Marco de Wit 5 syyskuun, 2021

 

Suomessa kuolemanrangaistus poistui jo 1820-luvulla, koska tsaari niin päätti.

 

Ensimmäisen ja toisen maailmansodan aikana kuolemanrangaistukset kuitenkin palautettiin Suomen itsensä toimesta.

 

 

Toivo Koljonen teloitettiin 1943. Hän on viimeinen siviili, joka on Suomessa teloitettu.

 

Historioitsija Teemu Keskisarja ei taaskaan välitä poliittisesta korrektiudesta. Hän sanoo suoraan, että Koljonen ansaitsi teloituksen.

 

 

Keskisarja uskaltaa myös sanoa, että yleensäkin kuolemantuomiolle on monia hyviä perusteita.

 

Lopuksi hän kaikkien feministien kauhuksi toteaa: ”Suomessa kuolemanrangistus toimi todella hyvin”.

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Teemu Keskisarja: Viimeinen teloitettu sai ansionsa mukaan!

 1. Kuolemanrangaistus takaisin käyttöön. Jos vastustat kuolemanrangaistusta, sinä itse olet se ongelma.

 2. Suomessa on ilmeisesti vain 2 rohkeaa historioitsijaa ja muut ovat raukkamaisia tai epärehellisiä nynnyjä.

  1. Ilman muuta.
   Mutta mielestäni vain kaikkein vakavimmissa ja psykopaattisimmissa tapauksissa.

   Aiemmin oli vakava ongelma kun todisteaineisto saattoi olla hyvinkin puutteellista tuomioissa eli tyyliin todistajan lausuntoihin perustuvaa. Sama pätee edelleen vaikka Amerikassa jossa jotkut teloitetaan ja jälkeenpäin osottautuukin ettei ollut murhaaja.

   Nykyään kun on kameroita kaikkialla, on gps ja puhelinmastopaikannustiedot, on dna tekniikka yms. niin tuomiot voivat tulla 100%:lla todisteiden varmuudella. Eli ei oikeusmurhia.

   Ei yhteiskunnan varoja pidä tuhlata yhtään kun voi säästää poistamalla pahimmat pirut.

   Suomen pitäisi muutenkin muuttaa rangaistus- ja jälleensopeuttamiskäytäntöjä sellaisiksi että ensikertalainen istuu ”sopivan lyhyttä aikaa” ankeassa kopissa ja saa mahdollisuuden opiskella sellaista jolle valtio voi sitten tarjota varmaa (pakko) työtä. Vankilan&opiskelun jälkeen yksityiselle tai valtion omistaman organisaation töihin ja tämä olisi siis seuraava osa rangaistusta. Pakkotyö ja asuu normiasunnossa mutta gps panta/siru, ehkä 10 vuodeksi, ehkä loppuelämäksi, rikoksesta riippuen. Gps laite muistuttaa henkilöä teostaan ja (osittaisesta) sovituksesta sekä on jäljitettävissä ja epäiltynä jos rikoksia tapahtuu.
   Jos ei tee mieli niin takaisin eristyskoppiin.
   Tuomittu saa vain sen minkä vältämättä tarvitsee elääkseen. Harrastukset voivat olla halpoja. Luonto on ilmainen. Työn tuotto menee lyhentämöttömänä uhrille tai uhrin lähiomaisille. Ehkä työkyvyttöminä ja masentuneina eivät kykene elämään enää. Terapia ei ole ilmaista.

   Jos raa’an väkivallan uhri elää tai jos uhri kuoli ja oli lapsia, niin lähtökohtaisesti tuomittu maksaa lapsille loppuelämänsä joko palkasta ja/tai prosenttiosuuksia kaikesta tienaamastaan. On valvottava ettei tuomittu pakene maasta. Siksi gps ja tiheään automatisoidut tsekkaukset että laite on henkilössä kiinni.

   Tuomittu voi silti elää ja tehdä vaikka mitä elämässään – hänellähän sentään on vielä elämä ja näkee auringonnousun joka päivä toisin kuin uhrinsa.

   Tällainen edes jotenkin oikeudenmukainen järjestely olisi tietenkin kauhistus suvakistolle joka ei ymmärrä hölkäsenpöläystä uhreista eikä niistä syvimmässään välitä pätkääkään, sen todistaa nykyinen jäätävän sairas järjestelmä, mutta tällainen uuden tyyppinen on terveempää tulevaisuutta ja siitä onkin kirjoitettu jossain.

 3. Jokusen torakan olis kuolemantuomiolla saanut nykyäänkin listiä. Muutama aivan turha tapaus elätelty vankiloissa vuosikausia. Tosin noi pitäs hoidella semmosella siivouskomppanialla pois sähläilemästä kaikessa hiljaisuudessa. Vähän samoin kuin John Wick-leffassa.Ovikellot soi ja jätesäkit esiin… Ei sen kummempaa.

 4. Täytyy olla aika vinksahtanu jos ei pidä viisihenkisen perheen murhanneen kuolemantuomiota oikeana.

 5. Ehkä Uudessa-Seelannissa oli poliisit saaneet tarpeekseen, kun ovat joutuneet 24/7 seuraamaan ISIS terroristia, ei ammutu jalkoihin, vaan siten, että varmasti henki lähtee. On hyvä seurata miten ampujien käy, kun pääministeri on islamia kannattava.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*