9 thoughts on “Jari Taposen malli

  1. Poliisi on vihollinen ja kansamme petturi. Jumala sallii aseiden kantamisen itsepuolustusta varten, joten käyttäkäämme Jumalan antamaa oikeutta. Poliittinen poliisi ei tule teitä suojelemaan, vaan tuhoaa ja vainoaa teitä! Heidän tärkein tehtävä on suojella rahaeliittiä! Milloin se menee suomalaisille jakeluun?

  2. Kansanmurha on käynnissä ja vihollisemme yrittää kansanmurhata suomalaiset kaikin keinoin. He ovat mahdollisesti jo onnistuneet myrkkypiikeillä. Laki ei ole enää voimassa. Nyt valkoinen Suomen kansa taistelee olemassaolostaan kansanmurhaa vastaan kaikin keinoin.

  3. Naiset ovat kaikkein pahimpia mädättäjiä kirkossa, poliisien joukossa jne., jotka johtavat automaattisesti mädätykseen. Perusongelma ovat kuitenkin heikot ja raukkamaiset miehet. Naiset voitaisiin pistää helposti kuriin jos vain haluttaisiin, mutta miehistä on tullut raukkamaisia pelkureita ja nynnyjä.

  4. Oikea mies ei tuohon edes ala. Ehkä tyttären kanssa kotosalla muttei nyt virkapuvussa kukaan loiki. Töpöselle ja tolle Gunnarille sopivaa puuhailua . Lahjat ei muuhun riitä…

    1. Piti siis laittaa Kom isis aario Töppönen,anteeksi. Itseasiassa kiinnostas kiersikö tytöt nuorempana kuinka kaukaa ja oliko pallopeleissä aina vaihtopenkillä? ,eikä ikinä joulunäytelmässä?…kunnei muisti piisannut saati luontainen karisma ynnä tyttömäisen korkea puheääni . Arvon kansalaiset,pidän yhteiskuntarauhan kannalta oleellisena tietona sitä mikä trauma on suistanut tämän miesaihion raiteiltaan. Kiitos. Ja jos jollakulla jäi epäselväksi,niin tämä verbaalinen avautuminen on omalla asteikolla sitä valtaapitävien kukkakaalikommarien paljon usuttamaa Kivapuhetta. [Kysymystä hieman sensuroitu, joskin Taponen taatusti silti tekee tästäkin rikosilmoituksen ”vainosta”.]

      1. ********** on kuulema hakenut lähestyimiskieltoa…sille Mustalle varjolle joka seuraa sitä Joka paikass..

  5. Siitä säästöjä poliisille.Hevospartiolle keppihevoset.Säästyy ruoka kustannuksissa ja viattomien luontokappaleiden ei tarvii kantaa sikoja selässä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*