Marco de Wit 1 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Rokotedogma on yksi maailman suurimmista huijauksista.

 

Vaarallisten virusten olemassaoloa ei ole edes todistettu, koska niitä ei edes yritetä eristää. Tämä on aivan yhtä älytöntä kuin uskoa tonttuihin tai yksisarvisiin vetoamalla joihinkin satuihin ja feikkikuviin.

 

Näin oli erittäin helppo myös käynnistää koronahysteria kuvitteellisella Covid-19 koronaviruksella. Kukaan ei edes vaadi sen kunnollista eristämistä. Tämä jos mikä kertoo kuinka mielipuolisella tasolla nykylääketieteessä liikutaan.

 

Video: Koronavirusta ei ole olemassa!

 

Irlantilainen toimittaja Christine Massey on yhdessä virologi Stefan Lankan kanssa kysellyt eri maiden lääkevirastoilta todisteita koronaviruksen eristämisestä. Vastaus on aina sama: Tarkkaa Kochin postulaattien mukaista eristämisestä ei ole tehty.

 

Miksei ole eristetty? Selityksen antamisen sijasta viranomaiset vaikeavat samalla, kun mediajätit sensuroivat. Massey poistettiin juuri vähän aikaa sitten Twitteristä samalla, kun Lankan videot katoavat mystisesti joka paikasta. Onneksi muutama video on vielä jäljellä.

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Ok, liian hurja teoria. No, oletetaan sitten, että joku koronavirus olisi olemassa. Mitä sitten? Ei se todista, että olisi käynnissä pandemia. Kokonaiskuolleisuus ei ole noussut. Influenssa on kadonnut eli käytännössä on vain muutettu influenssan nimi koronaksi samaan tapaan, kun aikanaan muutettiin tiettyjen autoimmuuni- ja tuberkuloosisairauksien nimi Aidsiksi.

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

Tätä samaa nimipeliä on pelattu jo yli 100 vuotta. Ensin vesijohto- ja viemärijärjestelmien kehittyminen poisti monia tauteja, mutta rokotteet ottivat siitä kunnian. Myöhemmin sitten aina uuden rokotteen käyttöönoton aikana määriteltiin joku tauti uudella nimellä ja näin rokote oli muka poistanut kyseisen taudin. Tai sitten tehtiin niin, että jos joku tauti oli ollut jonkun teollisen myrkytyksen seuraus, niin ensin myrkky kiellettiin ja sitten selitettiin rokotteen poistaneen taudin.

 

Tämä nimityspeli on helppoa, koska mikään yhteiskunnan haara ei ole niin totaalisesti kartellisoitu ja säännelty kuin terveydenhuolto ja monopolipatenttien varassa toimiva lääketeollisuus. Sairaudet ja kuolinsyyt eivät juuri koskaan ole täysin yksiselitteisiä, joten kartellien on  helppo manipuloida niiden määrittelyjä ja luokitteluja. Näin tilastoista saadaan todellisia emävaleita.

 

Tämä kartellisointi selittää myös sen miksi terveydenhuolto- ja lääketeollisuus ei halua perustiliin perustuvaa vakuutusperusteista terveydenhuoltoa, vaan nimenomaan nykyisen kartellisekasikiön eli puoliksi yksityisen ja puoliksi julkaisen terveydenhuollon. Jopa täysin yksityinen että täysin julkinen terveydenhuolto olisivat parempia. Tämän takia jopa Kuuban täysin rutiköyhä kommunistinen terveydenhuolto on parempi kuin Suomen terveydenhoito, joka lähinnä myrkyttää potilaita maksimoidakseen voittonsa.

 

Tämän takia D-vitamiinin suositustasotkin on Suomessa tiputettu vain kymmenekseen. Tämä on varmasti suurin yksittäinen voiton maksimointikeino. Ja tietysti massamurhakeino.

 

Helpoin tapa pysyä terveenä: Nosta D-vitamiinitasosi 125–150 nmol/l

 

 

Valtioiden tiedustelupalvelut yhdessä globalistifirmojen kanssa haluavat ylläpitää myyttiä erilaisista virusepidemioista ja pandemioista, koska näin voidaan synnyttää globalistinen poliisivaltio. Aina kun valtaeliitti on uhattuna (esim. Hong Kongin ja Pariisin mielenosoitukset), niin kas kummaa tulee joku vaarallinen virus, joka kieltää mielenosoitukset ja kaiken kansalaisaktivismin.

 

Tavallisten lampaiden on kuitenkin vaikea uskoa valtaeliitin pahuuteen. Varsinkin suomalaisten, vaikka Suomi on nykyisin KAIKISTA kovimmin globalististen lääketehtaiden vallan alla.

 

Enää lääketehtaita ei kritisoida sen enempää valtamedian kuin poliitikkojenkaan toimesta. Muutos on ollut hämmästyttävän nopea, koska vielä noin 10 vuotta sitten Suomessa vielä uskallettiin kritisoida lääketeollisuutta ja THL:ää.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

OK lampaat, ei sitten puhuta edes järjestäytyneestä rikollisuudesta. Puhutaan vain kartellitaloudesta. Vai onko sekin liikaa?

 

Voiko ihmetellä miksi koko maailman talous on niin keskittynyt vain muutamien pankkien ja miljardöörien käsiin?

 

Vihafakta: Median ja koko talouden kartellisoituminen

 

 

Saako edes ihmetellä miksi lääketeollisuuden ja valtamedian omistajat ovat usein samoja?

 

 

Tai saako ihmetellä miksi miljardööri Bill Gates lahjoo viranomaisia?

 

Bill Gates ja globalistit ostaneet rokotetutkimuksen?

 

 

 

Tai saako edes puhua satunnaistetuista tutkimuksista? Vai ovatko nekin ”salaliittoteorioita”?

 

Ovat kyllä, koska viranomaisia ei pidä epäillä.

 

On esimerkiksi moraalitonta kysyä miksei koskaan ole tehty kunnon vertailevaa tutkimusta rokottamattomista ja rokotetuista. Kysymys sisältää moraalittoman oletuksen siitä, että rokotteet olisivatkin haitallisia. Niinpä tällaista tutkimusta EI voi tehdä.

 

Kyllä. Tuo ei ollut vitsi. Terveysviranomaiset tosiaan kieltäytyvät tekemästä satunnaistutkimusta, jossa vertailtaisiin rokottamattomien ja rokotettujen yhteisöjä. Olisi kuulemma moraalitonta asettaa rokottamattomat vaaraan!

 

 

Tätä samaa logiikkaa käytetään monissa muissakin asioissa. Ei esimerkiksi saa kysyä miksei THL edes yritä tehdä kansallisia satunnaistettuja tutkimuksia maskeista, rokotteista ja varsinkin D-vitamiinin puutostiloista.

 

Onneksi Suomessa on vielä muutamia professoreita, joita ei ole ihan täysin ostettu. Tutkimusten puutetta on esimerkiksi ihmetellyt professori Kari Tikkinen.

 

 

THL:n passiivisuus on fakta, joka on helppo huomata. Kukaan älyllinen ja rehellinen ihminen ei voi olla asiaa ihmettelemättä. On täysin mahdotonta, ettei THL:ssä kenellekään tulisi mieleen tehdä tutkimuksia maskien, testien, vitamiinien ja rokotteiden tehosta. Syy, miksi THL ei niitä tee, on täysin poliittinen. THL:ää johtavat lääketehtaiden ja kartellitalouden ostamat poliitikot ovat hiirenhiljaa, koska heitä käsketään olemaan hiirenhiljaa.

 

Niinpä yksikään puolue ei ole näistä tutkimusten puutteista valittanut. Sanna Marin nuorempana valitti ja niin myöskin muutama RKP:n ja vasemmistoliiton kansanedustaja, mutta heidät on tietysti hiljennetty ja ostettu.

 

Persuissa Ossi Tiihosen tiimi on valittanut THL:n toiminnasta, mutta persuJOHTO eli varsinkin Riikka Purra ei ole suostunut vaatimaan THL:ltä tärkeitä tutkimuksia. Miksi? Koska hän on himonatottaja, joka oikeasti uskoo länsimaiseen kartellitalouteen ja globalistiseen maailmanjärjestykseen. Purra ei siis tahdo keikuttaa venettä.

 

Ketään ei pitäisi siis ihmetyttää persujohdon hiljaisuus. Sen sijaan, että Purra kysyisi miksei THL tee kunnon tutkimuksia, hän valittaa ”salaliittoteorioista”.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Itse asiassa persu”älymystössä” on täysin natottava teknokraattivalta. Persuajatuspajan johtaja Marko Hamilo sekä persulehden päätoimittaja Matias Turkkila ovat molemmat ääriteknokraatteja, jotka uskovat sokeasti lääkeyhtiöiden ostaman THL:n jokaiseen valheeseen. Taustalla sitten vielä häärii Turkkilan valetoimittajavaimo, Big Pharma/lääkejätti-fanaatikko Sanna Ukkola, joka avoimesti vainoaa Ossi Tiihosta ja kaikkia vähänkään rokotekriittisiä.

 

Terveyden perikuva Sanna Ukkola

 

 

Persujohdon välinpitämättömyys THL:n passiivisuudesta on jälleen erinomainen todiste persujohdon rikollisuudesta. Ei ole mitään syytä mikseivät he voisi vaatia THL:ää tekemään työtään. Paitsi tietysti pelko valtaeliitin kostosta. Mutta jos on niin valtaeliitin kätyri, ettei edes välitä lasten tukehduttamisesta homevaipoilla ja myrkyttämisestä kokeellisilla rokotteilla, niin silloinhan on kirjaimellisesti rikollinen maanpetturi.

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 1. Pelkkä tekosyy pelätä puhumista kun lapsemme myrkytetään ja tapetaan, sekä ihmiset sterilisoidaan. Voitte olla varmoja, että Nuremberg 2.0 tulee lopulta ja tuomiot kansanmurhasta, ihmiskokeista ja maanpetturuudesta tulevat olemaan erittäin kovia.

 2. Agenda pinssitetty neitimäinen lässyttäjä Mika Salminen on todella helppo saada suorastaan konttaamaan lääkejättien edessä.

 3. Perussuomalaiset ovat menettäneet, jos koskaan on ollutkaan, uskottavuutensa tavallisen kansalaisen silmissä, myymällä puolueen kansallismielisyyden ja EU vastaisuuden hiljalleen pois. Soini käänsi takkinsa kaikessa, Halla-aho kääntyi EU myönteiseksi, oliko koskaan vastainen, antoi vain yksinkertaisten näin uskoa. Itsekin uskoin, mutta Jussin puheet muuttuivat EU myönteisiksi lyhyessä ajassa ja nyt puolueen johtoon valittiin henkilö joka ei häpeile olla EU mannekiini.

  Te jotka jaksatte/haluatte uskoa Purraan, miettikää miksei hän vastusta koronapassia ja montaa muutakaan tähän ns. pandemiaan liittyvää mielivaltaista toimea? Ennen Perussuomalaisten uutta puheenjohtajiston vaalia kommentoin Purran sivulla hänen ilmaisuaan koronapassia kohtaan, ja muuhunkin. Kommenttini oli liian osuva ja sitä ei koskaan julkaistu. Purra kirjoittaa sivullaan ”En kannata mallia, jossa rokotteen ottaneilla on erityisoikeuksia rokottamattomiin nähden”. Tuo on niin ovelasti ilmaistu, että yksinkertaisempi uskoo Purran olevan vastaan rajoituksia (passia ym.) jotka erottelevat piikitetyt ja piikittämättömät. Tämän asian ilmaisin mm. kommentissani, jotta totuus ei jäisi huomaamatta purralaisilta, mikä hänen suhtautumisensa on, ei sano olevansa vastaan rajoituksia vaan EI KANNATA MALLIA, siis kannatan erilaisia rajoituksia mutta EN MALLIA, siis mitä hän ei kannata ja mitä kannattaa?

  Puheissaan Purra, kuten koko puolueen näkyvä kärki, yrittää mainostaa PS:n olevan isänmaallinen yhä ja edelleen, mutta totuus on toinen. Toivon, että jokainen perussuomalainen joka on oikeasti isänmaallinen, eroaisi puolueesta ja siirtyisi VKK puolueeseen. VKK on oikea vaihtoehto Turtiaisen viitoittaessa tietä Suomen paluusta suomalaisten ihmisten paremman tulevaisuuden puolesta.

  Jättäkää PS ja siirtykää vaikuttamaan puolueeseen jossa voitte vaikuttaa, Purran Perussuomalaisissa ette voi, ette voi edes ilmaista omia mielipiteitänne ilman puoluejohdon reagoimista, esim. Ano Turtiainen erotettiin erilaisten mielipiteitensä vuoksi.

  1. Joskus 2008 vielä Soini ihan suoraan halusi Suomen pois EU:sta ja eurosta eikä koskaan Natoon ja tätä kesti joten kuten ehkä vuoteen 2012 asti. Halla-ahon aikana ei ole ikinä ollu mitään tämmöstä kun Purrahan on silloin jo määritelly puolueen linjaa.

  2. Minulla lähtee seuraavissa vaaleissa puolue vaihtoon, jos siitä edes mitään hyötyä on. Tyhjän saa kyllä pyytämättäkin, eikä Aku Ankan äänestäminenkään hyödytä mitään. Ainahan niissä vaaleissa jotain hämärää on: milloin joku ääni on hävinnyt, ei löydy edes hylättyjen joukosta jne.

   Soiniin kannattaa myös varauksella tutustua. Muistuuko vielä mieleen Soinin sanat: ”Olen suuri Israelin ystävä”. Nato-kannatkin taisi muuttua myönteiseksi ja ehdotti, että oltaisiin kuin Norja: EU:n ulkopuolinen Nato-jäsenmaa.

 4. Miksei hallitus vaadi? <- viitaten otsikkoon. Aina sanotaan että oppositiossa kitistään ja hallituksessa tehdään päätökset ja otetaan vastuuta..

  1. Pakko vastata, koska tuo argumentti on niin yleinen persujen joukossa. Jos sinä olet vieressä katsomassa miten ministerit joukkoraiskaavat jotain naista, niin suututko, jos joku vaatii sinua edes protestoimaan raiskausta? Alatko selittämään, että ministerithän ne siinä raiskaa. En minä mitään tee.

 5. Persut ovat todella yksinkertaisia ihmisiä, kun vaikka kuinka vääntää rautalangasta niin ei mene jakeluun.

 6. Mitä tehdä kun vihollisemme voi aina piileskellä idässä ja kiristää poliitikkoja ja virkamiehiä pedofiiliringeillä. Kyllä kaikki tietävät missä maassa.

 7. Ossi Tiihonen sanoi Tyrnävä showssa että oli helpottunut kun ei tullut valituksi persujen puheenjohtajaksi. Kyse oli siis vain vedätyksestä aivan samoin kuin Halla-ahon puheenjohtajuus.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*