Marco de Wit 28 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime viikolla Riikka Purran ja Matti Putkosen johtamat persut vaativat hallitusta lähettämään puolustusvoimien erikoisjoukkoja hakemaan afgaaneja Suomeen.

 

Feministihallitus ei kuitenkaan ensin aikonut tuoda Afgaanien turvallisuussektorin väkeä Suomeen, koska he olivat toimineet vain alihankkijoiden palveluksessa eikä heidän taustojaan tunneta kunnolla. Turvallisuusmiehet ovat nimittäin sitä Pohjoisen (Pedo) Liiton raainta väkeä, jotka usein syyllistyvät kidutuksiin ja pikkupoikien raiskauksiin.

 

Persut suuttuivat feministihallituksen kainostelusta ja vaativat myös turvallisuusväen tuomista Suomeen!

 

Lopulta hallitus suostui ja nyt Afganistanista on tuotu satoja afgaaneja määrän noustessa koko ajan.

 

 

Tässä video Suomen liittolaisen Afganistanin Pohjoisen Liiton väestä.

 

 

Purrapersut ovat raivoissaan väittäneet, että Laiton Lehti liioittelee. No, nyt näitte itse videon. Vaikuttaako tämän jutun kansikuva vielä liioittelevalta?

 

Purran persut voittivat: Afganistanin Pohjoisen (Pedo) Liiton vartijatkin Suomeen!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Video: Purrapersujen afgaaniliittolainen

 1. Suomalaiset sotilaat ovat myös halveksittava pedofiileja, huumerikollisia ja maanpettureita. Suomalaiset ns. sotilaat, olette oikeasti todella halveksittavaa ihmissaastaa kun olette mukana tällaisessa ja petätte oman kansanne!

  1. Kyllä…Suomen Rauhanmurhaajat…Kuuluvat YKn..Valiojoukkoihin…
   Ovat myös Joukkojen…Raittiimmat…

 2. ”Viime viikolla Riikka Purran ja Matti Putkosen johtamat persut vaativat hallitusta lähettämään puolustusvoimien erikoisjoukkoja hakemaan afgaaneja Suomeen.”

  Kansallismielinen perussuomalaiset puolue…

  Pahaa tekee…katsoa kun siellä edelleen nukutaan

  1. Millä sivistystasolla? Ei sitä ainakaan huomaa, kun lukee näitä kommentteja ja juttuja. Sananvapaudella puolella loppuun asti tai ainakin siihen asti kunnes tulee poikkeava mielipide. Saas nähdä kuinka käy? Villi veikkaus: ei julkaista.

 3. Hyi helvetti. Täyttä totta. Suomalaiset Nato-sotilaat ulkomailla ovat pedofiileja ja huumekauppiaita, sekä sotarikollisia.

 4. Aina kun pääsette puhumaan raukkamaisille suomalaisille sotilaille, kysykää miksi ovat suojelleet pedofiileja ja huumekauppiaita. Eivät kehtaa puhua mitä ovat oikeasti tehneet ulkomailla. Suomalaiset sotilaat ovat todella halveksittavia. Eivät he ole Suomen valkoisen kansan puolella auttamassa omaa kansaansa ja järjestämässä vastarintaa maanpettureita ja kansanmurhaajia vastaan. He ovat itse raukkamaisia maanpettureita.

 5. Jokaisen erityisesti Afganistanin ”rauhanturvaajaveteraanin” sietäisi hävetä sitä mihin on itsensä mukaan sotkenut jos sinne vapaaehtoisesti on maailmanparantajaa lähtenyt leikkimään. Jos eivät itse pystyy toimintaansa halveksumaan ja häpeämään niin silloin muiden pitää se tehdä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*