Marco de Wit 2 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoana mediana uskaltanut tutkia syntyjä syviä.

 

Eli ensinnäkin valtaeliitin salaliittoja, mutta myös uhrien eli alamaisten huonoja puolia.

 

Miksi alamaiset eivät nouse kapinaan? Miksi varsinkin suomalaiset ovat niin alistuvia valtiovallan edessä? Tähän mennessä on löytynyt ainakin kolme tekijää.

 

1. Pohjoisen ilmaston muovaama geenistö, joka taistelee luontoa eikä toisia henkilöitä vastaan. Jussi käyttää sitä kuokkaansa suota ja maaperää vastaan eikä muita ihmisiä vastaan. Suomessa evoluutio on siis mennyt toisin päin kuin esimerkiksi Lähi-Idässä.

 

2. Suomalaisilla on eurooppalaisittain enemmän mongolidigeenistöä eli jopa 5-10% mikä tietysti lisää kollektivismia ja alistuvuutta.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

 

3. Suomessa naisilla on aina ollut suhtellisen suuri valta. Ankarassa ilmastossa tästä on ollut paljon hyötyä paitsi silloin, kun olisi pitänyt nousta kapinaan.

 

Ovatko suomalaiset feminiinistä orjakansaa? Persumiehet pelastus?

 

 

Nuijasodan farssi

 

 

Lisää syitä alistuvuuteen on varmasti olemassa ja Laiton Lehti tulee niitä listaamaan samalla kun miettii keinoja herättää suomalainen sisu.

 

Moni on kuitenkin sitä mieltä, että Laiton Lehti on täysin väärässä. Suomalaiset eivät kuulemma olekaan alistuvaisia. Todellisuudessa suomalaiset ovat rohkeita taistelijoita. Todisteena tästä on upea suomalainen sotilas.

 

Suomalaiset sotilaat olivat maailman parhaita jo 1600-luvulla, kun Ruotsin imperiumin tärkeimmät sotilaat olivat suomalaisia hakkapeliittoja. Ruotsi hallitsi suurta osaa Euroopasta nimenomaan näiden suomalaisten sotilaiden avulla.

 

 

Hakkapeliitta-video

 

 

Hakkapeliitta-nimi tulee eurooppalaisia kauhistuttaneesta suomalaisen ratsuväen hakkaa päälle-sotahuudosta. Suomalaisilla oli tapana vain täysillä hyökätä vastustajien päälle. Tämä oli sivistyneeseen taistelutapaan tottuneille palkkasoturijoukoille kauhistus.

 

Suomalaiset olivat tunnettuja myös siitä, että alkuhuudon jälkeen taistelivat hiljaisuudessa. Tämä pelotti heidän vastustajiaan, jotka taistelivat huutaen ja karjuten.

 

Suomalaiset olivat myös tunnettuja siitä, etteivät antaneet eivätkä pyytäneet armoa. Tämä järkytti aikalaisia, jotka olivat tottuneet antautumiseen ja nopeaan puolen vaihtamiseen.

 

Suomalaisille puolen vaihtaminen ei tietysti olisi edes ollut käytännöllistä, koska eivät ymmärtäneet muuta kieltä kuin Suomea. Ruotsi nimittäin antoi suomalaisten taistella omissa joukko-osastoissaan. (Mikä kertoo myös siitä kuinka ruotsalaiset eivät pelänneet suomalaisten kapinointia, vaan tiesivät heidän tottelevan käskyjä.)

 

 

 

Geneettisesti tämä suomalaisten sotatehokkuus saattoi olla tuhoisaa. Suomalaisten määrä Ruotsin armeijassa oli käsittämättömän suuri verrattuna Suomen erittäin vähäiseen väkilukuun (0,4 milj.). Jopa 5-10% parhaista nuorista suomalaisista miehistä menetettiin sotiin, koska vain noin puolet palasi kotiin. Tämä geneettinen menetys on historiallisestikin ajateltuna käsittämättömän paljon. Puhuttiinkin veriverosta, joka näin tuhosi Suomen geneettistä parhaimmistoa. Valitus oli kovaa, mutta suomalaiset tietysti alistuivat tähänkin.

 

Toisaalta hakkapeliitat olivat Suomessa erittäin arvostettuja sotasankareita, joten ehkä henkiin jääneiden sotilaiden korkeampi hedelmällisyys ainakin osittain kompensoi korkeaa kuolleisuutta. Joka tapauksessa se levitti Suomen geenistöön paljon sotilasgeenejä.

 

 

 

 

Suomalaisia sotilaita arvostettiin myös Venäjän aikana. Suomen kaarti taisteli kunniakkaasti islamisteja vastaan 1877-78 Turkin sodan aikana Balkanilla.

 

 

 

 

Valkoisen Suomen sotilaat olivat myös erittäin rohkeita ja tehokkaita. Suomalaiset ovat aina olleet parempia sotilaita kuin ruotsalaiset ja varsinkin virolaiset. Niinpä he myös pelastivat Viron.

 

(Tosin voi kysyä miksi lähteä Viroon seikkailemaan?? Miksei mieluummin mene vapauttamaan Itä-Karjalaa? Sen vapauttaminen olisi ollut täysin realistinen tavoite, joskin itse itä-karjalaiset olivat kyllä käsittämättömän fleguja mikä taas kertoo suomalaisesta kansanluonteesta.)

 

 

Kuvassa linkki Yle Areenaan

 

 

Sama erinomainen sotilaskulttuuri tietysti näkyi myös talvi- ja jatkosodan aikana. Yhä edelleenkin suomalainen sotilas on maailman parhaimmistoa. (Tosin mädätys on jo alkanut Suomessakin eli kohta sotilaatkin on feminisoitu marssimaan dildomiesten kanssa aivan kuten Ruotsissa.)

 

Tästä kaikesta erittäin kunniakkaasta sotilaskulttuurista monet sitten vetävät sen johtopäätöksen, että suomalainen mies kyllä nousee vastarintaan, jos sitä liikaa alistetaan. Sisällissota on tulossa ja Suomi pelastuu!

 

 

EI, ei, ei.

 

Sotilas ja kapinallinen ovat kaksi täysin eri asiaa!

 

Suomalainen kansanluonne sopii erinomaisesti valtaeliitin johtaman organisoidun armeijan sotilaaksi. Se kansanluonne EI nimenomaan sovi kapinalliseksi.

 

 

Suomalaisen miehen on lähes mahdotonta nousta herroja vastaan, vaikka ne herrat eivät edes ole suomalaisia, vaan ruotsinkielisten, Eurostoliiton, Naton  ja juutalaisten kätyreitä.

 

Tämä on se ongelma.

 

Niinpä suomalainen kansanluonne pitää hakkeroida keinolla tai toisella. Se voi olla vaikeaa, mutta jos se onnistuu niin saa valtavan voiman käsiinsä.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Suomalaiset hyviä sotilaita, mutta huonoja kapinallisia?

 1. Suomalaisille sotasankareiden jälkeläisille, armeijan käyneille ja hirvikivääriä kantaville ei ole olemassa mitään kapinaa vaan aseellinen sota ulkopuolista vihollista vastaan.

 2. Erittäin rohkea, lihaksikas, kestävä ja komea kenraalimajuri A.O. Pajari osoitti suuren johtajuutensa jo nuorena upseerikokelaana heimosodissa. Parhaimmillaan Pajarilla oli 500 sotilasta alaisuudessaan puolustaessa suomalaista rotua!

  Urhea kenraalimajuri myös poisti sdp:n punaliput häpäisemästä Tampereen katukuvaa 1933 ja näin palautti yhteiskuntarauhan!

  Me tarvitsemme kenraalimajuri A.O. Pajarin kaltaisia suurmiehiä johtajiksi, jotka osaavat pitää järjestystä maassamme ja tämän lisäksi puolustavat suomalaista rotua!

 3. ’Suomalaisilla on eurooppalaisittain enemmän mongolidigeenistöä eli jopa 5-10% mikä tietysti lisää kollektivismia ja alistuvuutta.’

  Huh, huh. Mistähän tälläinen tieto on saatu? Itämerensuomalaisilla ja Venäjän suomalais-ugrilaisilla kansoilla on tosin Siperiassa vähäväkisiä kielisukulaisia. Nämä kansat ovat todennäköisesti kielenvaihtajia (kuten myös saamelaiset). Vaihto on tapahtunut paleokielistä suomalais-ugrilaiseen kieleen ja todennäköisesti pronssikaudella jolloin SU-kieltä puhuvat olivat korkealla kulttuurisella tasolla.
  Kansojen geenivertailu osoittaa että suomalaisten ja itä-aasian sukulaisuus on äärimmäisen vähäistä.
  Geenivirta ennen hunni Attilaa meni lännestä itään, eikä päinvastoin.
  Valkoinen, vaaleahiuksinen ja sini/harmaasilmäinen ihmisrotu on myös syntynyt Keski-aasiassa, ei Länsi-euroopassa.
  Euroopassa on itä-aasialaista geeniperimää mm. Itä-euroopassa (mongolien ja hunnien tuomaa), sekä myös Ranskan alueella joissa eräin paikoin mm. ’Mongolitäplä’ selässä on yleinen. Tämä on muisto hunnien liikkumisesta 300-luvuilla.
  Kun varusmiehiä tutkittiin 1930- luvulla (eugeniikka oli tuolloin muotia), havaittiin että Suomessa ja Virossa oli suhteessa kaikista vähiten ruskeasilmäisiä ja mustahiuksisia ihmisiä, kaikista Maailman kansoista.
  Onko nykysuomalaiset alistuvia lampaita? Kyllä.
  Onko tämä tyypillinen ominaisuus juuri suomalaisille? Ei.
  Katsokaa kantaruotsalaisten tai saksalaisten käyttäytymistä. Ovat vielä enemmän alistuneita. Ylipäätään ’humanismi’ on vain valkoisen rodun ominaisuus.

  1. Erinomaisia pointteja. Tuo mondolidiveriprosentti on tullut muistaakseni tohtosi Edward Duttonilta, mutta tosiaan pitää etsiä tarkka lähde. Muistelin Laittoman Lehden jo julkaisseen lähteen, mutta en löydäkään sitä. Anteeksi tästä.

   Mitä taas tulee kantaruotsalaisten ja kantasaksalaisten käytökseen, niin heidän käytöksensä ei ole niinkään alistuvaa (molemmat imperiuminrakantajakansaa), vaan altruistista erittäin suuresta germaaniverestä johtuen. Lähteenä Kevin MacDonald, jonka mukaan germaanit ovat ikäänkuin juutalaisten vastakohta etnosentrismin vähäisyydessä, joskin sen laukaiseminen edellyttää vihamielistä eliittiä. MacDonaldin mukaan se on juutalaiset. LL melkein samaa mieltä, joskin korostaa, ettei juutalaisilla olisi mahdollista dominoida monia valkoisia kansoja ilman talouden kartellisointia eli varsinkin raha- ja lakimonopoleja. Tästä on paljon lähteitä ja kirjoituksia sisarsaitilla Holy Crusade News.

 4. Suomalaisten ei pidä alistua ja nääntyä sukupuuttoon maanpettureiden ja satanistien edessä. Mitään koronaa ei ole koskaan ollutkaan. Korona on ollut pelkkää huijausta, kuten HIV ja ilmastohysteria, samojen ihmisten huijauksia. Suomalaisten pitää lähteä liikkeelle ja vapauttaa Suomen valkoinen kansa.

 5. Suomessa laki ei ole enää voimassa. Poliittinen poliisi ei tutki rikoksia ja kunnat, sekä valtio ovat alkaneet kansanmurhaamaan suomalaisia, sekä myyvät maan ja kansan. Monet suomalaiset eivät tule tottelemaan lakeja, koska ne eivät merkitse mitään. Lait ovat miehittävän vihollisemme aseita meitä vastaan. Vihollisemme yrittää kaikin keinoin tuhota meidät. Mitään koronaa ei ole koskaan ollutkaan. ”Korona” on ollut pelkkää tietoista huijausta.

 6. Suomessa ei ole laki enää voimassa. Vihollisen miehittäjämme poliisilla ei ole minkäänlaista oikeutta toimia Suomen maaperällä.

 7. Poliisit ovat vuotaneet kansallismielisille tietoa salaisista operaatioistaan, mutta me kansallismieliset emme voi antaa asiasta kaikkia yksityiskohtia jotta tietolähteemme poliisien joukossa eivät paljastu. Paljastamme kuitenkin, että länsiliittouman johtama Suojelupoliisi tekee kaikkensa tukahduttaakseen aitokansallismielisen liikkeen nousun Suomessa ja vastaavasti poliisit myös muissa länsimaissa. Tämä kaikki on vain pitkää Naton Operaatio Gladion jatkumoa.

  Voimme myös paljastaa, että kansallismieliset ovat jo pitkään tienneet poliisien vasikat ja heidän henkilöllisyytensä ja tulemme julkaisemaan heidän tietonsa kaikkien nähtäville. Poliisien vasikoiden operaatiot ovat koko ajan olleet tiedossamme.

 8. Suomalaiset eivät voi ratkaista ongelmiaan enää demokraattisesti. Kansanmurhamme on hyvin lähellä onnistua, mutta harvat suomalaiset miehet eivät tule alistumaan. Lait eivät ole enää voimassa.

 9. Amerikkalaiset, britit ja slaavit ovat ehkä hyviä kapinalliskansoja, mutta rikollisia. Saksan germaaneilla on aina ollut korkea moraali sotimisessa. Esimerkiksi amerikkalaisia ei hävetä lainkaan käyttää mitä tahansa likaisia keinoja ja liittoutua kaiken maailman ihmissaastan kanssa. Saksan germaanit ovat aina olleet kunniallisia sotilaita. Rikollista roskaväkeä ei voi kunnioittaa edes vastustajina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*