “The people who fled this country, where there was arch evil, and founded their own country, they have turned their country into something that is even worse than [Nazi] Germany was. That’s the bad thing about Jews: They learn well. There is no people that learns better than they do. But they have now learned the evil — and implemented it. That is why Israel is now … a living hell.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Kiel

  ”The University of Kiel, officially the Christian-Albrecht University of Kiel, (German: Christian-Albrechts-Universität zu Kiel, abbreviated CAU, known informally as Christiana Albertina) is a university in the city of Kiel, Germany”

  https://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Kiel#/media/File:Siegel_der_CAU.svg

  ”Seal of the University of Kiel, Germany”

  https://fos-sa.org/2021/07/08/urgent-some-good-news-and-some-troubling-news-from-professor-sucharit-bhakdi-m-d/

  July 8, 2021 ”Your immune system is your best defence against SARS-CoV-2, and indeed all coronaviruses.” ”If you have been infected, even if you experienced no symptoms at all, you are immune to all variants.” ”We have already reached herd immunity.” ”There is no scientific reason to vaccinate against SARS-CoV-2.” ”There is simply no benefit and the rollout must be stopped.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*