Marco de Wit 28 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

LEHDISTÖTIEDOTE:

FIMEA ilmoitti vastaavansa kysymyksiin ”koronarokotteiden” turvallisuudesta syyskuussa 2021

 

 

FIMEA:n lääketurvallisuuspäällikkö Liisa Näveri on luvannut ystävällisesti 5.8.2021 lähettämässään sähköpostissa (liite 1), että viranomaiset vastaavat syyskuun 2021 aikana 29.7.2021 Pelastetaan Suomen Lapset -lääkäriryhmän lähettämään kirjeeseen (liite 2).

 

Lääkäriryhmä on kiittänyt saamastaan väliaikatiedotteesta (liite 3) todeten ymmärtävänsä, että pätevien tieteellisten vastausten laatimiseen menee toivottua enemmän aikaa. Samassa yhteydessä lääkäriryhmä muistuttaa jatkuvassa nousussa olevista vakavista haittailmoitusten määristä ja toistaa aiemman ehdotuksensa rokotusten keskeyttämiseksi, kunnes turvallisuuskysymykset on saatu ratkaistuksi.

 

Kysymykset koskevat siis ”koronarokotteista” eli oikeammin kokeellisista, geeniteknologiaan perustuvista injektioista viranomaisille raportoituja tuhansia vakavia haittoja, niiden vaikutusmekanismeja ja mahdollisia pitkäaikaisia terveysriskejä sekä lisäksi COVID-19 -taudin diagnostiikassa käytettävien PCR-testien luotettavuutta, COVID-19 -taudin ennaltaehkäisemistä ja hoitoa turvallisiksi tiedetyillä myyntiluvallisilla valmisteilla.

 

FIMEA-THL-kirjeessä toivottiin saatavan vastaukset esitettyihin kysymyksiin 31.8.2021 mennessä. Liisa Näveri on viranomaisten edustajana luvannut vastaukset syyskuussa 2021. Pätevien tieteellisten vastausten laatiminen vie aikaa ja niitä nimenomaan lääkäriryhmä toivoo. Täten Liisa Näveriltä tullut väliaikatieto tulkitaan Pelastetaan Suomen Lapset lääkäriryhmässä positiiviseksi signaaliksi siitä, että viranomaiset ovat ottaneet heille esitetyt kysymykset vakavasti.

 

Vastauksessaan Liisa Näverin väliaikatiedotteeseen lääkäriryhmä nostaa esille mm. FIMEA:lle nuorista raportoidut haittailmoitukset (ks. tarkemmin lääkäriryhmän vastaus liitteessä 3). 12-17-vuotiaiden riskiryhmin kuuluvien rokotukset on aloitettu maassamme nyt kesäkuussa 2021 ja kaikkien 12-15-vuotiaiden rokotukset kouluissa 9. päivä elokuuta. Jo nyt muutama viikko koululaisten massarokotusten käynnistämisestä eli 24.8.2021 mennessä on raportoitu 12-17-vuotiailla yhteensä 49 haittaa ja näistä 9 on arvioitu vakavaksi.

 

Lääkäriryhmän vastaus (liite 3) Liisa Näverille on lähetetty tiedoksi FIMEA:n ylijohtaja Eija Pelkoselle ja THL:n pääjohtaja Markku Tervahaudalle, jotta THL yhteistyössä FIMEA:n kanssa ryhtyisi välittömästi tarpeellisiksi katsomiinsa toimenpiteisiin lasten ja nuorten lisävammautumisten ja kuolemien estämiseksi.

 

Liitteet:

Lääketurvallisuuspäällikkö Liisa Näverin sähköpostiviesti 5.8.2021
THL-FIMEA-kirje 29.7.2021
Pelastetaan Suomen Lapset -kampanjan lääkäriryhmän vastaus Liisa Näverin 5.8.2021 sähköpostiviestiin

 

Ystävällisin Terveisin

Pelastetaan Suomen Lapset -tiimi

www.PelastetaanSuomenLapset.fi

 

 

Lue lisää:

Lääkäreiden kampanjan uudeksi nimeksi Pelastetaan Suomen Lapset

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Pelastetaan Suomen Lapset: FIMEA lupaa vastata kysymyksiin koronapiikeistä

  1. Nämä lääkärit ovat kaikki valehtelijoita ja jopa hyvin häikäilemättömiä rikollisia. Ei heitä kiinnosta potilaiden terveys, vaan ainoastaan omat rahat.

  2. Suomen lapsia pelastamassa eläinlääkärit. Usko, toivo ja rakkaus. Voi kun mukana olisi hitunen ammattitaitoakin.

  3. Antaako fimean suvakit vastauksen siitä, että kompensoiko tuleva kolmas injektio aiemmat ensimmäisen ja toisen injektion?

    Eli jos täysin injektoimaton kansalaisen haluaa pistoksen koronan varalta, niin riittäkö kolmas injektio vai pitääkö ottaa myös ensimmäinen+toinen injektio ensin?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*