2 thoughts on “Kesäkokousvideo: Valta Kuuluu Kansalle puoluerekisteriin!

  1. Hienoa että VKK ajaa ainaskin vaalitulokseen perustuvaa edustusta päätösenteossa, nykyäänhän sumpliminen on vallassa. Mitäs veetä joku vihreät edes tekee hallituksessa? Ja joku ihme ministerien kierrätys? Ihan pelleilyä. Mennä vuosina ei politiikka kiinnostanut ,mutta henkilökohtainen kusetus/vettuiluraja tuli täyteen joten liitympäs ryhmään jossa kähmintä, hyväveli ym skeida ei ole poliittisen ohjelman ykkösasia,vaan isoisäni Rakuunajoukoissa taistelema Isänmaa. Onhan nuo vanhat käppänäpuolueet ihan museokamaa. Ja meitä samanmielisiä on paljon. Kansan rivit ovat vahvemmat kuin moni edes uskoo.

  2. ”Mitäs veetä joku vihreät edes tekee hallituksessa?”

    Miksi humanisti Eiran poika saa olla eduskunnassa? Eikös eduskunnassa pitäisi olla juristeja ja talouden experttejä – ja vain ja ainoastaan experttejä?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*