4 thoughts on “Maailmanlaajuinen mielenosoitus vapauden puolesta 18.9.2021

 1. Vain sota pelastaa ja vapauttaa Suomen kansan. Ole valmis sotaan. Sota tulee. Mitään muuta vaihtoehtoa ei ole ja sinun pitää olla valmis siihen. Maanpetturit ja satanistit eivät peräänny.

 2. Marcon fantasioissa sota on tulossa, mutta jääkö hän itse siinä tapauksessa Suomeen vai karkaako Hollantiin?

  1. "Brasiliassa on miksattu jo satoja vuosia maailman eri kulttuureja ja perinteitä" "varsinainen kulttuurien sulatusuuni" sanoo:

   http://akkilahto.fi/matkakohteet/br

   ”Jotkut epätoivoiset sielut ovat laittaneet turisteja jopa kylmäksi näiden kieltäydyttyä luovuttamasta esimerkiksi kännykkäänsä”

   ”Brasiliaa asuttaneet alkuperäiskansat elelivät viidakoilla ja aroilla vuosituhansia luoden hienostuneet sosiaaliset hierarkiat sekä läheisen suhteen maan runsaaseen luontoon. 1500-luvulla portugalilaisten kolonialistien saapuessa aloitettiin Tupi-Kawahib ja muiden Brasilian alkuperäisheimojen systemaattinen tuhoaminen ja orjuutus.”

   ”Portugalilaiset rakastuivat maahan ikihyviksi, ja rahoittivat suuren osan taloudestaan Brasilian rikkaiden luonnonvarojen huostaanotolla”

   ”Samalla kun kultaa ja muita luonnonvaroja laivattiin Eurooppaan, vähitellen alkoi myös historian suurin ihmiskauppa Afrikasta. Brasiliassa Bahian alue oli orjakaupan suuri keskus, ja alueella nykyään asuvat tummaihoiset ovat orjien jälkeläisiä.”

   ”1800-luvulla Brasiliaan saapui suuri joukko italialaisia, portugalilaisia sekä saksalaisia siirtolaisia”

   ”Pohjoinen Brasilia on kuitenkin hyvin lämmin vuoden ympäri, ja vasta syvemmällä etelässä on selvästi erottuvat neljä vuodenaikaa ja viileämpi ”talvi” Etelä-Brasiliassa lämpötilat tippuvat heinä-elokuussa noin 15 celsiusasteen tienoille.”

   ”Perusmättö riisi, pavut ja kala/liha alkaa tympiä melko nopeasti, mutta vaihtoehtoja löytyy varmasti kuukauden jokaiselle päivälle. Kotoisatkin ruoat kuten voileivät, pizzat ja pastat ovat Brasiliassa tuoreen erilaisia.”

   ”Käteisautomaateista saa kiitettävällä varmuudella rahaa suomalaisilla luottokorteilla, ja muovi käy myös yleisesti maksuvälineenä. Luottokorttipetokset ovat kuitenkin yleisiä, joten automaatit ovat varmasti se turvallisin vaihtoehto.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*