14 thoughts on “Päivän kuva: Mielisairas

 1. Tuossa kuvassa kiteytyy se mitä mielisairas ja sadistinen hallitus tekee Suomelle. On mahdollista ja jopa todennäköistä että Maailman Talousfoorumin kokouksissa pääministeri Marin ja foorumin johtaja Schwab leikkivät roolipelejä kokouksissa. Klaus Schwab on kuulemma sanonut että lävistää itsensä tuhannella koronapiikillä ja riisuu kalsarinsa pääministeri Marinin edessä. Sen jälkeen tiputanssia ja sekahakua hautaarkkujen päällä.

  Mielisairaat ja psykopaatit tekevät näin. Eli globaaleja kakka ja pissaleikkejä yhtenään pyörivässä karusellissa.

  Ei Suomella ole pääministeriä. On vain maksettu ja kallis viihdyttäjä.

 2. Jos nimettävissä oleva «virallisen tason» henkilö, vaikkapa terveydenhoitaja, väittää (henkilökohtaisesti jollekulle), että rokottamattomana hän on uhka rokotetuille,
  – hänestä pitää tehdä rikosilmoitus
  – herjauksesta tai vastaavasta syystä, koska
  – hän väitti toisen syyllistyvän rikokseen,
  – vieläpä rikokseen, joka on tuomittava Nürnbergin koodin mukaan
  – massatuhontana.

 3. Mielen sairauden määritelmä on poliittinen, yleensäkin jokaisen sairauden määritelmä.
  – Mikä tahansa ihmisen ominaisuus, joka on vain alle 2%:lla väestöstä, määritellään sairaudeksi.
  – Sitten järjestelmä yrittää tehdä hänestä samanlaisen kuin muutkin: terveen, vaikka kyse olisi siitä, että itse järjestelmä on sairas, mutta tuo yksilö on terve.

  Jos 98% ihmisistä pukeutuisi niin kuin kuvan henkilö, siitä tulisi terveyden ulkoinen ilmentymä ja farkkuhousuiset otettaisiin kiinni ja laitettaisiin «parannus»laitoksiin.

  Törkeimmillään tällainen ihmisten pakottaminen elämään «niin kuin kaikki muutkin» on vammaisten hoidossa.
  – Miksi muuten ylipäätään puhumme vammaisten HOIDOSTA. Eiväthän he ole mitenkään sairaita! Miksi heitä pitää «hoitaa»?

  Sitten vammaiset pakotetaan «työ»pajoille tekemään «työtä».
  – Moni heistä haluaisi tehdä aivan jotain muuta, mutta kun «kaikki muutkin» tekevät työtä, on vammaisetkin pakotettava työn tekemiseen.
  – Näin he «kuntoutuvat»!

  Ihmisen luonnollinen olotila ei ole työn tekeminen.
  – Vain orja on luotu tekemään työtä,
  – vain orja huutaa orjaisännilleen: antakaa meille työtä.

  Ihmiskunnan «kehitys» tarkoittaa vain uusien muotojen antamista orjuudelle.
  – Nykyinen kehitysvaihe on rahalla orjuuttaminen, mutta
  – juuri nyt olemme siirtymävaiheessa: orjuus (sukujen, heimojen ja klaanien valta toisten) ei tule katoamaan, se vain saa uudet muodot.

  Kehityskulkua miekalla orjuuttamisesta rahalla orjuuttamiseen on hyvin kuvannut Leo Tolstoi kirjassaan
  – Mitä meidän siis on tekeminen?
  – Pitkä teksti. Hae linkin takaa merkkijonoa «Viisi tuhatta vuotta sitten».

  1. Sateenkaaren lippua kantavat vammaiset ja sairaat pilaa meidän muiden vammaisten ja sairaiden maineen. Tiedän itsekin yhden pyörätuolia käyttävän miehen, joka on monien silmissä juurikin se juntti. Sentään ymmärtää tämän jotain tästä maailmasta kuin joku suvakki, ja suvakismi on sairauksista pahin. Sanon senkin, niin käyn ihan oikeissa töissä, enkä missään leikkityöpajalla. Jos jotain hiton työpajaa minulle edes ehdotettaisiin, niin kyllä toteaisin silloin, että en mene, vaikka aseella uhattaisiin.

  2. Tämä sosiaalisesti vetäytyneet eli entiset peräkammarin pojat, joka on lisääntyvä määrä Suomessa eli ovat hikkyjä eli lyhennys japanin hikikomori eli sulkeutunut.
   Tästä on juttu voima lehdessä. no.7/2021 sivu 15

   1. Tällaisia peräkammarin poikia löytynee PS:n kannattajista, joita kiinnostaa vain olut, oma tuontivaimo Thaimaasta ja jääkiekon katsominen. Ehkä uskalletaan ulista kovaan ääneen islamisaatiosta ja kukkahattutädeistä (jotka ovat oireita nykytilanteeseen), mutta ollaanko valmiita olemaan kovin aktiivisia vastustamaan näitä asioita kadulla suvakkien tapaan? Niin, vastaus on ei. Se on ihan surullinen fakta. Onko tällaisissa miehissä mitään toivoa?

    1. Voidaan myös kysyä onko kukkahattutädeissä po.-henkilöissä mitään toivoa eiväthän he tiedä
     edes sukupuoltaan 🤪

 4. Mielisairaus takoittaa sitä, että henkilö on jollakintavalla jäänyt lapsen asteelle. Tälläisiä henkilöitä ovat mm. psykopaatit, homot, pedofiilit.

 5. Jammu Siltavuori:
  https://youtu.be/jTZKkF9mKrM

  Miksi suomalaiset naiset eivät halua tämmöisiä eläimiä lasten lähelle, mutta samaan aikaan ovat innoissaan avaamassa rajoja ja täysin primitiivisille ihmisille ja roduille. Eihän tässä ole mitään järkeä. Perusongelma ovat kuitenkin itse asiassa heikot ja raukkamaiset suomalaiset miehet, ei se mitä naiset tekevät jos heidän vain antaa tehdä. Vahvat miehet pistäisivät naiset ja heidän käytöksensä kuriin.

 6. Mielisairasta on todellisuudessa kaikki se mikä ei ole evolutiivisesti normaalia jollekin kansalle, rodulle ja sukupuolelle, joka ei ollut normaalia ennen teollistumista.

 7. Valtiot, yhteiskunnat ovat tiukasti vapaamuurari verkoston vallassa. Ennen kuin tähän puututaan meno kohti entistä mielisairaampaa yhteiskuntaa jatkuu.

  Katsokaa nyt ihmeessä tämä erinomainen suomeksi selostettu video miten syvälle saatanalliseen suohon meidät on upotettu. Selostaja tuntee asian perinpohjaisesti. Ääni voi kuulostaa vähän konemaiselta mutta tämä kuuluu ehdottomasti parhaisiin mitä aiheesta on koskaan tehty suomeksi.

  https://tokentube.net/v/3241834927/J%C3%A4rjesyst%C3%A4-kaaoksesta

 8. Lisäys:

  Ei kaikki mikä on oranssin väristä tietenkään tarkoita automaattisesti että kyseessä n vapaamuurarit. Vapaamuurarit ovat ilkeällä tavalla omineet sellaisia symboleita jotka aikaisemmin olivat yhteisöjen yhteisiä symboleita ja näin liitäneet niihin negatiivista energiaa. Ruusu on ruusu. Aurinko on aurinko. Ne ovat sellaisenaan kauniita asioita. Ei anneta vapaamuurareiden omia niitä.

  Kaikki korkeassa asemassa olevat eivät vapaamuurareista, mutta valitettavasti suurin osa on. Alemman asteen vapaamuurarit ovat usein aika pihalla siitä mitä hierarkian huipulla tehdään. He ovatkin lähinnä hyväksikäytettäviä pelinappuloita.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*