17 thoughts on “Päivän kuva

 1. Narratiivin mukaan oikea ja luotettava tieto tulee vain Yleltä, valtiolta ja lääkäreiltä, eikä sitä pidä kyseenalaistaa. Luuleeko joku, että ihmisille annettaisiin rokotteista ja niiden vaaroista oikeaa tietoa? Ei tietenkään.

 2. Marco my man! miltä tuntuu, kun ei enää itsekään usko idioottiväitteisiin joita levittää. Huomaa, että on bannattu kaikista mahdollisista kanavista, ja ulostulo tapahtuu omalla ”nettilehdellä” kun todellisten seuraajien joukko on typistynyt muutamaan työttömään idioottiluuseriin joiden älykkyysosamäärä ei ylitä heidän kengännumeroaan. Kun suurin osa tämän sivuston lukijoista nauraa täällä räkäisesti ja pitää tätä huvittavana viihteenä.
  Niin Marco; miltä se tuntuu, kun itsekin alkaa ymmärtämään.

   1. "risoo?" UPM rokottaa työntekijöitä selkään: "palkka putoaisi vähintään kolmanneksella" sanoo:

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkokarna/262863-yhteiskunta-tarvitsee-ay-liiketta-mutta-ay-liike-ei-yhteiskuntaa/
    🇫🇮
    20.10.2018
    Mikko Kärnä: ”ay-pamput jakavat somessa kuvia omista huvikuunareistaan ja ravintola-annoksistaan samalla kun väittävät, että he ovat tavallisen palkansaajan asialla”
    🇫🇮
    ”on varmasti peiliinkatsomisen paikka, mutta on se samalla osoittanut suurimmalle osalle suomalaisista ammattiyhdistysliikkeen pimeän puolen. Tuo puoli on saatettava valoon pikaisesti, sillä näin emme voi jatkaa.”
    🇫🇮
    https://www.tellerreport.com/news/2021-08-27-the-mp-called-kauniainen-%E2%80%9Cfinland-s-only-tax-haven%E2%80%9D—jari-sarasvuo-charred–%E2%80%9Cyou-insulted-my-neighbors—-%E2%80%9D.H18o9J7UZY.html
    🇫🇮
    ”The position of Kauniainen, known as a wealthy and prosperous municipality, speaks on social media.” ”Kauniainen is Finland’s only tax haven” ”Even the people of Kauniainen have obligations to the Fatherland, not just freedoms, Kärnä rumbles.” ”The Government must now act as Robin Hood once did: it must be taken from the rich and given to the poor, Kärnä roars.” ”parasitic pigs with Finnish money”
    🇫🇮
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_K%C3%A4rn%C3%A4
    🇫🇮
    ”Mikko Kärnä (s. 8. joulukuuta 1980 Espoo) on suomalainen poliitikko ja virkamies. ”Kärnä kertoo ole­van­sa ”ta­pak­ris­tit­ty” ”Hän katsoo, että kou­lu­jen jou­lu­juh­lat, suvivirsi ja muut pe­rin­teet ovat osa suo­ma­lais­ta kulttuuriperintöä. Hänen mukaansa kir­kol­la on tär­keä yh­teis­kun­nal­li­nen teh­tä­vä.” ”Kärnä vaati, että Euroopan unioni asettaa brasilialaisen soijan ja lihan tuontikieltoon.” ”Kärnä katsoo että vesimonopolin myynti johtaa väistämättä kustannusten kasvuun ja päätösvallan valumiseen pois kunnalta. Hän on todennut että vettä pitää ajatella myös turvallisuuspolitiikan kannalta.” ”Kärnällä on kertomansa mukaan diagnosoitu ADHD”
    🇫🇮
    http://www.lapinpuolustaja.fi/lapin-puolustaja
    🇫🇮
    ”Synnyin 8.12.1980 Oulun yliopistollisessa sairaalassa, mutta syntymäpaikakseni merkittiin Espoo, sillä äitini oli siellä vielä tuolloin kirjoilla. Olen aina tuntenut juurieni olevan Kainuussa – en pelkästään siksi, että asuin siellä koko lapsuuteni, vaan siksi, etten olisi tässä ellei isäni isä olisi aikoinaan selviytynyt Nälkämaan ankarista olosuhteista. Nykyisin asun Inarissa.” ”työskennellyt ruumisauton kuljettajana”
    🇫🇮
    ”Äidinkieleni suomen lisäksi puhun ja kirjoitan erinomaisesti englantia. Olen suorittanut virkamiesruotsin kielitutkinnon arvosanalla hyvä. Norjaa puhun tyydyttävästi ja luen hyvin, ranskaa opiskelin yläasteella kaksi vuotta ja olen suorittanut pohjoissaamen peruskurssin Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa vuonna 2008. Katalaanin ja espanjan kielestä osaan alkeet.”
    🇫🇮
    https://blogit.kansanuutiset.fi/isokallen-jysketta/sovitetaan-tyontekijoille-pakkopaitaa
    🇫🇮
    29.2.2016
    Kaarlo Julkunen: ”voitolliseen tulokseen päätyvät yritykset olisi velvoitettu korvaamaan nyt tekeillä olevat tulonsiirrot takaisin työntekijöilleen. Sillä olisi osoitettu, että työntekijäkin on ihminen.”
    🇫🇮
    ”Taistelisin kaikin lain antamin keinoin pakkolakeja vastaan. Jos ne kuitenkin maan hallituksen toimesta vietäisiin läpi, niin palkansaajille jäisi selkeä kuva siitä mikä on ammattiliiton tarkoitus”
    🇫🇮
    https://www.pam.fi/uutiset/kaarlo-julkunen-tyontekijoilta-varastamisen-on-loputtava.html
    🇫🇮
    27.03.2013 Teksti: Jani Ryhänen: ”tiukemmat säännöt yrityksille, jotta tietoinen varastaminen työntekijöiltä päättyy.”
    🇫🇮
    ”Yritykset varastavat ihmisiltä työpanosta maksaessaan alipalkkaa. Alipalkkaus ei ole yksinomaan työntekijän ongelma, myös verotuloja jää valtiolta merkittävästi saamatta. Tietoinen työntekijän taskusta varastaminen tulee lopettaa.” ”Pidän alipalkkausta suoraan harmaan talouden yhtenä ilmentymänä. Miksi alipalkkauksen kriminalisointi ei kuitenkaan etene pikaisesti” ”Palvelualoilla alipalkkaukset kohdistuvat suurelta osin nuoriin ja maahanmuuttajiin.”
    🇫🇮
    http://savo-karjala.vasemmisto.fi/ajankohtaista/pamin-varapuheenjohtaja-kaarlo-julkunen-ehdolle-eduskuntaan/
    🇫🇮
    ”PAMin varapuheenjohtajana toiminut siilinjärveläinen Kaarlo Julkunen”
    🇫🇮
    ”PAMia ennen Julkunen työskenteli Liikealan ammattiliiton aluepäällikkönä Kuopiossa ja aluetoimitsijana Porissa. Ennen ay-uraa Julkunen työskenteli kaupan alalla Siilinjärvellä. Silloin hän toimi aktiivisesti myös Siilinjärven kunnallispolitiikassa.”
    🇫🇮
    https://www.ruutu.fi/video/761750
    🇫🇮
    8.9.2013 ”Nelosen uutisten studiossa PAMin toinen varapuheenjohtaja Kaarlo Julkunen.”
    🇫🇮
    https://yle.fi/uutiset/3-8306788
    🇫🇮
    16.9.2015 ”pitäisi kasvattaa liikevaihtoa noin 100 000 euroa, että yhden työntekijä palkkaaminen olisi kannattavaa”
    🇫🇮
    ”Tekijät eivät lähde töihin, koska silloin menee työttömyyskassan päiväraha. Tähän pitäisi saada kompensointia, jotta kumpikin osa puoli voittaa pienissäkin työsuhteissa”
    🇫🇮
    ”viikon työsuhde ei ole järkevä, koska työntekijä saa valtavasti vaivaa selvitellessään tuloja ja työtuntejä. Saattaa liiton korvaus katketa puoleksitoista kuukaudeksi viikon työn takia. Eivät ole halukkaita lähtemään, eikä ole halukkuutta ottaa töihin, kun tietää ettei he siinä ainakaan voita”
    🇫🇮
    https://yle.fi/uutiset/3-12082598
    🇫🇮
    2.9.2021 ”UPM tahtoo viisi eri työehtosopimusta yhden sijaan.”
    🇫🇮
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ty%C3%B6ntekij%C3%A4
    🇫🇮👷🏻
    ”Työntekijä on työsuhteessa työnantajaansa ja tekee tämän kanssa työsopimuksen. Siinä on määritelty työtehtävät, työn määrä, palkan perusteet, koeaika, sopimuksen irtisanomisehdot molemmin puolin ja muut työsuhteeseen kuuluvat asiat. Työsopimus on tärkeä työntekijän oikeuksien turvaamiseksi. Työntekijällä on työnantajan puolelta vakuutus mahdollisten tapaturmien tai vahinkojen varalta. Työn tekeminen kerryttää työntekijälle eläkettä.”
    🇫🇮
    https://fi.wikipedia.org/wiki/UPM
    🇫🇮
    ”UPM-Kymmene Oyj on suomalainen metsäteollisuusyhtiö, joka työllisti vuonna 2020 noin 18 000 henkilöä. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2020 8,6 miljardia euroa, ja sillä oli 113 000 osakkeenomistajaa.”
    🇫🇮 🇫🇮 🇫🇮 🇫🇮 🇫🇮
    ”Vuonna 2017 UPM oli liikevaihdolla mitattuna Suomen viidenneksi suurin yritys”
    🇫🇮
    https://www.upm.com/investors/upm-as-an-investment/
    🇫🇮
    ”UPM has constantly improved its financial, social and environmental performance. Over the coming years, we can allocate more capital to growing and transforming the company while simultaneously distributing attractive dividend to our shareholders and maintaining headroom in our strong balance sheet.”
    🇺🇾
    https://www.upmpasodelostoros.com/
    🇺🇾
    ”UPM has made an investment decision to construct a 2,1 million tonne greenfield eucalyptus pulp mill near Paso de los Toros in central Uruguay. Besides the mill, the total investment of USD 3 billion also includes a pulp terminal in the port of Montevideo as well as investments in local facilities in Paso de los Toros.”
    🇺🇾
    https://technology.risiinfo.com/environment/latin-america/upm-receives-approval-dinama-civil-court-uruguay-rejects-claims-non-compliance-environmental-permits-its-pulp-mill-project-uruguay
    🇺🇾
    November 26, 2020 ”The civil court in Uruguay issued today its ruling in the case where members of a local group Movement for a Sustainable Uruguay (Movus) on November 5, 2020 claimed a breach of the environmental permits by UPM regarding the installation of the new pulp mill in the department of Durazno that may cause imminent environmental damage.”

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_left-wing_political_parties
    🇺🇾
    Uruguay
    Frente Amplio
    Socialist Party of Uruguay
    Communist Party of Uruguay
    Movement of Popular Participation
    Christian Democratic Party of Uruguay
    New Space
    Vertiente Artiguista
    Party of the Communes
    Broad Front Confluence
    Progressive Alliance
    Partido por la Victoria del Pueblo
    Tupamaro National Liberation Movement
    Popular Assembly
    March 26 Movement

    https://cps-static.rovicorp.com/3/JPG_500/MI0000/005/MI0000005976.jpg?partner=allrovi.com

    ”Christian Salsa”

  1. Voi sentään. Aamun murokulhoon ehkä lipsahtanut keltaista kun noin suututtaa? Mitähän valheita Marco levittää vai onko tämäkin kirjoittaja niitä henkilöitä joille maksetaan tuosta spämmäyksestä kun ei viitsitä kuitenkaan oikaista vaan kirjoitellaan syytöksiä. Sääli tietysti jos ilmaiseksi teet tätä hommaa. Itse olen huomannut tämän lehden kirjoituksissa olevan enemmän perää kun vaikkapa hesarin roskajutuissa.

 3. Uusi toivonkipinä koronan vastustamisessa: Yritykset, jotka vastustavat rokotuksia, ovat tukehtumassa uusiin asiakkaisiin. USA:ssa yksityiset koulut ja sairaalat.

  – The Good News – We Are Starting to Win

  Pitemmän päälle tämän menestyksen avain ei ole siinä, että saadaan asiakkaat jonottamaan palveluita, vaan siinä, että yritys saa henkilökuntaansa osaavimmat ja älykkäimmät työntekijät, joilla on myös ymmärrys tallella.

  Tilanne on sama myös valtiollisella tasolla. Piikki-vapaat valtiot imaisevat parhaan työvoiman rokotuksilla uhkaavista valtioista — vaikka palkkakin olisi pienempi niin lapset pelastuvat.

  – Onko alkamassa uusi pakolaisaalto? Siinä osaava työvoima pakenee tyrannivaltioista.
  – Pitääkö lentokieltorajoituksia ja maastapoistumis-rajoituksia kiristää, että uhrit eivät pääse karkaamaan lännestä itään?

  Riittääkö digitaalinen Berliinin muuri? Täydellinen sensuuri siitä mitä idässä tapahtuu ja tiedon korvaaminen propagandalla, joka kertoo siitä millaisessa kurjuudessa idän ihmiset elävät.

 4. Kunnianarvoisa, jalo ja korkean koulutuksen saanut henkilö
  – Kouluttautui Amerikan eliittiyliopistoissa
  – USA:n kansalainen
  – Maailmanpankin kouluttama uusliberaali ekonomisti
  – Lännen median ylistämä korruptoimaton teknokraatti
  – Atlantic Council’in tukema henkilö.

  Kuka hän on?

  Erityismainintana kerrottakoon, että hän varasti Afganistanin keskuspankin rahat ja luikki pakoon.

  – How elite US institutions created Afghanistan’s neoliberal President Ashraf Ghani, who stole $169 million from his country

 5. Mitä Vittua…Noita Mengeleitä ja Paskantoimittajia vaivaa…Eihän tuossa Puhuta…Mistään Koronasta…eikä Kusetuksesta..SANALLAKAAN

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*