Marco de Wit 30 elokuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Onneksi on vielä rohkeita suomalaisia!

 

Turkulaisen ravintola Uljaksen ilmoitus kaikkien koronarajoitusten poistamisesta on myös saanut valtavasti kannustusta. Heidän FB-seinällään on satoja kannustavia kommenttaja.

 

Kaikki iltaa viettämään Uljakseen!

 

Kuvassa linkki FB-seinälle

 

 

 

Teksasissa kuvernööri ilmoitti juuri, että Texas on 100% vapaa kaikista koronarajoituksista. Kaikki koronapassia vaativat tulevat saamaan tuomion.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Ravintola Uljas poistaa koronarajoitukset!

 1. Olemme sodassa ja tulemme murskaamaan vihollisemme ilman ehtoja ja ilman armoa, tietysti laillisesti.

 2. Suurin osa suomalaisista tietää jo nyt että kyseessä on kusetus. Toinen fakta on se ettei tätä ennen järjestelmään täysin uskoneet tule koskaan, ikinänä eivätkä milloinkaan myöntämään tulleensa huijatuiksi vaikka sen itse ymmärtävätkin.

  On olemassa valitettavan suuri joukko ihmisiä jotka ovat valmiita tukehtumaan maskeihinsa ja ottavat kaikki tarjottavat myrkkypiikit ennemmin kuin myöntävät joutuneensa rakastamansa järjestelmän pettämiksi.

  Tilanne on mielipuolinen.

 3. Rikollinen hallitus, THL, AVI:t ja muut rajoituksia ja koronarokotuksia tyrkyttäneet tuomiolle, mukaan lukien valtamedioiden päätoimittajat ym.
  Paskanjauhanta mm. deltavariantista saa loppua, sellaista ei ole olemassa eikä sille ole olemassa minkäänlaista testiäkään, kuten tässä usea labrajohtaja myöntää:

  https://brandnewtube.com/watch/usa-calls-labs-to-see-if-they-can-test-delta-variant_DFdPW4zIeHNmyR4.html

  Delta-variantti = koronarokote joka sairastuttaa ihmiset.

 4. Näin sitä pitää tehdä, kun hallitus ja viranomaiset antavat perustuslain vastaisia määräyksiä, niitä ei tarvitse noudattaa. Jo monen maan korkeimmassa oikeudessa koronarajoitukset on todettu perustuslain vastaisiksi, mm. Espanjassa. Oikeudessa on annettu tuomiot joissa sanotaan että kelvottomat PCR-testit eivät ole peruste rajoituksille.

  Spain’s Top Court Rules Pandemic Lockdown Unconstitutional

  Spain’s Constitutional Court has ruled a strict stay-at-home lockdown the Spanish government ordered under a coronavirus state of emergency last year was unconstitutional.
  https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

 5. Tanska purkaa kaikki rajoitukset, poistaa rokotepassit ja toteaa ettei koronavirus ole yhteiskunnalle vaarallinen:
  https://yle.fi/uutiset/3-12075410

  Mitä sanoo Kiuru? Saa itsensä näyttämään vajaaälyiseltä, kuvittelee että meillä ”koronavirus” on vaarallinen. Valehtelee vielä Tanskan rokotekattavuudestakin.

  Tässä tanskalaisen juristin haastattelu aiheesta:

  https://brandnewtube.com/watch/denmark-waving-goodbye-to-covid-restrictions_sDbJNpf5WRVizeQ.html

 6. Ihana tuo lihapää Turtiaisen itkuvirsi, kun kuitenkin itse ollut myymässä ja varmaan myy edelleen niitä ”naamavaippoja?”. Se siitä hänen koronapelistä.

  1. Mikäs aivopesty koronalahkolainen siellä itkee, etkö tiedä että mm. terveydenhuolto käyttää niitä työssään normaalistikin? Muita hengityssuojaimia käyttää mm. rakennusala ym.ym…

 7. Vapautta kannattavien ravintoloiden tulisi nyt liittyä mukaan tuohon linjaan tai muuten ovat vain alistuvia ja vikiseviä pelkureita!

  1. Kyllä, ja sama kaikilla aloilla joita AVI rajoittaa. Kun hallitus ottaa velkaa maksaakseen rajoituskorvauksia, valtion velka kasvaa ja kasvaa. Lopulta valtio voi kriisitilanteessa, johon tämä johtaa, ottaa omistukseensa ihmisten omaisuuden, asunnot, autot ja mökit ym. Sitten olet vuokralaisena kerran jo maksamassasi asunnossa, vuokraa kesämökkiäsi itsellesi ja ajat vuokra-autolla.

   Tähänhän WEF:n Agenda2030 pyrkii: ”en omista mitään, minulla ei ole yksityisyyttä (sirutus), olen onnellinen”. Tätä tuubaa ne jakaa fb-sivuillaan.

 8. Espanjan korkein oikeus on ensimmäinen hallitseva oikeusviranomainen Euroopassa, joka on kieltänyt EU-komission esittelemän rokotukset osoittavien passien käyttämisen julkisissa tiloissa, erityisesti ravintola-alan palvelujen rajoittamiseksi rokottamattomilta kansalaisilta.

  Maan korkein oikeus ei ole ensimmäinen espanjalainen tuomioistuin, joka vastustaa rokotepassien käyttöönottoa, mutta se on vaikutusvaltaisin. Toistaiseksi vain viisi Espanjan 17 alueesta – Kanariansaaret, Ceuta ja Melilla, Andalusia, Cantabria ja Galicia – ovat esittäneet rokotuspassien käyttöä julkisten tilojen käytön rajoittamiseksi. Paikalliset tuomarit ovat hylänneet kaikki nämä esitykset.

  EU:n keväällä 2021 esittelemä ”Vihreä passi” on yksiosainen QR-koodinen asiakirja, joka voidaan myöntää paperi- ja digitaalimuodossa. Tarkoituksena on osoittaa, että haltija on saanut yhden Euroopan lääkeviraston hyväksymistä neljästä rokotteesta (BioNTech-Pfizer’s, Moderna, AztraZeneca’s ja Johnson & Johnson’s).

  Esityksen mukaan koronapassi myönnetään myös negatiivisen testin Covid-19:stä viimeisten 48 tunnin aikana tai mikäli henkilö on sairastanut Covid-kuluneen kuuden kuukauden aikana, ja siksi hänellä on luonnollinen immuniteetti. Jotkut maat, kuten Ranska, ovat kuitenkin päättäneet sallia rokotepassien myöntämisen vain ”täysin rokotetuille”.

  Monet hallitukset käyttävät jo nyt rokotepasseja rajoittaakseen rokottamattomien kansalaisten pääsyä julkisiin tiloihin ja palveluihin. Espanjalaiset tuomarit ovat estäneet rokote-erottelun sillä perusteella, että se loukkaa tiettyjä perustuslaillisesti tunnustettuja yksilön oikeuksia, kuten oikeutta fyysiseen koskemattomuuteen ja yksityisyyteen.

  Andalusian ja Ceutan ja Melillan korkeimmat tuomioistuimet sanoivat, että toimenpiteet ovat kansalaisia syrjiviä. Kun Andalusian korkein oikeus oli paikallisten ravintola-alan yritysten kanssa valittamassa alueen ehdotetuista rokotepassitoimenpiteistä, alueviranomainen vei asian Espanjan kansalliseen korkeimpaan oikeuteen. Ja hävisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*