Marco de Wit 5 syyskuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Valtakunnanvainoaja Raija Toiviainen uhkailee uusilla syytteillä, jos Laiton Lehti jatkaa mustasta roskaväestä kertovia juttujaan.

 

Vääryyskäynnissä Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Wit ihmetteli miksei syytteitä ole tullut valkoisesta roskaväestä kertovista jutuista.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Valkoinen roskaväki

  1. Tässä sen näkee että Gogit ja Magogit tulevat väripaletin jokaisessa värissä. Nuo huojuvat jauhopäät tuovat zombiharmageddonin siinä missä muukin roskaväki.
    Eli omissakin on aivan tarpeeksi siivottavaa. Roskia ei tarvitse sen lisäksi maahantuoda. Roskaa riittää tästä maailmasta, se ei lopu vaan kasvaa. Ja mitä avoimempi kaatopaikka, sitä enemmän sinne kuskataan.

  2. Mustat elää ihan normaalisti tuolla roskan keskellä, mutta kaikki valkoset taas on täysiä narkomaaneja. Suomessakin matut ja päihdeongelmaiset monesti asuu keskenänsä roskalähiöissä.

  3. Kokeileppas Toiviaisen kiusaksi vaikkapa teemoilla ”Hyvin ruskettuneiden seikkailut” tai ”Solariumin Tähtöset”…kuten huomaat ,etninen väreily suorastaan hehkuu noista positiivisista otsikoista. Klikkiotsikoiden aatelia

  4. Ensin näytti siltä että yliopistolaiset oli menneet opiskelulakkoon. Mutta tarkemmin katsottuna näytti että kaikki olivat kamapäissään. Onko veikkauksia mitä ne on vetäneet että ne pysyy jaloillaan mutta kumartelee samalla eteeenpäin? Mielenkiintoista olisi tietää onko tuo mahojen turpoaminen ja kananjalat seurausta huumeista vai MacDonaldsin myymistä tuotteista? Mutta oudon muotoisia olivat vartalot.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*