3 thoughts on “Terve lapsi sairastunut koronaan??

  1. Ihanaa että Marcoliinilla on vara optimipainossaan kritisoida muiden lihavuuksia. Oikea terveyden ja urheilullisuuden esikuva. Idoliainesta nuorisolle.

    1. No mulla ainakin on. 68 kiloa eli Manny Pacquiaon kanssa voisin mennä kehään…jos maksettas…ja aika paljon. Tulis unet aika äkkiä.
      Jos nyt terveellä järjellä ajattelee niin on sinänsä tuossa iässä saavutus olla tuon painoinen,ja uskon että juttu viittaa juuri tuohon ”Terve lapsi” teemaan. Eipä terveeltä näytä ei vaikka millaipäin kuvaa katsoisi,itse käänsin kuvan jopa ylösalaisin,ei vaikutusta. Turha vastalässyttää mitään ei se asia mikskään muutu,kiitos.

  2. Tuon 16 vuotiaan sisuskalut eivät voi olla enää terveet. Ne on jotuneet suodattamaan ties mitä moskaa metanolista formaldehydiin ja vaseliineja jotka on sotkettu väkivalloin veden ja kenties palmuöljyn kanssa sekaisin. Sekaisin ovat nekin vanhemmat jotka eivät ole puuttuneet tämän teinin syömiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*