Marco de Wit 4 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Aikojen alusta asti satanistit ovat nauttineet lasten uhraamisesta, kiduttamisesta ja teurastamisesta. Läntinen kristitty sivilisaatio kuitenkin pisti stopin lasten tappamiselle.

 

Toki keskiajalla monet naiset yrittivät noitamaisesti pyörittää aborttikeskuksia, mutta kirkko hoiteli heidät rovioilla. Niinpä 1700- ja 1800-luvulla abortti oli täysin kielletty.

 

Päivän kuva: Noitaroviot takaisin!?

 

 

Juutalaisten johtamassa 1960-luvun kulttuurivallankumouksessa satanistit kuitenkin keksivät esittää olevansa ”suvaitsevia” ja taistelevansa ”naisten oikeuksien” puolesta. Näin he saivat läpi aborttilakeja, jotka sallivat vielä kohdussa olevien sikiöiden eli lasten kiduttamisen ja tappamisen. Miljoonat lapset kirjaimellisesti heitettiin roskakoriin kuolemaan.

 

Vältä naista, jolla tämä tatuointi. Hän ehkä tappaa lapsesi!

 

Kaikista satanistisin aborttilaki saatiin läpi Amerikassa Roe vs. Wade -oikeusjutulla, kun juutalaistuomarit olivat alkaneet dominoimaan korkeinta oikeutta. Näin Amerikassa voi tappaa jopa puolen vuoden vanhan sikiölapsen! Tämä on länsimaissa täysin ennenkuulumatonta, koska useimmissa maissa raja on enintään noin 2-3 kuukaudessa.

 

Feministit eivät kuitenkaan peräänny, vaan vaativat käytännössä rajoittamatonta oikeutta tappaa syntymättömän lapsensa.

 

Päivän video: Iloinen abortti

 

Aborttimaniaa johtavat monet äärijuutalaiset.

 

Talkradio: Abortista ja mitä niille lapsille käy

 

 

Ei siis ihme, että Amerikassa republikaanit ovat tehneet kaikkensa saadakseen kaadettua Roe vs. Wade -tuomion. Republikaanit ovat tässä monta kertaa melkein onnistuneet, kun ovat saaneet korkeimpaan oikeuteen enemmistön. Juutalaistuomarit ovat kuitenkin JOKA KERTA saaneet useita repubikaanituomareita kääntämään takkinsa!

 

Tämän takia republikaanien 5-4 tai edes 6-3 enemmistö ei ole koskaan pitänyt. Aina on löytynyt yksi tai kaksi takkinsa kääntävää republikaanituomaria.

 

Niinpä Trump päätti löytää todellisia aitokonservatiivituomareita, jotta konservatiivit saisivat korkeimpaan oikeuteen todella pitävän 5-4 enemmistön. Ensin Trump nimitti Gorsuchin ja sitten Kavanaughin. Molemmat ovat kuitenkin taipuvaisia takin kääntöön, joten 5-4 enemmistö ei riittänyt.

 

Sitten Trump sai onnenpotkun. Juutalainen Ruth Ginsburg oli kuoleman kielissä!

 

Juutalaistuomari Ruth Ginsburg jatkaa mädättämistä toinen jalka haudassa

 

 

Ginsburg yritti kaikin tavoin sinnitellä elossa 2020 presidentinvaaleihin asti. Onneksi hän kuitenkin kuoli vähän ennen vaaleja, joten Trump pystyi nimittämään hänelle sijaisen.

 

 

Juutalainen suvakkituomari Ruth Ginsburg kuoli vihdoinkin!

 

 

Tällä kertaa Trump päätti etsiä superkonservatiivisen ehdokkaan, joka ei taatusti kääntäisi takkiaan. Niinpä hän nimitti Amy Coney Barrettin, joka oli nuorempana kuulunut patriarkaattia korostavaan järjestöön.

 

 

Kuvassa linkki Washington Postiin

 

 

Tämä luonnollisesti sai feministit sekoamaan täysin. Niinpä he aina liittävät Barrettin Handmaid/Orjattaresi TV-sarjan naisiin.

 

 

Amy Coney Barrett. Manipuloitu kuva

 

Orjatar-mielenosoitus Trumpia vastaan

 

 

Tosin Barrettin nimittäminen ei Trumpia pelastanut, koska juutalaistuomarit saivat Barrettinkin puukottamaan Trumpia selkään. Korkeimman oikeuden republikaanituomarit Barrett, Roberts ja Gorsuch kieltäytyivät tutkimasta presidentinvaalien vaalivilppiä! Niinpä Biden tuli käytännössä presidentiksi 6-3 äänillä.

 

Korkein oikeus kieltämässä myöhästyneet postiäänet?

 

Texasin aborttilakia käsiteltäessä juutalaistuomarit eivät kuitenkaan saaneet republikaanituomareita kääntämään takkiaan. Niinpä  6-3 päätöksellä Texasin sydämenlyönti-aborttilaki meni läpi! Se kieltää abortin sen jälkeen, kun sydämenlyönti on todettavissa eli käytännössä noin 6 viikon ikäisenä.

 

 

Texasin aborttilain oveluus on siinä, ettei se kriminalisoi aborttia, vaan antaa mahdollisuuden haastaa aborttiklinikat oikeuteen ja vaatia vahingonkorvauksia!

 

Tämä on todella nerokasta, koska tällä tavalla ei tarvitse jahdata raskaana olevia naisia, vaan ainoastaan järjestäytynyttä murharikollisuutta tekemällä se taloudellisesti kannattamattomaksi! Texasin aborttilaki menee näin helpommin läpi sekä osavaltioissa että myös tuomioistuimissa!

 

Hyvä Texas!!

 

 

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Samaa vahingonkorvaussysteemiä Laiton Lehti on myös ehdottanut monissa muissa asioissa. Näin vältettäisiin sisällissota ja joukkohirttäjäiset! Ja mikä tärkeintä voitto tulisi helpommin.

 

Älä anna liikaa valtaa verenhimollesi. Satanismi on sitä paitsi levinnyt niin laajalle, ettei eliminointi ole edes käytännön vaihtoehto. Ei ole mitään järkeä karkoittaa tai eliminoida noin puolta suomalaisista naisista. Parempi käyttää oveluutta ja järkeä!

 

Köyden Päivä?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

14 thoughts on “Satanistit ahtaalla: Sydämenlyönti-aborttilaki läpi Texasissa!

 1. Laki on tässä tapauksessa oikeasti ihmiselämää kunnioittava, sillä se sallii raskauden keskeytyksen vain jos äidin henki on vaarassa. Toisaalta on ikävää jos nainen on insestin uhri, hänellä on epämuodostunut sikiö tai jokin musta tai latinogansteri on raiskannut hänet, mutta joudut silti synnyttämään lapsen. Maailmassa kuitenkin syntyy paljon kehitysvammasia lapsia muutenkin ja raiskauksella saadun voi antaa pois. Ei äiti voi alkaa leikkimään Jumalaa ja päättää milloin haluaa murhauttaa tulevan lapsensa.

  1. Aivan hienoa, jos joku rotumuukalainen raiskaa minut ja synnyttäisin lapsen vasten tahtoani. Mitä jos se lapsi syntyy kehitysvammaisena? Yleensä kehitysvammaisilla on lyhyempi elinikä, mitä pahempi vamma on laadultaan. Siinä sitten kärsisi lapsen lisäksi äiti, sillä moni isä ei jaksaisi hetkeäkään sitä elämää – ihan ilman insestiäkin on jo nähty näitä tapauksia.

   Saisin aivan varmasti painajaisia tuollaisesta tilanteesta. Ei, en ole mikään yli-innokas aborttien kannattaja, joka kuvittelee sen olevan yhtä kuin kondomit. Ei, ei. Paljon nykyään abortoidaan terveiksi todettuja sikiöitä sosiaalisista syistä, mikä on jo aika huolestuttavaa, jos ei osaa ottaa vastuuta omasta elämästään.

   1. Onko oikein panna naisen tunteet lapsen elämän edelle? Lapsi ei ole mikään avioliitto joita voi lopettaa jos ei tunnu kivalta. Niitä voi kyllä antaa pois synnytyksen jälkeen, mutta tietynlainen velvollisuus pitää olla ne saattaa maailmaan. Ja niin kauan kun kehitysvammasten lasten annetaan elää niin sen pitää koskea silloin kaikkia. Eihän lapsia vanhemmat voi alkaa murhaamaan synnyttämisen jälkeenkään jos ei jaksa tai tunnu kivalta.

 2. Eikös Jew Yorkissa ajettu läpi semmoista Lakia että vastasyntyneetkin voidaan Tappaa…Jos Naikkoset ovat sitä mieltä Ettei sitä kaipaa…

  On jo Nykyään olemassa semmoisia ”Juutalöisvasemmisto” horoja…Jotka Tahallaan..hankkiutuvat Raskaaks..JOTTA…Pystyvät Tekemään aborttia…

  Tuottavat Niille kuulema…Maximaalista…6uaalista nautintoa…

 3. Tekstihän nyt on taas taattua mielenvikaisen ihmisen tajunnanvirtaa, eikä siitä sen enempää, mutta voisitteko tarkastaa termistöä. Satanismi on enemmänkin filosofinen oppi ja tämän mestariteoksen kirjoittaja viittaa varmaankin enemmän saatananpalvontaan, mikä nyt voidaan laskea uskonnoksi. Noilla kahdella ei ole paljoakaan yhteistä.

 4. Abortti on verenhimoista kansanmurhaa! Kuinkas paljon abortteja tehdään Suomessa vuosittain?
  Stop valkoisten lasten aborttimurhat!

  Toki on poikkeustapauksia, joissa abortti voi olla ainoa vaihtoehto. Esim. vammaiset/epämuodostuneet ja tietenkin, jos suomalainen nainen ja vaikkapa somalitaustainen miesoletettu ovat paritelleet, niin silloin voi olla syytä suorittaa abortti!

  Luojan kiitos, että kauhea rotan näköinen Ginsburg kuoli pois!

 5. Aborttikielto antaa aikaa keskeyttää raskaus raiskauksen jälkeen. On sekä naiselle, että yhteiskunnalle parhaaksi, että yhdenkään raiskaajan perimä ei siirry eteenpäin.

 6. Minä ihmettelin tuota iltisken otsikointia. Sillä kun luki itse jutun niin eivät abortit mihinkään loppuneet. Niiden aikarajaa vain laskettiin ja vissiin samalle tasolle kuin Suomessa. Kuvituskuvassa kasa naisia osoittaa mieltään, ymmärtävätköhän edes minkä vuoksi? Mutta joo, jos kerran aborttilaki ahdistaa niin silloin kannattaa pidättäytyä seksistä tai käyttää ehkäisyä.

  On ihmeellistä että noillekkin naisille löytyy aina siittäjiä, vaikka lopputulos jo tiedetään.

  1. Netistä löytyy video Iltapaskalehden koulutustilaisuudesta...Jossa niitten Paskan-Toimittajia opastetaan luomaan...Klikkiotsikko sanoo:

   Nytkö vasta huomasit?…Se on PaskaMeedioitten tapa huijata Vähäälyisiä uhraaman aikansa Niitten kusetuksiinsa

 7. Ovatko valkoiset todellakin niin epärehellisiä paskakasoja ettei löydy yhtään täysin rehellistä, rohkeaa ja valkoisten ihmisten puolella olevaa?

 8. Ei abortin kieltävä laki !opeta eikä vähennä niiden tekemistä. Toiminta vaan menee maan alle. Jos näille lainsäätäjän tyttärille sattuu vahinko, niin tutut lääkärit hoitavat sen kaikessa hiljaisuudessa suurella rahalla. Köyhät joutuvat turvautumaan puoskareihin. Hyvin surullista tällainen todellisuuden kieltäminen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*