7 thoughts on “Metallisuikaleita Modernan rokotteessa? Reuters: Ei vaaraa!

 1. Totta kai joidenkin joiden nimeä ei saa sanoa väittävät, että ei ole vaaraa! Valtamedia tulee olemaan mukana kansanmurhaoikeudenkäynneissä, sillä se on oikeasti ollut aktiivisesti mukana moninkertaisessa kansanmurhassa ja maanpetoksessa levittämässä tietoista ja tuhoisaa propagandaa ja aivopesua, sekä on ollut tietoisesti mukana pimittämässä tapahtumia. Valtamedia on rahaeliitin nyrkki jolla he Naton, EU:n, YK:n ja koulutusjärjestelmän jne. avulla tuhoavat ihmiset.

  1. Niin kauan kun suuri enemmistö kulkee kuuliaisesti talutusnuorassa, mitään kansaurhaoikeudenkäyntejä ei tule. Eivätkä nämä joudu minkään oikeuslaitoksen eteen.

   Sitäpaitsi, tälläinen kolmannessa persoonassa puhuminen aiheesta passivoi kansaa edelleen. Se kun odottaa aina että joku toinen tekee/aloittaa/käynnistää muutoksen ja ne vain seuraa. Vertaappa VKK:hon. Ano puhui ja sanoi asioita eduskunnassa. Ja kun se sanoi toimivansa jatkossakin samalla tavalla (siis vain puhua, ei tee aloitteita) niin kansa antoi sille äänensä vuorokaudessa. Ehkä se jatkossa tekee enemmä.

 2. Japanikin on sionistien miehittämä maa. Saastamaiset amerikkalaiset vielä pommittivat tahallaan Japanin siviilikohteita ydinpommeilla, kuten liittoutuneet tekivät Saksalle muilla pommeillaan ja kidutuksilla ja nyt kaikille maille. En voi sietää sitä rikollista ja saastamaista röyhkeyttä mikä, amerikkalaisella vihollisellemme on ja he ovat avoimen röyhkeitä rikoksistaan. Todellista roskaväkeä ja loiskansaa.

 3. Olen tässä viimeaikoina miettinyt että tämän rokottamisen taustalla taitaa olla ihan järjestelmällinen toiminta.

  Ensin annetaan ihmisille kaksi piikkiä jotka laskevat immuniteetin niin alas että tavallisesta flunssasta muodostuu vahva viruskanta. Ja kun sitten uusilla rokotteita annetaan pikkuhiljaa, niin virus tulee koko ajan vastustuskykyisemmäksi ja vastutskykyisemääksi. Ja se vahvistuu ja leiviää vaikuttaen fataalisti aina niihin, jotka eivät ota ”viimeisintä mallia olevaa rokotetta”.

  Näin saadaan täytettyä rokotepassia vuoden 2015 loppuun ja sen kahdeksannen rokotteen jälkeen meillä on niin vahva virus joka ei kuole normaaleilla rokotteilla vaan ”super rokotteella” joita on vain harvoille ja valituille. Ja nyt tämä koko hössötys on sitä että ihmiset jotka paniikissa ottavat näitä rokotteita ovat ne ”petrimaljat” joissa kasvatetaan virukset. Ja rajotusten purkaminen näin yhtäkkiä on se tapa jolla erilaiset viruskannat saadaan rokotettujen toimesta leviämään mahdollisimman laajalle. Jolloin syntyy paniikki ja roktotteet 3 ja 4 menevät kuin kuumille kiville.

  1. Riippuu aika paljon siitä mitä rokoteilla halutaan saavuttaa.

   Jos halutaan tappaa ihmisiä, niin tällaisella suoraviivaisella toiminnalla sitä voidaan tehdä rajallinen aika. Ehkä muutama vuosi tai kuinka kauan nyt kestääkään, ennen kuin tilastot yksinkertaisesti hyppäävät silmille.

   Toisena vaihtoehtona kontrollin ja vallanhalu. Tällöin on oleellista saada ihmiset pelkäämään ja tottelemaan. Tällöin myös rokotteiden on oltava ”toimivia” ja kuolleita saa syntyä vain hetkittäin, jotta on uskottavaa että rokotteet todella toimivat parantavana voimana. Optimaalisinta olisi ehkä kerran vuodessa tuleva jonkinasteinen kuolonrypäs, joka aina häviää, kun uusi erä on otettu kaapista esille.

   Kolmas ja mielestäni kaikkein pelottavin vaihtoehto on maapallon väestönmäärää korjaava tähtäin, asia jota Bill Gateskin on tunnetusti sivunnut luennollaan. Jotta esimerkiksi Gatesin mainitsema 15% väestönharvennus olisi mahdollista, olisi se suoritettava ehdottomasti hiljaa hivuttaen, niin että kukaan ei huomaa tapahtunuttta – ennen kuin on auttamatta liian myöhäistä. Tässä puhutaan nuorten sukupolvien steriloinnista, ei niinkään suoraan aiheutetuista kuolemista, niinden ollessa ainoastaan sivutuote. Mikäli yhtäkkiä muutaman vuoden päästä huomataankin että syntyvyys on kääntynyt yhtäkkiä hälyttävään laskuun ja rokotusten myötä menetetäänkin yksi kokonainen sukupolvi (tai puolikas) isiä ja äitejä, niin väestönmäärää onkin korjattu – ei kuolemilla, vaan syntyvyyttä rajoittaen. Tämän seurauksena suomalaisten määrä laskeekin 5 miljoonasta hetkessä 4 miljoonaan, sillä kerrannaisvaikutukset näkyvät pitkään ja juuri tällä hetkellä vanhempaa väestöä poistuu rekisteristä normaalistikin kiivaammin kuin koskaan.

 4. Metallipartikkeleita voidaan käyttää jokseenkin samaan tapaan kuin mikrosirua tai amalgaamipaikkoja. Ainakin ihmisen paikantamiseen sekä sähkömagneettisen säteilyn kohdentamiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*