Marco de Wit 3 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit kirjoitti seuraavan jutun:

 

Suomalaiset hyviä sotilaita, mutta huonoja kapinallisia?

 

 

Eräs lukija hieman kritisoi jutun tätä lausetta:  ’Suomalaisilla on eurooppalaisittain enemmän mongolidigeenistöä eli jopa 5-10% mikä tietysti lisää kollektivismia ja alistuvuutta.’

 

Lukija: Huh, huh. Mistähän tälläinen tieto on saatu?

 

Marco: Maalaisjärjestä. Suomi on idän ja lännen välissä. Suomi on myös pohjoisen (saamelaiset) ja etelän (virolaiset) välissä. Olisi aika erikoista, jos suomalaisissa ei olisi mongolidiverta/geenistöä, kun sitä kerran on saamelaisissa, venäläisissä ja suomen sukulaiskansoissa.

 

Vai kehtaako joku alkaa selittämään, ettei saamelaisissa olisi mongolidiverta??

 

 

Monilla suomalaisilla on myös selvästi mongolidista ulkonäköä. Tietysti tätä on yritetty selittää jollain sopeutumisella pohjoiseen ilmastoon, mutta ei kuulosta kovin vakuuttavalta. Itse asiassa on hyvin epäilyttävää, että kehitetään ad hoc -teorioita. Vielä epäilyttävämpää on, että valtio on yrittänyt väkisin tuhota monogolidiperimään liittyvää tutkimusta. Youtubekin sensuroi, kun haastattelin Edward Duttonia.

 

Finns Mongoloid skitsos? Edward Dutton interview 9.6.2019 at 22:00!

 

 

Tuhansien vuosien aikana kansat ovat liikkuneet ja väistämättä rotusekoitusta on tapahtunut. Ei tässä pitäisi olla mitään ihmeellistä tai kauheaa. Ei suomalaisilla saa olla niin heikkoa itsetuntoa, että raivostutaan, jos todetaan hyvin todennäköinen muutaman prosentin mongolidiperimän olemassaolo.

 

Kyllä muuallakin Euroopassa on hieman mongolidiperimää. Suomessa sitä näyttäisi kuitenkin olevan hieman enemmän. Venäjällä sitä on niin paljon, ettei kukaan sitä kiistä. Ei tarvitse muuta kuin katsoa Putinia. Onko Suomen ja Venäjän välillä muka joku maaginen muuri, joka estää geenien liikkumisen??

 

Lisäksi esimerkiksi Kalevi Wiikin tutkimukset sekä varsinkin uusimmat geneettiset tutkimukset viittaavat suomalaisten osittaiseen mongolidigeenistöön. Tästä on myös Edward Dutton kertonut:

 

Kuvassa linkki Duttonin juttuun

 

 

Dutton on myös kirjoittanut kirjan The Finnuit.

 

Suomalaisissa geneettinen vika? Liian alistuvaisia?

 

 

 

Lukija: Itämerensuomalaisilla ja Venäjän suomalais-ugrilaisilla kansoilla on tosin Siperiassa vähäväkisiä kielisukulaisia. Nämä kansat ovat todennäköisesti kielenvaihtajia (kuten myös saamelaiset). Vaihto on tapahtunut paleokielistä suomalais-ugrilaiseen kieleen ja todennäköisesti pronssikaudella jolloin SU-kieltä puhuvat olivat korkealla kulttuurisella tasolla.

 

Mielenkiintoinen teoria, joka selittäisi sen miksi monet suomenkielensukuiset kansat ovat melko mongolidisia. Mutta on aika kova veto väittää, ettei idästä olisi tullut länteen geenejä.

 

 

Lukija: Kansojen geenivertailu osoittaa että suomalaisten ja itä-aasian sukulaisuus on äärimmäisen vähäistä.

 

Missä on lähde? Mikä on ”äärimmäisen vähäistä”? Ei kukaan väitä, että suomalaiset olisivat mongolideja. Nyt kyse on siitä olisiko sitä sekoitusta ainkin muutama prosentti vai puhutaanko jostain 0,1 prosentista.

 

 

Lukija: Geenivirta ennen hunni Attilaa meni lännestä itään, eikä päinvastoin.

 

Missä on lähde? Miten ylipäätään geenivirta voisi mennä vain yhteen suuntaan??

 

 

Lukija: Valkoinen, vaaleahiuksinen ja sini/harmaasilmäinen ihmisrotu on myös syntynyt Keski-aasiassa, ei Länsi-euroopassa.

 

Voi hyvinkin pitää paikkaansa, koska esim. walesilaiset ovat melko tummia. Valkoiset germaanityyppiset kansat näyttävät aina tulleet idästä eli Itä-Euroopasta. Sieltä he tunkeutuivat myös Intiaan (arjalaiset) ja jopa Länsi-Kiinaan (tocharialaiset).

 

 

Lukija: Euroopassa on itä-aasialaista geeniperimää mm. Itä-euroopassa (mongolien ja hunnien tuomaa), sekä myös Ranskan alueella joissa eräin paikoin mm. ’Mongolitäplä’ selässä on yleinen. Tämä on muisto hunnien liikkumisesta 300-luvuilla.

 

Varmasti vaikuttaa, mutta eikös myös saamelaisten liikkuminen kerro mongolidigeenien laajasta vaikutuksesta? Saamelaiset asuttivat aikanaan enemmistöä Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

 

 

Lukija: Kun varusmiehiä tutkittiin 1930- luvulla (eugeniikka oli tuolloin muotia), havaittiin että Suomessa ja Virossa oli suhteessa kaikista vähiten ruskeasilmäisiä ja mustahiuksisia ihmisiä, kaikista Maailman kansoista.

 

Jep, mutta tuolloin ei ollut mitään tietoa genetiikasta. Tutkimuksia myös vääristi, että suomalaisilla oli tosiaan erittäin kova into todistaa, ettei heissä ole tippaakaan mongolidiverta. Jos kehtasit epäillä, että suomalaisissa on useampi prosentti mongolidiverta, niin sinun urasi ja jopa elämäsi kirjaimellisesti tuhottiin.

 

Ei mitään mongoleja: Suomen 1938 missikisat

 

 

Kansassa voi helposti olla esim. 5 % mongolidigeenistöä ilman, että se merkittävästi vaikuttaisi ulkonäköön. Päinvastoin kuin negridigeenit, niin mongolidigeenit eivät ole dominoivia.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Suomalaiset osittain mongolideja?

  1. Mongolidigeenejä on ainakin ulkonäön perusteella Riikka Purralla, Antti Häkkäsellä, Antti Kurvisella ja Iiris Suomelalla!

    Emma Kari on taas aivan mustalaisen näköinen. Vain perinnehame puuttuu!

  2. Suomalaiset eivät ole läheistä sukua ruotsalaisille tai venäläisille. Eivät edes itäsuomalaiset. Rivät myöskään esim. Komeille. Varmasti itäsuomalaiset ovat sukua mm. Itäkarjalaisille, mutta se on eri juttu.
    Suomalaiset ovat siis suomalaisia, aivan erityislaatunen kansa jonka geenipooli on laaja vaikka olemme pieni kansa.

  3. Ne joka sitä Pelkuri-geeniä huomaa…Joka päiväisessä Elämässä…On Ainoastaan Ne…EI…Geeniä kantavat..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*