Free speech 5 syyskuun, 2021

 

Ajatelkaapa niitä nuoria valkoisia etelä-afrikkalaisia, jotka esiintyvät 18-20 vuotiaina alla olevassa videossa.

 

Nyt he ovat 79-81 -vuotiaita eli elämän ehtoopuolella, mutta vielä täysin järjissään. Mitähän he miettivät, kun näkevät mitä Etelä-Afrikalle on tapahtumassa?

 

 

 

Toivottavasti näillä valkoisilla on edes huono omatunto. Ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa valkoiset luovuttivat täysin demokraattisissa vaaleissa oman kauniin ja rikkaan maansa mustille!!

 

Siis vaikka olisivat voineet muuttaa Apartheid Etelä-Afrikan esimerkiksi Sveitsin malliseksi kantonifederaatioksi. Mutta ei. Piti antaa valta ylivoimaiselle mustalle enemmistölle.

 

Jopa enemmistö buureista äänesti mustan vallan puolesta!!!!!!

 

Miettikääpä sitä.

 

 

Ei siis ollut kyse naivismista, koska valkoiset taatusti tiesivät millaisia mustat ovat. Apartheid oli sen heille opettanut jo koulussa ja valtamediassa.

 

Totta on, että juutalaiset olivat taas säätämässä eli painostivat hallitusta antamaan vallan mustille. Juutalaiset olivat myös alkaneet mädättämään valtamediaa. Tämä oli kuitenkin suhteellisen vähäistä, koska konservatiiveilla oli niin suuri valta Etelä-Afrikassa.

 

Tällä kertaa ei siis voi syyttää juutalaisia. Ylivoimaisesti SUURIMMAT syylliset olivat valkoiset itse.

 

Valkoiset vain yksinkertaisesti halusivat tuhota oman ja LASTENSA elämän!

 

Etelä-Afrikan romahdus täysin valkoisten syytä

 

10 thoughts on “Juutalainen sabotaasi vai itsekansanmurha: Etelä-Afrikka 1960 vs. 2021

  1. Totta. Täysin säälittävää toimintaa valkoiselta rodulta, taas jälleen kerran. On turha syyttää muita jos itse toimii itsetuhoisasti. Valkoisten pitää oppia virheistään ja tehdä parannus tai valkoiset ja suomalaiset eliminoidaan.

  2. Esinahattomilla oli varmasti suuri vaikutus siihen, että Etelä-Afrikalle asetettiin kansainvälisiä pakotteita ja näin luotiin ryhmäpaine apartheidin lakkauttamiselle. Muistaakseni Suomi oli viimeisiä maita, jotka liittyivät boikottiin.

    On myös kiistaton tosiasia, että esinahattomat olivat mädättämässä Etelä-Afrikan politiikaa lisätäkseen matujen ylivaltaa!

    Ei pidä koskaan uskoa esinahatonta!

  3. En olis Noin Musta/Valkoinen analyysissäni…Aparthaidia seuranneessa Totuuskomissiossa paljastui että E-A…Usrael ja Israhell…Yhdessä kehittivät Ebolasta….Bioasetta Mustia vastaan..Joten..Ei Ne siellä olleet Hyväntekijöinä…

Comments are closed.