Marco de Wit 28 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Jani Mäkelä on yksi vaikutusvaltaisimpia perussuomalaisten kansanedustajia. Purralaisena hän on tehnyt kaikkensa torpeedoidakseen Fixit-projektin. Tästä kiitokseksi purralaiset auttoivat häntä saamaan Suuren valiokunnan varapuheenjohtajan paikan.

 

Mäkelä on siitä erikoinen kansanedustaja, että hän on kyllä aktiivinen twitterissä, mutta erittäin huono esiintymään. Hänellä on myös Suomen politiikan ehkä aneemisin Youtube-kanava.

 

 

 

Surkea kanava ja olemattomat esiintymistaidot eivät kuitenkaan haittaa, kun sekä puolue että valtamedia promoavat jatkuvasti. Mäkelä on nimittäin todellinen valtamedian lemmikki. Varsinkin kun kovan luokan globalistina hän on myös voimakkaasti levittänyt koronahysteriaa. Mäkelä on fanaattisesti tukenut sekä koronasulkuja että lasten myrkyttämistä kokeellisilla rokotteilla.

 

Niinpä Mäkelä on tehnyt myös kaikkensa mustamaalatakseen poliisivaltiota vastaan taistelevaa persujen Ossi Tiihosta.

 

 

Persujen Jani Mäkelä terrorisoi pj-ehdokas Ossi Tiihosta

 

 

Poliisivaltiofanatismistaan ja maanpetturuudestaan huolimatta Mäkelällä on kansallismielisen maine.

 

Miksi ihmeessä?

 

Koska hän osaa kansallismielisen liturgian. Tässä häntä tietysti auttaa toinen kovan luokan globalisti eli persujen äänenkannattajan Suomen Uutisten päätoimittaja Matias Turkkila. Alla uusi Mäkelän haastattelu, jossa Mäkelä käyttää persuihin niin hyvin uppoavia huijaussanoja.

 

Huomatkaa miten heti otsikossa annetaan kansallismielinen vaikutelma, vaikka ideana on pysyä EU:n sisällä ”vaikuttamassa”. Tärkeintä ei ole se mitä sanoo, vaan miten sanoo. Tyhmimmät persut ihan oikeasti lukevat tämän jutun niin, että Mäkelä vastustaa EU:ta.

 

 

Kuvassa linkki persujen Suomen Uutisiin

 

 

 

Ensimmäisenä Mäkelä aloittaa utopialla, jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Ideana on luoda tavoite, jota kohti ollaan muka kulkemassa.

– EU:n tulisi olla kauppaliitto, joka ei puutu asioihin, jotka eivät ole välttämättömiä kaupankäynnin sujuvuuden kannalta.

 

 

Tämän jälkeen Mäkelä yrittää selittää kuinka EU:ta tarvitaan ”yhteisiin” asioihin.

Joukkovoimaa pitää hyödyntää asioihin ja toimijoihin, joiden kanssa on pakko olla tekemisissä ja joihin vaikuttamiseen eivät yksittäisen maan voimat riitä, Euroopan tulevaisuuskonferenssin edustaja ja Suuren valiokunnan varapuheenjohtaja korosti tänään Turun Eurooppa-foorumilla.

 

 

Mitä nämä ”yhteiset asiat sitten ovat? Tässä Mäkelä ovelasti käyttää persuihin niin hyvin uppoavaa ”maahanmuuttokriittistä” sanastoa. EU:ta kuulemma tarvitaan turvisten palauttamiseen!!

Yhtenä esimerkkinä asioista, joissa EU:n joukkovoimaa kannattaisi hyödyntää, Mäkelä mainitsee massiivisen maahantulon ja tulijoiden palautuksen.

 

 

Tämän ”maahanmuuttokriittisen” johdannon jälkeen Mäkelä sitten uskaltaa myöntää EU-myönteisyytensä.

On omituista polarisoida keskustelu siihen, että haluatko erota EU:sta. Vastaus kuuluu aina, että mitä jos käyttäisimme keinot vaikuttaa siellä ensin, Mäkelä pohtii.

 

Muistakaa nyt, että Suomen itsenäisyyden ajaminen on ”polarisointia”. Se on ruma sana. Konsensus-Suomen kansalainen ei saa polarisoida! Tämähän on myös sinisten pääidea.

 

 

Kuvassa linkki Maaseudun Tulevaisuuteen

 

 

 

Miksi Mäkelä on sinisten kaltainen maanpetturi? Haaveileeko hän EU:n hillotolpasta? Onko hän pankkikartellin kätyri? Nuoleskeleeko hän Purraa ja Putkosta? Varmasti kaikkia, mutta niiden yhteisenä nimittäjänä on tietysti natotus.

Mäkelä pitää katkerana virheenä sitä, että Suomi ei liittynyt Natoon

 

 

Mäkelä on kovan luokan natottaja, joka näkee EU:n Vara-Natona. Ei sillä niin väliä, vaikka EU muuttuu kovaa vauhtia liittovaltioksi. Pääasia, että kuulumme ”länteen”.

 

Tämä liturgia on aiemmin uponnut persuihin hämmästyttävän hyvin. Enää ei kuitenkaan ihan yhtä hyvin, koska toisaalta Ossi Tiihosen tiimi ja toisaalta Ano Turtainen ja VKK-puolue ovat paljastaneet persujohdon euro- ja EU-näennäiskriittisyyden.

 

Niinpä Suomen Uutisten kommentoijatkin ovat alkaneet herätä. Tässä muutamia esimerkkejä:

 

 

 

Osa persuista on myös alkanut herätä siihen miten suuret valtioliitot, kuten Australia ja EU ovat luomassa poliisivaltiota. EU:n kahdessa tärkeimmässä maassa eli Ranskassa ja Saksassa poliisivaltio on jo hyvin pitkällä.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Persujen Jani Mäkelä: Ei saa polarisoida. Suomen pysyttävä EU:ssa!

  1. Kiitos hyvästä artikkelin referaatista. Olin huomannut artikkelin, mutten viitsinyt käydä lukemassa perussuomalaista manipulatiivista sanakikkailua, kun tulee vain paha mieli kun yksinkertaisia ihmisiä viedään kuin pässiä narussa. Varsinkin kun lukee tyypillisten kannattajien kommentteja joissa oikein korostuu se, kuinka he eivät ole laisinkaan kartalla, eikä kompassi toimi. Säästitpä minut päänsäryltä. Suurkiitokset siitä.

    Suomi saadaan pikkuhiljaa raiteilleen kun keskustelun avaukset muuttuvat ja asioiden raamitukset uudistuu. Se tapahtuu pioneerien, eli pienpuolueiden työllä. Nuorten pitää olla ensisijainen kohderyhmä. Vanhaan tuttuun ja rutiineihin lukkiutuneet ja kalkkeutuneet aivot eivät kykene muuttamaan maailmankuvaansa ja näkökantojaan vaikka kaikki selitettäisiin juurta jaksaen todisteineen kaikkineen.

  2. Siinä on muuten harvinaisen ilkeä ihminen joka arvioi omat kyvyt korkealle, vaikkei häntä pätkääkään kiinnosta perehtyä asiaan kun joku tarjoaa tietoa yleisölle. Jani vahtii äkäisesti mikä on korrekti ajatus ja mikä ei. Kun Jani on päättänyt että joku on tyhmä, niin silloin se on niin. Ei väliä asiasisällöstä, Jani kyllä tietää ja machoilee kaikki tyhmät tiehensä. Oikein Twitteritili-miestenmiäs!

  3. Mäkelä on vain somen likaisen työn rakkikoira, joka räksyttää kaikille muun persueliitin puolesta ja toistelee tätä purralaista ideologiaa.
    Unkari, Puola yms. pysyvät EU:ssa vain siksi että Suomi ja muut rahottajat maksaa niille kehitysapua, mutta muuten EU:sta on niille pelkkää haittaa. Suomelle taas EU:sta on pelkästään haittaa ja mitä kauemmin siellä ollaan elättelemässä näitä persujen viljelemiä unelmia sitä pahemmaksi asiat muuttuu kokoajan.
    Olisi juuriki hyvä, jos Britannia perustaisi kauppaliiton johon Euroopan maa toisensa jälkeen voisi lähteä EU:sta, joka tällöin kuihtuisi itsestään pois.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*