Marco de Wit 28 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

[Otsikkoa sensuroitu vähäksi aikaa, jotta juttua voi jakaa somessa.]

 

Koulut ovat nykyään satanististen opettajien johtamia keskitysleirejä, joissa oppilaita painostetaan pitämään homevaippoja ja ottamaan myrkkypiikkejä.

 

Onneksi osa oppilaista uskaltaa taistella vastaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Video: Satanistiset opettajat painostavat oppilaita ottamaan myrkkypiikin!

 1. Terveisiä haudan takaa sadistisille opettajille.

  Tämä video tietysti vain opetusmielessä.

  https://youtu.be/ES_KnerV*** [Linkkiä sensuroitu, koska kyseinen opettaja taatusti väittäisi Laittoman Lehden uhkaavan henkeään.]

   1. Jep niin tehdään.. Mutta onneksi ”lehti” on sananvapauden puolella loppuun asti. On tainut loppunjontulla.

 2. Toi ukko ei selvästikkään ole tilanteen eikä vaaditun ammattitaidon tasalla. Tää on sen henkilökohtainen vendetta. Sitä vissiin sapettaa että mäni itse ottamaan sen.

  Ja sitten näihin oppilaisiin… Miksi niillä on kännykät päällä oppitunnilla? Oppitunnilla opiskellaan ja välitunnilla sitten voi käyttää kännykkää.

 3. Tämä on uusi normaali. Yhteiskunta pysyy auki kunhan käytät kiltisti homerättiä, käyt nenäraiskauksissa ja otat myrkkypiikin puolen vuoden välein. Muuten olet yhteiskunnan saastuttaja!

 4. Ehkä et osaa kirjoittaa relevanttia asiasisältöä.
  Tai jos se on normihaukkumista niin onhan sinulla omanlaisia medioita missä postailla. Tämä media spämmättäisiin täyteen typeryyksillä jos ihan kaikki pääsisi läpi, se on varma. Silloin ei myöskään enää lukisi kommentteja.

  1. Ilmeisesti vastaus jussiboylle? Vastata voi suoraan kommentin alle, vaikka kyllähän tämä vaatii hieman ATK-taitoja elämänkoulun lisäksi.

 5. Mikseivät aitokansallismieliset auta ja herätä lapsia kouluissa? Satanistit manipuloivat ja aivopesevät lapsiamme ja tekevät heistä hyvin sairaita sekä henkisesti, että fyysisesti. Kouluja ei saa jättää satanistien leikkikentiksi, jossa he tuhoavat lapsemme.

 6. Sota on ainoa vaihtoehto vapauttaa kansamme. Haluatteko te oikeasti vain jäädä koteihinne, nääntyä hitaasti, alistua ja kuolla sukupuuttoon, vai vapauttaa kansamme?

 7. Mutta joo, vaikka vittumaisena kusipäänä täällä porukka minua pitääkin niin olen samaa mieltä. Opettaja ylittää täysin toimivaltuuksiensa rajat ja alkaa tuputtamaan omia mielipiteitään väkisin oppilaille objektiivisen keskustelun sijaan. Vakavan puhuttelun paikka ja jopa sanktioiden. Suomen koululaitos on juuri puolueettomuudensa ja opetustasonsa vuoksi yksi arvostetuimmista maailmassa. Sellaisena sen toivoisi jatkossakin pysyvän.

 8. Suomen koululaitos on mätä, ja tällä ei nyt tarkoiteta koulurakennuksia joista monet ovat homeessa.

  Ensiksi kouluista tehtiin kansallismielisyyttä vastustavan kulttuuritaistelun areenoita. Nuorille alettiin väittää, että vain ”paha” ihminen ei vaadi avoimia rajoja ja syleile ”monikulttuurisuutta”. Seuraavaksi tuhottiin opettajien arvovalta, mikä ajoi luokkahuoneet kaaoksen partaalle.

  Viimeisimpänä kouluihin on marssitettu homoja, transuja ja feministejä edustavat Setan kaltaiset painostusjärjestöt, jotka pakkosyöttävät nuorille sukupuolettomuuden ja erilaisten perversioiden ilosanomaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*