Marco de Wit 2 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Estonian sabotaasissa kuoli valtavasti suomalaisia, mutta tästä huolimatta poliisia ei kiinnosta rikoksen selvittäminen.

 

Ei vaikka laivan kapteenikin katosi Turun keskussairaalasta.

 

 

Miksi poliisia ei kiinnostanut etsiä syyllisiä? Koska juutalaisia ei saa epäillä!

 

Luultavasti KGB upotti laivan, koska Israel varasti ja salakuljetti Venäjältä aseita. Voi olla tietysti myös, että joku aseista räjähti itsestään.

 

Upottiko Israel M/S Estonian?

 

 

Estonian kapteeni oli tietysti liitossa Mossadin kanssa, joten hänet piti kidnapata ja eliminoida ennen kuin hän pääsee puhumaan poliisille ja medialle.

 

Media tietysti tiesi tämän kaiken, mutta juutalaisia ei saa kritisoida.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Mihin katosi uponneen Estonia-laivan kapteeni? – Perjantai-dokkari

 1. Nykyinen maailmanjärjestys perustuu pitkälty valtaville valheille. Näitä valheita kerrotaan taukoamatta pienestä lähtien, kunnes ihmiset alkavat uskomaan niihin. Todellisuudessa vain hyvin pieni osa elämästämme ja koulutuksestamme perustuu todellisuudelle.

 2. Itse olen viime aikoina spekuloinut ajatuksella, entä jos Estonian upotti Suomi. Tai oli ainakin upottamisessa vahvasti mukana. Oletetaan aluksi, että teoria siitä, että Estonialla salakuljetettiin neuvostoliittolaista sotateknologiaa Arlandan kautta Yhdysvaltoihin pitää paikkansa. Tällöin hyötyjä oli Yhdysvallat. Neuvostoliitolla tai sen seuraajalla olisi tietysti ollut motiivi estää sotasalaisuuksien joutuminen vihollisen käsiin, mutta toisaalta joku sai rahaa ja itse maa oli heikkouden ja sekasorron tilassa. On unohdettu, että oli kolmaskin osapuoli, joka kenties oli kiinnostunut lastista ja joko halusi sen itselleen tai ainakin estää joutumisen Yhdysvaltojen käsiin: EU. EU:n jakolinja Yhdysvaltoja myötäileviin vanhoihin jäsenmaihin ja Venäjälle ystävällismielisempään Itä-Eurooppaan on tiedossa. Mutta toisaalta Rotschildien EU:n, Windsor-Tudorien Iso-Britannia-Yhdysvaltojen sekä Romanovien Venäjän välillä on valtataistelu ja historialliset jännitteet. Huomiotta on jäänyt, että Suomi valmisteli parhaillaan liittymistä EU:hun, mikä sitten samana syksynä väärennetyllä kansanäänestyksellä toteutuikin. Taannoin ilmestyneen ruotsalaisdokumentin näyttämä tuore reikä sopisi esim. torpedon tekemäksi. Moskovan rauhansopimus kieltää Suomelta torpedot, silti Suomella on ollut torpedoveneitä vaikkakin tykkiveneiksi muunnettuna (naamioituna?) ja Suomella on ollut ja on yhä pintaohjuksia. Tuo dokumentissa kuvattu Estonian reikä oli laivan oikeassa kyljessä, Estonia oli matkalla Ruotsiin, jolloin sen oikea kylki osoitti Suomeen ja ilmeisesti laiva myöd yritti hakeutua ongelmiin jouduttuaan Suomeen ja oli hiukan oikealle kääntyneenä. Mielenkiintoisena nyanssina eri meripelastusinstansseilla oli juuri Estonian uppoamista edeltävänä päivänä päättynyt harjoitus Utössä ja siellä oli vielä ”valmiina” pelastusvälineitä. Yhtenä outona lisäseilkana mainittakoon Suomen silloisen puolustusvoimien komentajan, amiraali Jan Klenbergin, eläköityminen 1.11.1994.

  Suosittelen alla olevaa blogia Estonian uppoamisen yksityiskohdista kiinnostuneille:

  http://shokkitutkimus.blogspot.com/2014/09/shokkifaktat-suomea-johtaa.html?m=1

 3. Todennäköisimmin 2 eri skenaariota joista toinen toteutui.

  1. Venäjältä salakuljetettiin Viron ja Ruotsin kautta jotain sotamateriaalia jonka

  A. Israel/USA halusivat toteutuvan.

  B. Israel/USA halusivat estää hinnalla millä hyvänsä sen päätymisen niiden vastustajalle/viholliselle.

  Lähes tasan kaksi vuotta ennen Estonian sabotaasia Israelin rahtikone oli kuljettamassa jotain erittäin salaista ja vaarallista materiaalia New Yorkista Tel Aviviin Amsterdamin kautta. Koneesta irtosi kaksi moottoria ja se yritti hätälaskeutumista mutta syöksyi asuinkerrostaloon tuhoisin seurauksin.
  https://m.youtube.com/watch?v=hpKhaWnWKjg&feature=youtu.be

  Hollannin viranomaiset yrittivät painaa kaiken villaisella. Mutta kun ihmisiä ja eläimiä alkoi kuolla oli vaikeaa hiljentää tapausta

  Christopher Bollyn on tainnut tutkia myös tätä ”lento onnettomuutta”.

 4. Sinänsä jännää, että aina edellisenä päivänä tai samana päivänä satutaan harjoittelemaan samanlaisia skenaarioita kuin länsiliittouman tekemissä terrori-iskuissa.

 5. Tosi paikan tullen viranomaisiin ei voi luottaa. Olivat viranomaiset sitten suomalaisia, kiinalaisia, hollantilaisia, amerikkalaisia tai venäläisiä. Kun pahin toteutuu viranomaiset ovat poikkeuksetta rikollisten kanssa yhteistyössä ja peittelevät heidän jälkiään.

  Kuten huomataan kerta toisensa jälkeen.

  Suomessa tietysti poliisin olisi pitänyt aloittaa etsinnät ja tutkimukset Turun keskussairaalasta kadonneen Estonian kapteeni Avo Pihtin löytämiseksi!

  Amsterdamissa olisi viranomaisten tietysti kuulunut tutkia Israelilaisen rahtikoneen jäännökset ja mitä vaarallista materiaalia siellä oli! Eikä peitellä rikoksen jälkiä!

  Amsterdamin kyseisellä lentokentällä nämä hämärät Israelin rahtikoneet pääsevät läpi ilman asianmukaisia tarkastuksia. Erittäin vilkkaalla kansainvälisellä siviililentokentällä!

  Syyskuun 11 päivän valtio terrori iskut New Yorkissa ja Washington D.C:ssä. WTC tornien jäännökset kuljetettiin nopeasti pois Kiinaan jotta niitä ei voisi tutkia tarkemmin. Viranomaiset taas peittelemässä rikoksen jälkiä.

  https://www.henrymakow.com/2019/06/israel-did-9-11-a-whos-who.html

 6. Kapteenihan löytyi seuraavana aamuna merestä kellumasta kun oli hukkunut ja oli yksi Estonian uhreista.

  Mutta puhutaanko tuola siitä toisesta laivasta, sukellusveneestä joka peruutti pois tai siitä lentokoneesta joka kaarteli paikan ympärillä?

 7. ”Kapteeni Moikin ohella muun muassa laivamme lääkäri ja kaupan johtaja tunnistivat ambulanssissa olevan Pihtin. Olemme edelleen kaikki varmoja siitä, että kapteeni Piht pelastui.

  Vielä onnettomuuspäivän iltana Viron television uutislähetyksessä mainitaan pelastuneiden joukossa Avo Piht. Lember sanoo, että tämä todistaa Pihtin pelastuneen. Hänen mielestään nimilistalle pääsivät vain ne, jotka olivat itse henkilökohtaisesti kertoneet nimensä ja syntymävuotensa.”
  https://yle.fi/uutiset/3-11808310

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*