11 thoughts on “Kukkia koronarajoituksista luopuneelle Ravintola Uljakselle

 1. On syytä muistaa että koronavalhetta ylläpitävistä henkilöistä lähes kaikki saavat suoraan tai epäsuorasti MERKITTÄVÄÄ TALOUDELLISTA HYÖTYÄ tämän mihinkään perustamattoman mielivallan ylläpitämisestä. Vain aidosti mieleltään järkkyneet henkilöt kannattavat rajoituksia ja rokotuksia koska he ihan oikeasti kuvittelevat niiden olevan yhteiseksi hyväksi. Tämä ”hyväuskoisten hönöjen” osuus on kuitenkin hyvin marginaalinen -eivät ymmärrä mitä tekevät.

  Jos kaikki ne jotka tajuavat huijauksen lopettavat typerien määräysten tottelemisen ”koska eivät halua erottu joukosta” niin tämä plandemia loppuu samalla hetkellä.

  Näin helppoa tämän kohta kaksi vuotta kestäneen nöyryytyksen lopettaminen olisi! Vaipat pois naamalta ja normaalia elämää. Koronafasisteille keskisormea. NYT!

  1. No annappa muutama esimerkki vaikkapa kuinka hallitus tai THL tästä hyötyy taloudellisesti. Etsin lisää tahoja kunhan vastaat ensin näiden puolesta.

   1. Kuulostaa häirikkökysymykseltä. Ei kukaan kiistä, että lääkeyhtiöt saavat valtavia voittoja voidessaan myydä massiivisia määriä rokotteita ILMAN vastuuta eli immuniteetilla. Ei kukaan myöskään kiistä, että Big Pharma/lääkeyhtiöt voitelevat poliitikkoja ja viranomaisia. Ei kukaan myöskään kiistä, että globalistit ja hallitukset hyötyvät voidessaan säädellä enemmän kansalaisia ja rajoittaa heidän perusoikeuksiaan.

    Kiinassa tämä on tietysti päivänselvää Hong Kongin mielenosoituksien kieltämisellä ja sosiaalisen krediittisysteemin kehittämisellä. Euroopassa on tietysti ihan sama kuvio, mutta valtamedia on vain taitavampi aivopesemään. Kaikki tietävät, ettei Kiinassa ole vapaata lehdistöä, mutta lännessä ihmiset eivät oikeasti tajua kuinka kartellisoitunut ja keskittynyt on media ja yleensäkin talous.

    1. Kaikkien piti saada merkittävää taloudellista hyötyä. Lääkeyhtiöt ymmärrän, mutta toivoisin että kirjoittaja nyt osoittaa vaikka hallituksen tai THL:än osalta tuon taloudellisen hyödyn. Muutenkin voisitte fiksumpina selittää että kuinka eliitti hyötyy, kun kuitenkin maailmanlaajuisesti korona on kyykäyttänyt maailmantaloutta kymmeniä prosentteja. Otetaan esimerkiksi vaikka koko matkailuala vai eikö juutalaisvapaamuurariliskoihmiset omista ja hallitse juuri sitä tiettyä alaa?

     1. Tässä yksi tapa miten eliitti hyötyy:
      1. Eliitti johtaa yksityistä pankkikartellia. (Perustivat FED:in kartellin ylläpitäjäksi.)
      2. Pankkikartelli luo rahaa tyhjästä. (Vähimmäisvarantojärjestelmä.)
      3. Vähimmäisvarantojärjestelmä synnyttää taloussyklejä. (10-15 vuoden välein pankkikriisi ja lama)
      4. Lamakausina populistit saavat valtaa ja uhkaavat purkaa pankkikartellin.
      5. Lama voidaan pistää feikkipandemian syyksi. Tämä lieventää mahdollisia kansannousuja.
      6. Feikkipandemia lisää valtion valtaa kansalaisiin ja helpottaa myös näin kansannousujen estämistä.
      7. Feikkipandemia vahingoittaa eniten pienyrityksiä, kun taas globalistiyritykset hyötyvät suhteellisesti ja välillä myös absoluuttisesti. (Esim. Amazon ja monet muut teknoyritykset saavat lisää asiakkaita, vaikka ne koko ajan lisäävät sensuuria.)

 2. Tärkeää olisi että mahdollisimman moni ravintola ja baari liittyy mukaan kapinaan koronatyranniaa vastaan.

  Ulkoterassin pöydistä ja tuoleista saa tarvittaessa nopeasti rakennettua barrikadin, esteen joka ainakin hidastaa rikollisten viranomaisten pääsyä ravintolan sisäänkäynnille.

  Tästä voi tulla lähtölaukaus laajemmalle kapinalle koko maassa.

  Tuetaan mahdollisuuksien mukaan näitä kapinoivia isänmaallisia yrittäjiä.

  Tyranniat kukistuvat lopulta aina!

  Ennaltaehkäisevänä vastaiskuna ennen kuin AVI ehtii tehdä mitään, on syytä tehdä AVIsta rikosilmoitus koska tämä nk viranomainen on ylittänyt toimivaltansa eri puolilla Suomea.

  1. Paikallisen Avin johtajakin myönsi että jos ravintolat pistävät ison kampanjan pystyyn niin viranomaisilla ei riitä resurssit valvomaan kaikkia. Eli jälleen kerran tarvittaisiin joukkovoimaa koska vain sillä voi murtaa viranomaisten mielivallan niin kadulla kuin kuppilassa. Pahinta petturuutta mitä voi nyt tehdä on jättää Uljas yksin, sillä silloin se takuuvarmasti suljetaan ja yrittäjän elinkeino tuhotaan!

   1. Eiköhän tuo yrittäjä tuhoa oman elinkeinonsa rikkomalla säännöksiä. Voi verrata, että taksikuski ajaisi kännissä.

    1. Suomi tuhoaa taloutensa joka tapauksessa. Tämä yrittäjä on ollut kaukaa viisas. Hänen ravintolansa menisi joka tapauksessa!

 3. Jaa.. Että Marcoliinin kommentteihin ei sitten enää saa esittää jatkokysymyksiä tai pyytää tarkennuksia. Sanan vapauden puolella jne.. Jep jep.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*