Marco de Wit 29 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti kertoi eilen kuinka persujen kansanedustaja, Suuren valiokunnan varapuheenjohtaja Jani Mäkelä oli Eurooppa-foorumilla pitänyt tyypillisen purralaisen valepuheen, jossa viljeli EU-näennäiskriittistä liturgiaa.

 

Persujen Jani Mäkelä: Ei saa polarisoida. Suomen pysyttävä EU:ssa!

 

 

Ei siis ihme, että EU-myönteisenä valtaeliitin kätyrinä Jani Mäkelä onkin ollut valtamedian lemmikki. Siis vaikka on todella surkea esiintyjä ja puhuja.

 

Persujohdon ja valtamedian tuesta ylpistyneenä Mäkelä pitää kuitenkin itseään nykyään jonain suurena valtiomiehenä, jonka puheita kaikkien pitää tarkkaan seurata.

 

Mäkelä onkin tottunut siihen, että valtamedia julkaisee hänen tekemisiään ja juttujaan alhaisella kynnyksellä. Sitten kun näin ei joskus tapahdukaan, niin Mäkelä suorastaan raivostuu:

 

 

Mäkelän uhriutuminen oli niin koomista, että kansanedustaja Ano Turtiainen ei voinut olla nauramatta.

 

 

 

Myös Uuden MV-lehden päätoimittaja Janus Putkonen otti osaa keskusteluun huomauttamalla, ettei UMV ole ainakaan saanut Mäkelän upeaa tiedoitetta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Persujen kansanedustaja Jani Mäkelä raivoaa Laittomalle Lehdelle!

 1. ”Missäs sinä olet esiintynyt? Minä olen esiintynyt Eurooppafoorumilla.”. Kyllä on niin itseään täynnä oleva petturi mulkku, kuten muut persut, Ossi Tiihosta lukuunottamatta.

  1. Olisikohan peräti (((kauppiaskansaa))) vai pelkkä juoksupoika?

   No, mulkku ja helvetin huono valehtelija jokatapauksessa. Persu.

 2. Siis edustaja Mäkelä syyttää Laitonta Lehteä valemediaksi, kun se vain valaisee totuuden hänen näkemyksistään…

  Mäkelälle on muuten kelvannut mainiosti Ylen hallintoneuvoston jäsenenä palkkiot mutta ei ole hyödyntänyt millään tavalla Ylen ylintä toimintaelintä Ylen toiminnan supistamiseen. Vaikka Yleä julkisuuudessa kritisoi.

  Perussuomalaisia jäseniä* istuu myös kehityspoliittisessa toimikunnassa joka sisältää tapaamisia, matkustelua eli yliviikarointia muhkeine palkkioineen…

  Julkisuudessa PS on vastustavinaan kehitysapua mutta hääräilee taustalla siis ihan muuta…

  * Sanna Antikainen, Nuutti Hyttinen

 3. Suippopäisellä Mäkelällä pääsi freudilainen lipsahdus!

  Hän paljastaa olevansa esiintyjä!

  Ehkä on aika alkaa kutsua persuja bb-persuiksi (bacha bazi-persut)!!!

 4. Uusi persujohto ehti jo Luukkasen allekirjottamana erottaa ainakin Nico Giansantin puolueesta perustuen valheisiin uhkaavista turvamiehistä ja levelissä persujen haukkumisessa. Erotuskirje on amatöörimäinen ja kirjoitusvirheitä vilisevä.

  1. Todella törkeää jos näin on. Näin sitä päästään eroon kaikista kilpailijoista puolueessa. Ei todellakaan lupaa hyvää persujen tulevaisuudelle. Puolueeseen ei jää kuin pettureita ja retardeja.

 5. Radikaali aitokansallismielisyys on ainoa oikea tapa erottaa jyvät akanoista ja päästä eroon pettureista, kuten nykyisistä globalisti-persuista.

 6. Tuon Omahyväisen Perskuvan perusteella on ihan selvästi nähtävissä…Että tuossa on kyse jostain Kakkakikkarekokkareesta..Eikä mistään muusta…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*