5 thoughts on “Myytinkertojat: Paluu normaaliin rokotteen kautta

  1. Tuo Lapsi…Nauroi vielä…
    Odottakaa vain kunnes *****JaHuoraLisko Nohynek pääsee siihen käsiks…

  2. Minä ja minun lapseni tulevat olemaan äärimmäisen poliisi, viranomaiset ja hallinto kriittisiä. He ovat rikollisia vihollisen miehittäjiä, joilla ei ole mitään toimivaltaa ja oikeutta toimia Suomen maaperällä. Sakot ja vankila eivät merkitse mitään, sillä ne ovat vihollisen hyökkäyksiä valkoista Suomen kansaa vastaan.

  3. Mitä te suomalaiset miehet vielä odotatte? Mitä te pelkäätte? Miksi te alistutte sokeasti poliiseille, virkamiehille, poliitikoille ja EU:lle? Onko teissä mitään miestä? Aiotteko todellakin vain alistua ja mädäntyä sukupuuttoon kotona ilman taistelua? Älkää hyvät miehet alistuko ja nöyristelkö! Luuletteko, että naiset haluavat nössöjä luuserimiehiä miehikseen?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*