Marco de Wit 30 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti haluaa aina kertoa totuuden naiville suomalaisille.

 

(Huom. naivistit! Varokaa tuotakin sanamuotoa. Haluaa kertoa eli ei välttämättä aina kerro. Paljastetaan siis, ettemme aina kerro kaikkien aitokansallismielisinä esiintyvien yksilöiden negatiivisia puolia ja osittaista petturuutta, vaikka saamme siitä jatkuvasti tietoa. Emme aina julkaise näitä faktoja, koska toivomme näiden tiettyjen kansallismielisten kääntyvän oikeaan suuntaan. Jos eivät millään käänny, niin sitten vasta julkaisemme kaikki tietomme. Näin voimme tehokkaammin toimia kaikenlaisen vallan vahtikoirina. Jatkakaa siis vain faktojen lähettämistä!)

 

Niinpä on paljastettava myös suomalaisille ikäviä faktoja. On selvitettävä miksi suomalaiset alistuvat niin helposti valtiovallalle. Vasta sitten voimme taistella yhä tyrannimaisemmaksi muuttuvaa valtiovaltaa vastaan.

 

Ensin ikävä tosiasia: Suomalaisilla on maailmanennästys alistuvuudessa. Suomalaiset eivät ole käytännössä koskaan kunnolla kapinoineet esivaltaa vastaan. Tämän takia Ruotsin, Venäjän, Saksan ja Eurostoliiton on ollut niin helppo alistaa Suomea. Mikään muu EU-maa ei esimerkiksi tottele EU:n järjettömiä käskyjä yhtä orjallisesti kuin Suomi.

 

 

Hetkinen, sanovat naivistit. Olihan aikanaan nuijasota, fennomaanit, vapaussota ja Lapuan kapina. Niinpä, mutta nekin olivat pitkälti ruotsinkielisten ja venäläisten johtamia!

 

Nuijasota käynnistyi Kaarle-herttuan yllyttämänä eli ilman ruotsalaisia yllyttäjiä maailman kovimmasta verotuksesta kärsineet suomalaiset eivät olisi nousseet kapinaan. Itse asiassa eivät he siltikään nousseet kunnolla kapinaan, joten se oli helppo kukistaa.

 

 

 

Fennomaanit puolestaan synnytti 1850-luvulta alkaen Venäjän tsaari vastapainoksi ruotsinkielisille, kun suomalaiset ainoana Euroopassa eivät halunneet omaksua nationalismia. Tsaarin piti kirjaimellisesti rahoittaa ja potkia suomalaiset tulemaan suomalaisiksi. Myöhemmin 1800-luvun lopulla sitten juutalaiset, ruotsinkieliset (esim. Serlachius) ja saksalaiset pitkälle loivat nuorsuomalaisen radikaalisuomalaisuuden.

 

Vapaussota 1918 oli puolestaan pitkälti ruotsinkielisen pääoman vastaisku sosialisteja vastaan. Jos ruotsinkieliset eivät olisi raivoisasti yllyttäneet suomalaisia porvareita ja juutalaiset yllyttäneet sosialisteja, niin mitään sisällissotaa ei olisi edes saatu aikaiseksi. Molemmilla puolilla johtajien suurin huoli oli saada hitaat suomalaiset aloittamaan sisällissota. Mannerheimikin pelkäsi alussa eniten, ettei saa sotilaitaan taistelemaan. Sama juttu sosialistienkin puolella. Itse asiassa Helsingin taistelukin oli lähellä peruuntua, kun suomalaiset sosialistit eivät halunneet taistella.

 

Oikeastaan ainoa kunnon taistelu mitä suomalaiset ovat keskenään saaneet aikaiseksi oli Tampereen taistelu, mutta siinäkin taustalla oli tietysti Ruotsi ja Saksa vastaan Neuvostoliitto, jotka aseistivat ja yllyttivät sekä suorastaan käskivät molempia puolia.

 

 

Sisällissota 1918 – Taistelu Helsingistä

 

 

 

No, entäs 1930-luvun Lapuan liike ja Mäntsälän kapina? Sehän nyt ainakin oli aitosuomalaisten talonpoikien liike. Sorry, ei ollut. Sekin oli hämmästyttävän laajalti ruotsinkielisen pääoman organisoima, joka sitten lopulta hylkäsi ja tuhosi liikkeen. (Tutkija Jussi Niinistö yrittää tätä pimittää kirjassaan mikä on loogista, koska hänhän on länsiblokkia ihaileva himonatottaja.)

 

Kuvassa linkki kierrätyskeskukseen

 

 

Suomen 1000-vuotisessa historiassa ei kertakaikkiaan näy aitosuomalaisia talonpoikaiskapinoita, koska tavalliset suomalaiset miehet eivät suostu kapinoimaan esivaltaa vastaan. Ei ruotsalaiset turhaan pitäneet suomalaisia orjakansana. Tsaarinkaan ei tarvinnut kuin palkata yksi poliisi joka kuntaan, niin suomalaiset eivät taatusti uskaltaneet nousta edes yksittäistä nimismiestä vastaan. Herravihaa kyllä oli, mutta kukaan ei uskaltanut nostaa kättään niitä herroja vastaan.

 

Virkavallan kunnioitus on suomalaisissa syvemmällä kuin kirjaimellisesti missään muussa kansassa.

 

Tälle kaikelle voi selityksenä olla vain geneettinen kansanluonne. Tämä on pakko ymmärtää, jotta se voidaan ikäänkuin hakkeroida ja saada käynnistettyä se kuuluisa suomalainen sisuvaihde.

 

Ongelmana on kuitenkin, että sisuvaihde on kehittynyt LUONTOA vastaan. Jussi ja kuokka kuvastaa tätä hyvin. Suomalainen mies on kehitetty heiluttamaan sitä kuokkaa itsepäistä suota tai maaperää vastaan, ei toisia ihmisiä vastaan! Esimerkiksi Lähi-Idässä evoluutio on toiminut juuri toisin päin.

 

Laiton Lehti onkin lähestynyt asiaa evoluutiopsykologian kannalta.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

Kansanluonne ei ole kuitenkaan yksinkertainen asia. Pelkkä pohjoinen ilmasto ja osittainen mongolidigeenistö ei selitä suomalaisten alistuvuutta valtiovallan edessä. Ei suomalaisten sukulaiskansojakaan ole ollut yhtä helppo alistaa ja aivopestä kuin suomalaisia. Eli on siis oltava muitakin selittäviä tekijöitä. Yksi näyttäisi olevan naisten suuri valta Suomessa. Tällekin faktalle näyttäisi löytyvän geneettisiä tekijöitä.

 

Ensimmäinen perusfakta on tietysti se, että ÄO-faktat koskevat myös suomalaisia. Monet ovat tämän kuitenkin unohtaneet. Usein tavalliset suomalaiset miehet naureskelevatkin vain neekerien keskimääräistä alhaisemmalle älykkyysosamäärälle.

 

[Varoitus! Päätoimittaja Marco de Wit on saanut tuomion alla olevan jutun kirjoittamisesta ja levittämisestä. Tuomiosta on valitettu hoviin.]

 

Vihakartta: ÄO maailmankartta

 

 

Samoin myös monet suomalaiset miehet naureskelevat valkoisten naisten älylliselle keskinkertaisuudelle. Naisilla on nimittäin keskimäärin paljon vähemmän neroja kuin valkoisilla miehillä.

[Varoitus! Alla olevan jutun jakamisesta saattaa myös tulla tuomio.]

 

Ovatko naiset hulluja? Naisen logiikka ja sukupuolten sota

 

 

Samalla valkoiset miehet eivät kuitenkaan halua puhua siitä, että suuri osa suomalaisista – ja varsinkin miehistä – on hyvin yksinkertaisia. Itse asiassa ylivoimainen enemmistö ns. neekeri- ja latinotason eli alle 90 pisteen suomalaisista on miehiä!

 

Tämä on tosin selvää jo siitäkin faktasta, että ylivoimainen enemmistö neroista ja idiooteista on miehiä. Jostain syystä jälkimmäinen puolisko faktaa unohtuu.

 

Tosin tavallisten valkoisten miesten älyllinen keskinkertaisuus ei sinänsä olisi ongelma. Itse asiassa se on jopa hyväksi, koska kulttuurimarxistinen aivopesu ei uppoa niin hyvin suomalaisjunttiin.

 

Ongelma tulee siitä, että alhainen keskimääräinen älykkyysosamäärä korreloi saamattomuuden, laiskuuden ja varsinkin geneettis-kulttuurisen alkoholismin kanssa. Niinpä suomalaisista miehistä tulee helposti alkoholisteja tai ainakin yksinkertaisia kaljaa kittaavia sohvaperunoita. Heillä on kyllä suuri suu ja kova uho päällä varsinkin viikonloppuisin, mutta oikeasti he eivät edes jaksa kerran vuodessa raahautua äänestämään.

 

Kyllä minä sitten, kun sisällissota alkaa…

 

Tämä tavallisten valkoisten miesten yksinkertaisuus, laiskuus ja jopa suoranainen idiotismi selittää miksi valkoisten naisten on niin helppo saada poliittinen valta. Naiset ovat tietysti usein feminiinisen sekopäisiä, mutta kuitenkin sen verran funktionaalisia, että kykenevät ylläpitämään poliittisia verkostoja. Päinvastoin kuin liike-elämässä, niin politiikassa ei tarvita mitään suuria lahjoja, vaan älyllinen keskinkertaisuus riittää.

 

Niinpä kaikissa suurissa puolueissa naiset ovat saaneet vallan kokoomuksesta vasemmistoliittoon. Tämä Suomen politiikan naisistuminen on todella erikoinen ilmiö, jota ei ole nähtävissä missään muussa maassa lähellekään yhtä suuressa mittakaavassa. Juuri missään muussa maassa ei tulisi kyseeseen totaalinen feministihallitus. Tai jos tulisi, niin miesten vastareaktio olisi hurja. Suomessa mitään miesten vastareaktioita ei ole näkynyt kunnallisvaaleissa tai missään muuallakaan. Noin puolet miehistä ei jaksanut raahautua edes prostestiäänestämään!

 

Miehet alistuvat feministihallituksen määräyksiin, vaikka se on toistuvasti rajoittanut perusoikeuksia ja jopa baarien aukioloaikoja! Jos suomalainen mies alistuu siihen, että feministit käskevät hänen lopettaa Suomen EM-jalkapallopelin katsominen baarissa puoliajan tultua, niin hän varmasti alistuu mihin tahansa!

 

Ja niinhän ovatkin alistuneet.

 

Koronahysteerikot taas rajoittamassa baarien aukioloaikoja. Nössömiehet alistuvat!

 

Naiset ovat aina omanneet Suomessa suhteellisen paljon valtaa. Olisiko tässä yksi selitys suomalaisten hämmästyttävän suureen alistuvaisuuteen? Olisiko niin, että suomalaisilla tavallisilla miehillä on aina ollut alistumis- ja sohvaperunageeni, joka on heitä passivoittanut? Heidän naisensa ovat kuitenkin nalkuttamalla saaneet heidät tekemään edes jotain ja näin perhe on pysynyt hengissä. Samalla nämä naiset ovat kuitenkin myös pitäneet huolen, ettei mies ala kapinoimaan esivaltaa vastaan.

 

Voisiko tässä olla yksi syy siihen miksi suomalaisilla on maailmanennätys alistuvuudessa? Suomalaiset eivät ole käytännössä koskaan kapinoineet esivaltaa vastaan. Niinpä ruotsalaisten, venäläisten ja eurostoliiton on ollut helppo orjuuttaa Suomea, koska naiset ovat halunneet alistua ja estäneet miehiään kapinoimasta.

 

 

Politiikan naisistuminen ei ole kuitenkaan ollut Suomessa ihan totaalista. Persut ovat nimittäin olleet hyvin miesmäinen puolue ja keränneet valtavasti miesten ääniä eli jopa yli kolmanneksen miesten äänistä.

 

Vihreät ovat selvästi naispuolue ja persut miespuolue. Niiden välinen sota hyödyttää molempia. Niinpä molemmat ovat helposti pystyneet moninkertaistamaan kannatuksensa. Halutessaan ne pystyisivät saamaan yli puolet naisista (vihreät) ja yli puolet miehistä (persut) sekä näin uudestaan kaksinkertaistamaan kannatuksensa.

 

Mädättävätkö naiset politiikan? Ja persut?

 

 

Amerikassa Trump tuli presidentiksi nimenomaan miesten äänillä. Monet olivat luulleet tätä mahdottomaksi strategiaksi, koska eikös maskuliinisuuden korostaminen karkoita naisäänestäjiä?

 

Ei karkoita. Itse asiassa päinvastoin. Naiset on geneettisesti ohjelmoitu ihailemaan maskuliinisia miehiä. Hillary Clinton sai totaalisen raivokohtauksen, kun tajusi hävinneensä, koska ENEMMISTÖ valkoisista naisista äänesti Trumpia. Eivät tietystikään parikymppiset tai korkeakoulutetut naiset, mutta vähemmän koulutetut naiset äänestivät Trumppia jopa 80 prosenttisesti! Niinpä Trump sai naisten selvän enemmistön taakseen!

 

 

Kuvassa linkki Washington Postiin

 

 

Niinpä demokraatit päättivät ryöstää seuraavat 2020 vaalit vaalivilpillä ja järjestää presidentiksi seniili Joe Biden, jota oikeasti johtaa feministi Kamala Harris.

 

Demokraatit halusivat vaalivilpillään tietysti valtaa, mutta vähintään yhtä tärkeä syy vaalivilppiin oli pimittää se tosiasia, että trumppilainen strategia toimii. Ensinnäkin se lisää republikaanien äänestysaktiivisuutta mikä on äärimmäisen tärkeä asia maassa, jossa vain noin puolet väestöstä äänestää.

 

Toiseksi trumppilainen strategia lisää varsinkin miesten äänestysaktiivisuutta eli myös niiden tyhmempien junttimiesten äänestysaktiivisuutta, jotka eivät juuri koskaan äänestä. Vain totaalista kulttuurisotaa käyvä maskuliinisuutta tihkuva pomomies saa nämä passiiviset sohvaperunat raahautumaan äänestyspaikoille. Itse asiassa Trump sai heidät suorastaan marssimaan sinne ja jonottamaan vaikka tunneiksi!

 

Kolmanneksi trumppilainen strategia EI karkoittanut tavallisia naisia, koska he pitävät maskuliinisista miehistä. Enemmistö tavallisista naisista oikeasti inhoaa feminismiä ihan geneettiselläkin tasolla. (Jos näin ei olisi, niin kansa olisi kuollut jo kauan sitten.) Nämä geneettiset järkinaiset ovat kuitenkin helposti aivopestävissä, JOS kaikki johtomiehetkin ovat feminiinisiä. Tarvitaan joku maskuliininen mies, joka estää kulttuurin feminisoinnin ja siten naisten luisumisen feministien valtaan.

 

 

Timo Soinissa oli se hyvä puoli, että hän nimenomaan sovelsi tätä trumppilaista strategiaa, joskin kovin paljon pehmennetyssä muodossa. Soini nimenomaan oli suorastaan ylpeä junttimaisista maneereistaan ja kansanomaisuudestaan. Hänen oikeasti tinkimätön arvokonservatisminsa ja jatkuva (joskin osin näennäinen) sotansa valtamedian kanssa teki hänestä junttimiesten symbolin ja näin hän pystyi saamaan jytkyn. Siis nimenomaan miesten ja heidän vaimojensa äänillä.

 

Sitten tuli äärinörtti Jussi Halla-aho, joka pääsi puheenjohtajaksi toisaalta globalistien kätyrin Matti Putkosen ja toisaalta persunaisten avulla. Lähes saman tien Halla-aho suoritti puolueessa myös kulttuurivallankumouksen eli arvokonservatismi vaihdettiin arvoliberalismiin. Koko puoluetta alettiin valittömästi sekä feminisoimaan, homottamaan että natottamaan. Tietysti valtamedia auttoi pimittämällä koko tämän operaation. Ainoastaan Svenska Ylen puolella asiasta uskallettiin puhua, koska juntit eivät sitä osaa seurata.

 

 

Kuvassa linkki Svenska Yleen

 

 

Tämän persujen femininisoinnin arkkitehtinä toimii tietysti Riikka Purra, joka toi puolue-eliittiin yhä enemmän naisia, homoja, ruotsinkielisiä ja tietysti kovan luokan natottajia. Tämä kuvasti sitä Naton uutta liberaalistrategiaa, jossa suvaitsevaisuudella ja jopa pridetyksellä pyritään nostamaan Naton kannatusta liberaalien ja vasemmiston keskuudessa. Samalla Sveitsin mallia ja varsinkin puolueettomuutta kannattavat aitokansallismieliset demonisoidaan rasistisina etnoina ja homofobeina. Tämän takia PS-nuoret tuhottiin ja tilalle luotiin täysin äärihomo Tynkkysen hallussa olevat uudet persunuoret, joita johtaa äärinatottaja Miko Bergblom.

 

Tämä kaikki myydään rivipersuille tarpeena saada lisää naisäänestäjiä! Kuulemma tarvitaan naispuheenjohtaja, jotta puolueen kuvaa voi pehmentää ja sivistää. Siis EI pelkästään äänestäjille, vaan varsinkin hallituskumppaneille. Vanhojen blogikirjoitustensa takia kokoomuksen, RKP:n ja demarien erittäin voimakkaat naisjärjestöt eivät ikinä hyväksyisi Halla-ahoa hallituskumppaniksi. Niinpä Halla-aho sitten valitsi seuraajakseen himonatottavan naisen eli Riikka Purran. Matti Putkosen luomalla sähköisellä äänestysjärjestelmällä Purra sitten järjestettiin puheenjohtajaksi.

 

 

Persujen pj-vaalien oikeat tulokset paljastuneet? Purra 43%, Puisto 36%, Tiihonen 21%

 

 

Halla-aho taatusti ymmärtää, että Purran nais-strategia ei tule toimimaan. Se on nimittäin täysin vastakkainen Trumpin strategialle. Purra ei tule ikinä innostamaan miesjuntteja äänestämään persuja. Purra ei myöskään ikinä tule saamaan paljon naisäänestäjiä äänestämään persuja. Nuoret ja koulutetut naiset eivät tule ikinä äänestämään persuja eikä Purran ”valistuneen” hienosteleva bättre folke tyyli vetoa tavallisiin naisiin. Purran strategia voi toimia vain lama-aikana, jolloin ihmiset taloudellisista syistä äänestävät protestiksi persuja. Heti hallitukseen mentyään Purran persut tulevat kuitenkin romahtamaan.

 

Halla-aho tietää tämän, mutta ei välitä. Miksi? Koska siinä vaiheessa Purra on jo saanut Suomen Natoon. Ei sillä niin väliä, vaikka Suomi onkin pankkiirieliitin lypsylehmä, kunhan vaan ollaan osa ”länttä”.

 

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

Suomalaiset ovat siis suhteellisen orjamielinen kansa, jonka kapinanhaluja naiset ovat aina entisestään heikentäneet. Hyvä uutinen on kuitenkin, että tällä ei tarvitse olla paljon väliä. Loppujen lopuksi kaikki kansat ovat susilaumoja, joita pomosudet johtavat. Sen sijaan, että yrittäisi muuttaa suomalaisten kansanluonnetta on paljon tehokkaampaa miettiä keinoja, joilla johto saadaan hyväksi. Kansa kyllä sitten tottelee. Varsinkin Suomessa.

 

Tässä suomalaisilla on yksi erittäin hyvä puoli: Rehellisyyden kulttuuri. Tarvitaan vain rehellisen maineen omaava aitosuomalainen maskuliininen mies, joka saa kansan ja varsinkin junttimiehet innostumaan. Tarvitaan uusi Tony Halme-ilmiö, joskin sen hieman pitkäjänteisempi ja älykkäämpi versio.

 

Tällä hetkellä on kaksi tällaista miestä: Ossi Tiihonen persuissa ja Ano Turtiainen VKK:ssa. Jos he pelaavat korttinsa oikein, niin heillä on todellinen mahdollisuus nousta Suomen johtoon. Suurimpana esteenä on tietysti vaalivilppi, mutta sekin este on pitkäjänteisellä toiminnalla mahdollista ylittää.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

27 thoughts on “Ovatko suomalaiset feminiinistä orjakansaa?

 1. Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen ovat molemmat upeita kunnon rehellisiä ja todella rohkeita suomalaisia miehiä!

   1. Oli nasevaa tekstiä. Repesin tässä: ”sohvaperunageeni, joka on heitä passivoittanut? Heidän naisensa ovat kuitenkin nalkuttamalla saaneet heidät tekemään edes jotain ja näin perhe on pysynyt hengissä. Samalla nämä naiset ovat kuitenkin myös pitäneet huolen, ettei mies ala kapinoimaan esivaltaa vastaan.”

    Yleensä naiset pelkäävät yli kaiken että joutuisivat tekemisiin esivallan kanssa. He pelkäävät jo silmätikuksi joutumista.
    Olen liikaa todistanut naisten estävän mitä tahansa puhettakin viattomasta tottelemattomuudesta.
    Toisaalta (naisjoukkojen kouluttamat) femmarimiehet tekevät samaa ja ovat vätyksiä.

    Ironista kylläkin, nyt koronamielisairauden keskellä naiset ovat sentään olleet aktiivisimpia oikeuksien puolustajia, mutta kuitenkin aina lain puitteissa esivaltaa peläten jne. Joka tapauksessa naiset ovat olleet suhteellisesti rohkeampia ja aktiivisempia. Ehkä taustalla on naisten omaksuma luonteenomainen sosiaalinen aktivismi, äidinvaistot yms. Naiset ovat terveys-/kehotietoisempia. Onhan naisilla usein tarkempi hajuaistikin, mikä liittyy tähän, tietty hyvä varovaisuus.

    ”Voisiko tässä olla yksi syy siihen miksi suomalaisilla on maailmanennätys alistuvuudessa? Suomalaiset eivät ole käytännössä koskaan kapinoineet esivaltaa vastaan. Niinpä ruotsalaisten, venäläisten ja eurostoliiton on ollut helppo orjuuttaa Suomea, koska naiset ovat halunneet alistua ja estäneet miehiään kapinoimasta.” Tuo lauseen viimeinen osa on mitä olen havainnut.

    Periaatteelisesti ja yksinkertaistaen miehen rooli on muutoksen ja kehityksen voima (ja sukunsa intressien suojelu) ja naisten rooli ylläpto, tutun turvallisen jatkuvuus.

    1. Erinomaisia pointteja. Naiset todellakin ovat enemmän koronahysteriaa vastaan kuin miehet. Tämän näki myös mielenosoituksissa ja yleensäkin verkostoitumisessa. Toisaalta naiset vastustavat esivaltaa vastaan kapinoimista, joten poliisin oli helppo tuhota mielenosoitukset.

     Laiton Lehti on yleensäkin ihmetellyt miksei kansallis- ja vapausmieliset järjestä (rauhanomaisia) miekkareita vasemmiston tavoin solumallisina. Tätä on myös kysytty monilta kuuluisilta aktivisteilta. Mielenkiintoista kylläkin kaikki ne, jotka voisivat soluja luoda KIELTÄYTYVÄT sitä tekemästä. Miettikääpä sitä.

 2. Persuista pelastus? Hah… Varsinkin kun tiedustelupalvelut pitävät persut vahvasti kontrollissa. Persujen johtajista on tallessa vaikka mitä kiristysmateriaalia ja heitä on helppo ostaa. He ajattelevat vain ja ainoastaan itseään ja rahaa, Ossi Tiihosta lukuunottamatta.

  Persuista huomaa hyvin minkälaista syöpää naiset ovat yhteiskunnan asioista päätettäessä.

 3. *naisten joutua raiskatuiksi? Sitähän he haluavat. Sen näkee joka päivä siinä asenteessa miten he kohtelevat suomalaisia miehiä ja ihailevat monikulttuurisuutta. Antaa heidän sitten mennä raiskatuiksi ja saada niitä monikulttuurisia lapsia. Vähät väliä. Lapset pitää pelastaa, mutta kun kerta miehiä vihaavat monikulttuuriset naiset haluavat elää itsetuhoisasti niin antaa heidän sitten maistaa monikulttuurisuutta ja olla yksin. Ei pidetä näistä nartuista minkäänlaista huolta.

 4. Ja nämä miehiä vihaavat ja halveksivat suomalaiset naisetko pitäisi kymmenien vuosien jälkeen ”pelastaa”? Ovat kaivaneet itsensä todella syvään suohon ja antaa heidän pysyä ja mädäntyä siihen. Kymmeniä vuosia ovat halveksineet, vähätelleet ja olleet huomioimatta hyviäkin miehiä. Annetaan heidän tuntea tekojensa ja käyttäytymisensä seuraukset ihan loppuun asti ilman miehiä. Suomalaisten miesten ei tule kärsiä yhtään enempää näiden kylmien narttujen puolesta. Kun haluavat käyttäytyä itsetuhoisasti, niin annetaan heidän tehdä niin, mutta aivan yksin ilman muiden apua. Heidät pitää sitten jättää yksin, kun kerta haluavat. Siinähän ovat sitten voimaantuneina ja miesvihaisina aivan yksinään.

 5. Suomi on myös kuuluisa siitä, että täällä naiset saavat päättää itse, myös siitä jos haluavat välttämättä mennä raiskattavaksi, mutta heidän pitää antaa tehdä tämä aivan yksinään ilman muun yhteiskunnan tukea, jos kerta haluavat.

  Suomalaiset naiset ovat todellista syöpää lähes jokainen nainen, eivät kaikki, mutta lähes kaikki. Tuhoavat itsensä miesvihallaan.

 6. Suomalaiset kylmät feministinartut eivät vielä tajuakaan, mutta vahvan valtion romahtaessa ja etnisen sisällissodan kiihtyessä monet heistä tullaan jättämään omilleen. Oppivat suomalaiset naiset olemaan, kun ovat aina halveksuneet ja vähätelleet valkoisia miehiä, varsinkin suomalaisia. Suomalaisten naisten erittäin kylmä, mutta monikulttuurisuutta ihannoiva asenne tulee kostautumaan heille.

  1. Femakot...Olette...Omillanne...Joko Aseen käyttö on Jo opetettu..? Ps. Lähetänkö Postikortin ? sanoo:

   Jos Sota tulee…Niin Suomalais Miesten on lähdettävä sillä sekunnilla Pakolaisiks jonnekin Muualle…Ja jätettävä Matu****** tänne…Puolustamaan Suomalais Naikkoset…

   Luulenpa vain että NE….Tulevat juoksemaan Jonon…Ensimmäisiks

 7. Kun suomalainen nainen voi valita neekerin, lähi-itäläisen ja suomalaisen miehen väliltä, niin minkä miehen arvelette suomalaisen naisen valitsevan?

 8. Siinäkin tapauksessa, että suomalainen mies on kunnon hyvä, rohkea, ahkera mies ja ulkoisesti normaalin näköinen, niin oletko Marco huomannut suomalaisnaisten syvää halveksuntaa ja vähättelyä suomalaisia miehiä kohtaan? Suurimman osan suomalaisten naisten takia ei kannata uhrautua. Eivät he sitä tule koskaan arvostamaan ja antamaan mitään takaisin. Heidät pitää jättää tyhjän päälle. Hyvin pieni osa niin miehistä kuin naisistakin on kunnollisia, mutta ei lähellekään kaikkien naisten takia kannata uhrautua. He sylkevät kunnon miestenkin päälle ja halveksuvat heitä.

 9. Kyllä suomalaiset nartut alkaisivat heti huutamaan rajat kiinni kun suomalaiset miehet alkavat ottamaan rotunaisia Ukrainasta ja Venäjältä. Antaa neekereiden ottaa suomalaiset naiset vaimoikseen. Ei kiinnosta jotkut Suomen feministinartut. Suomalaisissa miehissäkin on ollut jotain todella pahasti vialla kun ovat tällaisia mielenvikaisia naisia ottaneet.

 10. Me tarvitsemme vahvan ja rohkean johtajan, joka on myös komea!

  Esim. Adolf Hitler oli erittäin suosittu kansan keskuudessa. Naiset ihailivat ja miehet kunnioittivat häntä. Tämän lisäksi komealla Hitlerillä oli oma viiksimalli!

   1. Heh heh! Kaikki tietää, että Hitler-viikset on klassikko! Eräänlainen ”tavaramerkki”.

    Ja mitäs rotua tämä Chaplin oli? Ettei vaan ollut esinahaton?!!

 11. Historia osottaa karusti että siinä missä Ruotsi, Norja ja Tanska ovat vuosisatasia kuningaskuntia niin Suomi ei ole ollut yhtään mitään. On suorastaan ihme ja onnekkaiden sattumien summa että suomalaisilla ylipäänsä on oma näinkin iso nimellisesti itsenäinen valtio emmekä kuulu esim. Venäjän federaatioon.

 12. Myös arjalaiset naiset olivat haltioissaan Hitleristä. Eivät taatusti olleet mitään rotupettureita.

 13. Karu tosiasia on, että kylmiä feministejä ei kukaan edes teoriassa halua pelastaa ja auttaa. Tämä on karu tosiasia. Ei naisia ole koskaan autettu yksipuolisesti niin, että naiset vähättelevät, ovat kylmiä ja käytännössä haistattavat vitut ja miehet auttavat saamatta mitään takaisin. Ei se niin mene. Suomalaiset naiset hankkivat itsensä syvään suohon miesten vihallaan, mutta hankkikoot. Monille miehille se on aivan sama. Ei ketään kiinnosta auttaa tällaisia naisia. Naisten kannattaa alkaa heräämään todellisuuteen miten asiat toimivat. Missään muussa maassa ei ole samanlaisia kylmiä ja miesvihaisia narttuja kuin Suomessa. Jopa avioerot ovat maailman huippua.

  Vätyksiä ja saamattomia miehiä on paljon, mutta ei niin paljon kuin naiset väittävät.

 14. Laiton Lehti sentään myöntää miten jokainen nainen on potentiaalinen petturi, joka kääntyy hyvin herkästi omaa kansaansa vastaan. Perusongelma kuitenkin ovat nämä saamattomat ja laiskat miehet, jotka alistuvat näille naisille. On turha syyttää itse naisia kaikesta jos miehet ovat niin raukkamaisia ja heikkoja etteivät saa naisia kuriin.

 15. Miksi Laiton Lehti ei mainitse koskaan aitokansallismielistä Sinimustaa Liikettä, joka vastustaa Natoa, EU:ta, homotusta ja mädätystä?

  1. On siitä kirjoitettu useampia juttuja ja myös kehotettu ihmisiä allekirjoittamaan kannatuskortti. Tuukka Kurusta on myös kirjoitettu useita juttuja. Välillä on myös pitänyt mainostaa heidän luentoja ja korttikeräystapahtumia, mutta tieto on tullut liian myöhään. Jos jotain pitää heistä valittaa, niin markkinointi on melko passiivista. (Plus heillä on sosialistinen talouspolitiikka, mutta tästä ei olla valitettu, koska harvapa puolue on täydellinen.)

 16. Miehenä ja Suomenruotsalaisena…Joudun valitettavasti pitkälle Allekirjoittamaan yllä olevaa kirjoitusta…

  Olen valitettavasti saanut Kuulla samantyyppisiä tarinoita..Talvisodan ja Jatkosodan ratkaisevista taisteluistakin…

  Ystävystynyt täällä yhteen Amerikkalaiseen…Ero on kuin Yö ja Päivä…Kun on kyse Itsensä ja Perheensä puolustamisessa…Jälkimmäinen tekee Kaikkensa…KantaSuomalainen…Seuraa vierestä…

 17. Autismi tekee minusta sellaisen, etten helposti käännä takkiani ja sanon ehkä liiankin suoraan asioita. Olen nykyään tosin ottanut tuon suoruuden hyödyksi ja puhun ihan ääneen poliittisesti epäkorrektia (jopa ammattilaisen edessäkin olen puhunut näin), vaikka tiedän että minunlaisia ihmisiä pidetään kyynisinä älykköinä, vaikka olen vain keskinkertainen aspergeriksi. Voin toki tulla toisiin ajatuksiin, jos siihen löytyy järkevä selitys. Minkään muodin tai muiden mieliksi en tee mielen muutoksiani. Aivoni voi ehkä olla miehisemmät verrattuna perusterveeseen naiseen, jos on uskomista niihin autismi-tutkimuksiin. Ehkä se selittänee käytökseni…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*