Marco de Wit 2 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Suomalaisia on hyvin vaikea saada vastustamaan valtion käskyjä.

 

Niinpä edes koronadiktatuurista ei tullut kunnallisvaalikysymystä. Tosin asiaan vaikutti myös osittain persujohdon petturuus. Persuja nimenomaan kiellettiin puhumasta koronasta. Asia piti täysin lakaista maton alle.

 

Asiasta vaikenemista auttoi tietysti myös valtamedian ja hallituksen juonittelut. Hallitus nimittäin aloitti puheet koronapassista ja lasten kokeellisista injektioista vasta kunnallisvaalien jälkeen.

 

 

Lasten uhraaminen näyttää kuitenkin olevan useille suomalaisille liikaa. Niinpä koronahysteriaa kritisoivien ääni on kuulunut yhä voimakkaammin.

 

Jopa niin voimakkaasti, että valtamediakin on joutunut myöntämään kansan olevan heräämässä. Tosin valtamedia kutsuu sitä ”melskaamiseksi”.

 

Lisäksi on etsitty ”tutkija”, jonka mielestä kritiikki ei vaikuta mihinkään, koska suomalaiset kyllä alistuvat kaikkeen mitä feministihallitus käskee.

 

Itse juttu on tietysti laitettu maksumuurin taakse.

 

 

Kuvassa linkki Uuden Suomen juttuun

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Uusi Suomi: Koronakriittisten melskaus ei vaikuta mihinkään

 1. Lasten piikittäminen ja kolmannen ”rokotteen” kauppaminen oli/on se mikä herättää ne jotka ylipäätään omaavat tarvittavan määrän aivokapasiteettia koronavalheen ymmärtämiseen. Tämän lisäksi on tietysti ne jotka kyllä tietävät mutta ajavat myrkky-agendaa taloudellisen hyötymisen takia.

  Valtiollinen propgandamedia eli MEDIAPOOLI on paniikissa koska siellä tiedetään ettei kertaalleen herännyttä pysty enää saamaan takaisin joukkohypnoosin alaisuuteen.

  Nahkurin orsilla tavataan piikkiperkeleet! 😡

 2. Poliisi on saanut uuden nimen maailmalla. Koronasika. Samanlaista meno joka puolella. Australian koronatyrannia ja poliisiterrori on tulossa myös Suomeen. Siis jos sen annetaan periytyä tänne.

  Nyt meillä on kaksi ajankohtaista, yhteiskunnallista polttopistettä Suomessa.

  Ravintola Uljaksen kapinointi koronatyranniaa vastaan jota on syytä tukea jotta kapinasta tulee mahdollisimman laaja ja onnistunut. Muut ravintolat ja baarit mukaan, ja asiakkaat. Koska vain ison joukkovoiman ansiosta kapina voi onnistua.

  Toinen polttopiste on tuore käräjäoikeuden päätös sallia hakaristilippujen käyttö julkisesti. Tämä on isku vihollisen sisuksiin. Voi vain kuvitella miten kaikki petturit kärvistelevät tuskissaan kun laki ja oikeus kerrankin voitti. Poliisi toimi jälleen rikollisesti ja tietoisen poliittisesti.

  Nähtäväksi jää mitä hovioikeus ja korkein oikeus tekevät.

  Nämä ovat selviä merkkejä siitä että iso sota, yhteiskunnallinen kamppailu on edessä.

 3. Näinhän kuuluu ollakin ei posken kääntäminen, niin kristittyä kuin se onkin, johda mihinkään hyvään, ainoastaan vapauden menetykseen

 4. Sota on alkanut, mutta suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia narttuja jotka juoksevat vain karkuun. Suurimmasta osasta suomalaisista miehistä ei ole sotimaan. Aitokansallismieliset tulevat murskaamaan vihollisen ilman armoa, tietysti laillisesti.

 5. Maanpetturit ja satanistit tullaan saamaan erittäin ankarille tuomioille kansanmurhan ja vallankumouksen jälkeen. Teistä ei yksikään vältä ankaraa vastuuta siitä mitä olette tehneet.

 6. Kaksi rokotetta ottaneita ei testata Suomessa joten tilastoissa kukaan ei saa koronaa kun on ottanut 2 rokotetta. Näin se huijaus etenee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*