16 thoughts on “Päivän kuva

  1. Ei voi Muuta kuin Yhtyä tuohon lasuntoon…Kaksnaamaisinta ja Häpeällisintä Porukkaa…Mitä Löytyy..
   Verenimjöitä jotka Elävät…Kansaa ryöstämällä….Väittävät (Valehtelevat)…Ylläpitävänsä Lakia ja Suojelevansa Kansaa Rikollisilta…Kun Tekevät…Kaikkensa…Tuhoakseen Kansaa…Suojelemalla..Niitä Rikollisia

 1. Minä ja lapseni emme tule koskaan antamaan yhtään mitään tälle valtiolle ja tulemme ikuisesti vihaamaan poliiseja. Suomen poliisit ovat todellista ihmissaastaa ja roskaväkeä, maanpettureita. Suomen kansan ei tarvitse antaa tälle valtiolle yhtään mitään. Yksipuolinen velkojen kiistäminen ja varastettu kulta takaisin rikollisilta. Pankkiirit ja muut rikolliset linnaan rikoksista.

  1. Mistä moinen katkeruus? Luulisi olevan hyvin ahdistavaa elää tuollaisen tunteen vallassa. Voisiko tuohon saada jostain apua?

 2. Yhä useampi suomalainen vihaa ja halveksuu poliittisia poliiseja, mutta vielä liian moni uskoo valheisiin ja propagandaan.

 3. Olemme lainsuojaton kansa, mutta yhä useampi suomalainen mies ei myöskään tottele enää vihollisen miehittäjämme ja maanpettureiden lakeja!

 4. Yhä useampi valkoinen ei usko enää Hollywoodin valheita. Peli on pelattu ja maskit ovat pudonneet vihollistemme kasvoilta. He tietävät, että aika on loppumassa ja he yrittävät valtavalla kiireellä vetää kansanmurhan loppuun!

 5. Yhä useampi suomalainen on alkanut nopeasti tajuamaan poliisien olevan maanpettureita ja vihollisiamme. He ovat pelkkää saastaa.

 6. Ruotsissa tiedetään 10’000 lapsen «kadonneen» perheestä, mutta tukea maksetaan silti.

  – 10000 barn är försvunna, men bidragen betalas ut

  Oma arvaukseni on, että lapset eivät ole mihinkään kadonneet, he vain ovat toisella nimellä toisessa perheessä. Tällä tavalla saadaan moninkertainen hyöty yhdestä lapsesta
  – Tämä selittää sen, että viranomaiset eivät puutu tilanteeseen, koska silloin heidän lahjusrahansa lakkaisivat juoksemasta.

  Tuonkin luvun, 10’000, voi huoletta moninkertaistaa, että pääsee lähemmäs totuutta. Sehän on vain virallinen luku.
  – Luku sisältää vain osan lapsien ikäluokasta, ne jotka eivät ilmestyneet kouluun määräpäivänä.

  «Kadonnut» lapsi voidaan myös rekisteröidä uutena pakolaisena, jolloin hänen «uusille sukulaisille» voidaan myydä oleskelulupa Ruotsiin.

 7. Vankeutta salaliitto-videoiden katselusta.

  – DC Court Sends Man to Jail for Watching «Conspiracy Theory» Videos Online

  Teon törkeyttä lisäsi, että henkilö katsoi nimenomaan USA:n vaalien petoksista kertovia videoita.

  – Tällaisesta tulee merkintä korona-passiin ja henkilön ihmisoikeuksia vähennetään teon törkeysasteen mukaan.
  – Google yhdessä hallituksen antamisen ohjeiden kanssa tekee koronapassiin merkinnän automaattisesti puolueettoman algoritmin mukaisesti.

 8. Sinkkumiehenä tutkailen ympäristöä periaatteella ”Vain maskiton vaimoksi”. Tämä seikka todistaa että kyseinen yksilö omaa myös aivot ja käyttänee näitä myös niiden pääasialliseen tarkoitukseen eli funtsailuun ja kyseenalaistamiseen ym. Ovat kansamme helmiä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*