Marco de Wit 4 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Viime aikoina suvakit ovat alkaneet tekemään enemmän kysymyksiä kommenttiosiossa. Useimmat ovat herjaavia, mutta välillä ihan oikeitakin kysymyksiä. Tässä esimerkki:

 

Oikea nimetön:

Muutenkin voisitte fiksumpina selittää että kuinka eliitti hyötyy, kun kuitenkin maailmanlaajuisesti korona on kyykäyttänyt maailmantaloutta kymmeniä prosentteja. Otetaan esimerkiksi vaikka koko matkailuala vai eikö juutalaisvapaamuurariliskoihmiset omista ja hallitse juuri sitä tiettyä alaa?

 

Laiton Lehti:

Cui bono? Kannattaa aina kysyä kuka hyötyy. Niinpä kannattaa aina seurata rahaa. Follow the money. Tässä yksi tapa miten eliitti hyötyy pandemiasta:

 

1. Eliitti johtaa yksityistä pankkikartellia. (Perustivat yksityisen FED:in kartellin ylläpitäjäksi.)

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

2. Pankkikartelli hyötyy luomalla rahaa tyhjästä. (Vähimmäisvarantojärjestelmä.)

 

3. Vähimmäisvarantojärjestelmä kuitenkin synnyttää taloussyklejä. (10-15 vuoden välein pankkikriisi ja lama)

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

4. Lamakausina populistit saavat valtaa ja uhkaavat purkaa pankkikartellin.

 

5. Estääkseen tämän lama pistetään feikkipandemian syyksi. Tämä lieventää mahdollisia kansannousuja.

 

6. Feikkipandemia lisää myös valtion valtaa kansalaisiin ja helpottaa myös näin kansannousujen estämistä. Ben Garrison ennusti koronapassit jo yli vuosi sitten.

 

 

7. Feikkipandemia vahingoittaa eniten pienyrityksiä, kun taas globalistiyritykset hyötyvät suhteellisesti ja välillä myös absoluuttisesti. (Esim. Amazon ja monet muut teknoyritykset saavat lisää asiakkaita ja käyttötunteja.) Nekin globalistifirmat, kuten lentoyhtiöt, jotka saavat suuria tappioita saavat myös suuria valtion tukiaisia samalla kun kilpailu vähenee.

 

8. Feikkipandemian ansiosta talous keskittyy eli kartellisoituu yhä harvempiin käsiin.

 

9. Feikkipandemia antaa yhä voimakkaamman tekosyyn globalismiin, kun kaikkien pitää toimia yhdessä ”vaaraa” vastaan rajoittamalla ihmisten perusoikeuksia.

 

10. Eliitin valta voimistuu entisestään.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Hyötyykö valtaeliitti korona”pandemiasta”?

 1. Kasa väitteitä ilman todisteita. Se että väitteistä tekee omalla otsikolla olevan ”lehtijutun” ei muuta niitä faktoiksi. Todisteita pöytään ja mikäli ei löydy niin samalla vakavuudella pari otsikkoehdotusta tälle laatujulkaisulle:
  – Laittoman Lehden lukijat ovat Suomen komeimpia
  – Marco de Wit meni oikeisiin töihin
  – Ano Turtiainen liittyi Mensaan

   1. No sittenhän asiasta ei ole epäselvyyttä. Gates linnaan PLANDEMIAN (hyvin te vedätte) lavastamisesta ja maailma jatkaa kulkuaan. Jännä että kaveri joka muutaman kerran luovuttanut suurimman osan omaisuudestaan hyväntekeväisyyteen tahtoo äkisti lisää fyrkkaa. Mutta joo, tuntemattomia ovat liskoihmisten tiet.

    1. Taas lisätodisteita että plandemia oli suunniteltu, Hunter Biden, presidentin poika, sijoitti yhdessä Daszaksin kanssa pandemia firmoihin. Daszak yhdessä Faucin kanssa rahoitti Wuhanin virustutkimuksia. Tiedettiin että plandemia tuo rahaa, ja että sellainen on suunnitteilla.

     https://thenationalpulse.com/exclusive/hunter-biden-invested-in-ecohealth-wuhan-partner/

     https://www.beaufortcountynow.com/post/46786/hunter-biden-invested-in-a-pandemic-firm-collaborating-with-daszak-s-ecohealth-and-the-wuhan-lab.html

     https://thebl.com/us-news/revealed-hunter-biden-invested-in-a-pandemic-firm-partnering-with-daszaks-ecohealth-and-the-wuhan-lab.html

 2. Tuo ”oikea nimetön” ei oikein vielä ymmärrä maailmantalouden pelisääntöjä. Nimittäin kuten todettu tuli FED-rahastot. Mutta mitä muta?

  No, euroopan pankkien yhteinen rahasto EKP:ssä jolla oli tarkoitus tukea mahdollisesti kaatuvia pankkeja avattiin nyt ”korona ongelmille” ja sieltä myönnettin rahaa (vaikka sitä ei ollut vielä edes kerätty riittävästi kasaan) maille joilla oli taloudellisia ongelmia koronan vuoksi. Tästä vinkkasin mutta vaihtoehtoinen media ei ottanut tätä korviinsa. Ei liene yllätys että Espanja sai jälleen eniten rahaa.

  Toinen juttu on sitten se kun näiden avustusten lisäksi kerätään EU-kassaan lisää rahaa ja pankkien kaatumiseen lisää raha. Siten että valtiot ja sitäkautta veronmaksajat velkaantuvat. Velka jää ja raha kiertää pankkiireilta takaisin pankeille. Ja siitä tässä perimmältään on kyse.

  Ja kun tähän yhdistetään se että pankkiirit omistavat energialähteet, teollisuuden (auto, rakennus, teräs, kuljetus, …) niin oarvanpyöräon valmis. Pakopaikkaa ei kansalaisilla ole. Siksi on hyvä ymmätää oma paikkansa tässä maailmassa ja olla siinä mukana Marixin tavoin, vain silloin kun itse haluaa.

  1. Hyvä pointti, että koronapandemian varjolla pystytään syventämään EU:n integraatiota tukipaketeilla sekä EKP:n yhteisvastuuta lisäämällä. Tästä on erittäin suuri hyöty valtaeliitille.

  2. En tajua ainakaan maailmantalouden pelisääntöjä teidän lasienne läpi. Vapaa markkinatalouden ymmärrän kyllä, mutta että ajetaan maailmanlaajuisesti tuotanto alas pariksi vuodeksi, saati matkailu-, turismi-, kulttuuriala näin alkuun, niin pankkiireille (joiden osakkeita on ostettavissa ja joiden vaaleissa saa äänestää, ihan vinkkinä) jää koko homman jälkeen enemmän rahaa viivan alle, kuin että maailma olisi vapaa koronasta. Selitä toki, ja sama kuin muillekin salaliitto foliohatuille: Todisteita pöytään.

 3. Oikea nimetön kun ei ole esittää vasta -argumentteja mennäänkin sitten henkilökohtaisuuksiin😛😛🤪

 4. Aika monimutkainen ja kaukaa haettu selitys.

  1)

  Talouden romahduttamisen on tarkoitus johtaa digirahaan ja maailmaan, jossa kaikki omaisuus päätyy pienen [maailmanhallituksen] käsiin.

  Kun omaisuutta ei ole ja raha on korvattu digillä pankit lakkautetaan ja digirahan hallinta annetaan Googlelle.
  – Tämä lupaus sai BigDatan lähtemään mukaan Biden-mafian vallankaappauksen tukijoukkoihin.
  – Armstrong Economics «big tech replace banks»

  Big data alkaa keräämään verot transaktiomaksuina. Samalla menetelmällä, jota Apple-store soveltaa sovelluskehittäjiin.
  – Kaikki BigDatan ulkopuoliset maksut kielletään.
  – BigData perii pienen transaktiomaksun jokaisesta maksutapahtumasta.
  – Järjestelmä edellyttää 5G-verkon nopeutta maksujen käsittelylle.

  2)

  Lännen hallitukset ovat mukana kuviossa vain, koska niiden yksittäiset jäsenen, jokainen erikseen, kuvittelevat säilyttävänsä vallan ja saavutetut edut BigDatan ja suuryritysten suojeluksessa.
  – Jos maailman hallitukset yhdistyisivät, ne voisivat helposti kukistaa Suuryritykset. Vain yhdistämällä voimat on mahdollista säilyä «itsenäisenä».

  Läntiset hallitukset tietävät, että kansa tulisi lynkkaamaan ne, jos totuus kerrotaan: kaikki eläkesäästöt on syöty ja kansan omaisuus pantattu Pankeille: NYT on maksun aika!
  – Hallitukset panevat toivonsa Klaus Schwabin agendaan, että eläkkeitä ei koskaan tarvitse maksaa kenellekään vaan «ilmaston säästämiseksi» ne korvataan perustulolla.
  – Tässä vaiheessa ei tietenkään kannata kertoa kansalle, että perustulo edellyttää valtion hyväksi tehtävää «perustyötä». Siis orjuutta: Joka ei työtä tee, sille ei kaupastakaan myydä mitään.

  – Schwab & How One Man Can Be So Powerful

  Poliitikot ovat tulleet siihen päätepisteeseen, jossa he ovat jatkuvasti potkineet tölkkiä eteenpäin. Nyt peli on pelattu. Ne ovat ottaneet lainaa vuodesta toiseen aikomatta koskaan maksaa velkoja pois. He laskivat korkoja keinotekoisesti, ja se ei ainoastaan epäonnistunut talouden elvyttämisessä vuoden 2014 negatiivisiin korkoihin siirtymisen jälkeen, vaan he ovat tehneet poliittisen ja taloudellisen itsemurhan.

  Niinpä he ovat luoneet tämän COVID-huijauksen murskatakseen talouden tukeakseen Schwabin ajatusta sidosryhmätaloudesta, joka tulee olemaan kommunismin ja feodalismin hybridi, jossa eliitti omistaa kaiken aivan kuten aristokraatit ennen.

  Meiltä, maalaisilta, riistetään äänioikeus, koska olemme ilmiselvästi liian tyhmiä nähdäksemme tulevaisuuden vision, jonka vain he voivat nähdä. Tämän maailman-hallituksen luominen sitten olevinaan lopettaa kaikki sodat ja pelastaa planeetan.

 5. Unohditte lääkeyhtiöt, jotka tahkoavat miljardeja koronarokotteilla. Jos ajattelee, että kahdella lääkejätillä, Pfizerillä ja Modernalla, on monopoli miltei koko maailman rokottamiseen, voi kuvitella, mitkä ovat tuotot. Lisäksi, kun yksi tai kaksikaan rokotetta ei riitä. Näillä osittain kokeellisilla rokotteilla tutkitaan myös mRNA-teknologian soveltamista lääketieteessä yleensä. Astra Zenecan käyttämää kuljettajavirusta ryhdytään jo soveltamaan syöpähoidoissa. Suurilla lääkejäteillä on nyt etumatkaa pienempiin, koska heillä on ollut miljardeja vapaaehtoisia koekaniineja.

  Jo lapsuudessani oli havaittavissa ilmiö nimelta muoti. Luotiin keinotekoinen tarve jollekin, muoti. Markkinoilla ei vallitse reilu kilpailu tai tasajako, jossa yritys a saa myydä alueella x omaa tarviketta ja yritys b omistaa jakelualueen y. Pikemminkin tietyssä ajassa tietyillä suuryrityksillä on tietty markkinarako, jossa ne saavat rajattoman vallan kasvattaa valtaansa. Tästä tippuu myös valtaapitäville muita hyötyjä, kuten koronarokotteesta ei-toivotun sitkeyttä ja kahlitsemattomuutta antavan U5_geeniperimän hävittäminen sekä joidenkin ihmisten saattaminen seurantaan istuttamalla heihin metallihiukkasia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*