Marco de Wit 29 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ennen vanhaan sekä oikeistossa että vasemmistossa pidettiin kovaa meteliä talouden monopolisoitumisesta eli yritystoiminnan keskittymisestä yhä harvempiin käsiin.

 

Paljon puhuttiin varsinkin pankkikartellista eli yksityisten pankkien oikeudesta luoda itselleen ja liittolaisyrityksilleen rahaa tyhjästä.

 

Viimeisenä kymmenenä vuotena kaikki kritiikki on kuitenkin kadonnut. Miksi?

 

Yksinkertaista: Pankkikartelli on ostanut opposition.

 

 

Ensinnä ostettiin oikeisto-oppositio rahoittamalla ns. uusoikeistolaisia/uuskonservatiivisia poliitikkoja, kuten Sauli Niinistöä ja Petturi Orpoa, jotka korostavat kansallismielisyyden ja puolueettomuuden sijasta EU:ta ja Natoa. Niinistö jopa 1990-luvulla auttoi ruotsinkielistä pääomaa kaappaamaan sinivalkoisen pääoman.

 

Sitten ostettiin vasemmisto rahoittamalla ns. uusvasemmistolaisia poliitikkoja, jotka korostivat talousmarxismin sijasta kulttuurimarxismia. Tässä tärkeässä roolissa oli feminismin tukeminen, jonka avulla on saatu naisjärjestöt dominoimaan puolueita.

 

Lopuksi ostettiin sitten vielä koko valtamedia. Nyt vain kuusi globalistista yritystä hallitsee yli 90% mediasta. Sosiaalinen media on vieläkin keskittyneempi eli vain muutaman teknojätin hallussa. (Google, Facebook, Twitter, Amazon)

 

 

Poliitikkojen ja valtamedian tuella pankit ja niiden globalistiset liittolaisyritykset ovat kartellisoineet koko maailmantalouden. Jopa elintarviketeollisuus on keskittynyt vain muutaman yrityksen käsiin. Viime aikoina myös maatalousmaat ovat alkaneet keskittymään Bill Gatesin ja muutaman miljardöörin käsiin.

 

 

Niinpä nähdään erikoinen näytelmä: Mitä enemmän kartellit saavat valtaa niin sitä vähemmän niistä puhutaan.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Vihafakta: Median ja koko talouden kartellisoituminen

 1. USA on syöpä ja on vaarallista että suomalaiset fanittaa usaa ja meillä on USA mielinen valeoppositio Persut. Länsimaiden mädätys on USAsta lähtöisin. Ei Eurooppa tarvitse Usaa mihinkään eikä koko maapallo.

 2. Tämä on uuden vuosituhannen kansainvälistä sosialismia!

  Eliittipellet käyttää ostettuja poliitikkoja suvereenien kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja tämä onnistuu helposti jakamalla tyhjästä painettua rahaa hännystelijöillensä.

  Ja kas kummaa, näin tuhotaan samalla keskiluokka ja jäljelle jää kaiken omistavat eliittipellet ja suuret määrät rahvasta kansaa, joka tappelee keskenään murusista. Edessä on erittäin musta ja synkkä tulevaisuus, jonka etenemistä koronarajoitukset on vain kiihdyttänyt!

  Milloin vasemmisto/oikeisto tuomitsee Maastrichtin sopimuksen?!!

 3. Nuo kymmenen elintarviketeollisuuden jättiä on juuri ne pahimmat ihmisten myrkyttäjät ja ympäristön tuhoajat maailmassa. Suomessa megakonserni Sanoma imee itsellensä kaiken tiedonvälityksen aina lehdistä televisio ja radiokanaviin.

 4. Maanpetturit antoivat Suomen ja Suomen kansan sairaan ja rikollisen länsiliittouman käsiin 1945, jolloin kymmenien vuosien aikana länsiliittouman mielisairaat ihmiset hankkivat yhä enemmän valtaa Suomessa ja saivat Suomen yhä vahvemmin osaksi ”länttä”. Miksi ei-isämme eivät jatkaneet vastarintaa vihollisiamme amerikkalaisia ja brittejä vastaan? Miksi he antoivat vihollisemme miehittää Suomen? Ajamme amerikkalaiset ja brittivihollisemme vielä lopulta ulos maasta ja asiallisille leireille! Vihollisemme eivät ole koskaan antaneet, eivätkä tule antamaan armoa, sääliä ja empatiaa vastustajilleen. Meidänkään ei pidä antaa armoa vihollisellemme!

  1. Totta! Neuvostoliitto takaisin ja kommunismi! Nostakaa Stalin haudasta ja julistautukaamme maaorjiksi sirpin ja vasaran alle. Pelkurimaiset sotilaamme taistelivat rakastavaa neroa vastaan toisessa maailmansodassa yhteisrintamassa juutalaisten ja satanistien kanssa. Miksei kukaan tuomitse ukkiemme raukkamaista tekoa sotia rakastavaa Neuvostoliittoa vastaan. Olivat varmaan kaikki satanisti persuja. Mielisairas Mannerheim riisti kansalta vapauttavan mahdollisuuden liittyä onnellisten kansojen liittoon.

   1. Tekstit pitenee mutta mitään järkevää sanottavaa ei ole edelleenkään.

    Onko typeryytesi synnynnäistä vai valtiollisen propagandan aiheuttamaa?

    1. Jaah.. Koetin sovittaa sivuilla löydettyjä trendisanoja omaan tekstiini kuten, satanistit, persut, juutalainen salaliitto, rodunvaihto, vapaamuurarit, kuunatsit, liskomiehet, jne. Mielestäni sanomakin mukailee jo harjottamaanne hulluutta. Kyllä tolla pitäisi pari takakammarin poikaa saada tulemaan ennen aikojaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*