Free speech 6 syyskuun, 2021

 

Muutama päivä sitten Laiton Lehti kertoi ravintolakapinasta, jonka ytimessä on turkulainen Ravintola Uljas.

 

Ravintola Uljas poistaa koronarajoitukset!

 

Sensuuri oli tietysti kovaa.

 

Ravintolakapina!

 

Ravintola Uljas ei kuitenkaan antanut periksi.

 

 

 

Alkuiltana odotettiin poliiseja paikalle.

 

 

 

Tunnelma lämpeni vähitellen.

 

 

Poliisikin tuli piipahtamaan klo 23.

 

 

 

 

Tämän jälkeen väkeä tuli vain lisää. Pian paikka oli jo täpö täynnä, kuten näkyy tämän videon kohdassa 2h 8 minuuttia, jolloin mennään sisään Ravintola Uljakseen.

 

Paikka oli niin täynnä, että monet ihmiset viettivät iltaa pihalla.

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Koronakriittiseen Ravintola Uljakseen ennätysyleisö

 1. Upeaa! Rohkeita ja kansallismielisiä yrittäjiä pitää tukea! Poliittinen poliisi sai nenilleen ja yrittäjä sai valtavasti asiakkaita rohkeudestaan! Näin yrittäjät uskaltavat olla jatkossakin kansan, perusoikeuksien ja perinteisten arvojen puolella! Muistakaa käydä myös Kärkkäisen myymälöissä!

 2. Apua, apua, kaikki kuolevat, apua! Kaikki saavat hirmuisen koronan ja kaikki kuolevat!???!! Tuli seis, tuli seis!??!! Te ette ymmärrä!!???!!

 3. Suomalaisissa on joskus harvoin tämä änkyrä vaihde kun päätämme yhdessä jostain! Perkele. Hienoa nähdä tällaista.

 4. Kansanmurhamme ja maanpetoksen jälkeen kukaan ei tule tottelemaan ja uskomaan virkamiehiä ja hallintoa. He ovat kansamme vihollisia.

 5. Satanistit tulevat vielä joutumaan oikeuden eteen. Voitte olla siitä varmoja. Se ettei korruptoitunut hallintomme tee mitään ja suojelee kansanmurhaajia ja maanpettureita tarkoita etteikö heitä lopulta saada oikeuden eteen erittäin ankarille tuomioille!

 6. Jumalan siunausta myrkkypiikin ottaneille ja lapsille jotka satanistit huijaavat ottamaan erittäin vaarallisen myrkkypiikin. Vain vahvimmat tulevat selviämään kansamme kansanmurhasta, mutta satanistit tullaan lopulta murskaamaan ja Jumala voittaa. Satanistit tullaan saattamaan erittäin koville tuomioille.

  1. Kiitos kiitos, vaikken nyt yläkerran isäntään oikein uskokkaan. Mutta älä leppoisia satanisteja vie tuomiolle, vie vaikka saatananpalvojat.

 7. Romania sulkee rokotuskeskukset koska ihmiset eivät suostu ottamaan piikkejä uhkailusta ja painostuksesta huolimatta!:

  All vaccination centers in Brasov have been closed VICTORY! Here in Romania, we, the people, have won the battle against the depopulation of the system through the vaccination program. The government has started closing all vaccination centers. 70% of the population refuse to be vaccinated and all coercive measures have failed

  https://ifunny.co/picture/maria-angela-p-business-administrator-17-tim-blessed-be-god-6AirMoer8https://ifunny.co/picture/maria-angela-p-business-administrator-17-tim-blessed-be-god-6AirMoer8

  1. Kannattaa painaa Entteriä…Ennen seuraavan linkin Pasteamista…

 8. Jos on jotain mitä en voi sietää niin se on ”elävä musiikki” näissä pienissä kuppiloissa. Kaverit on puolikuuroja ja vääntää aina nupit kaakkoon eikä sen jälkeen pysty keskustelemaan edes huutamalla. Konemusiikin aikana vielä voi keskutella mutta sitten kun tulee ”bändi”, niin sitten on kaikki kuuroja. Miksi ne aina luulee että kovaa soitettu on hyvin soitettu?

  1. Agree…Lahjomattomat luulee että Määrä korvaa laadun..

 9. Tämä oli parasta mitä on tapahtunut koko koronavalehtelun aikana. Jos joskus Turkuun eksyn, niin vedän kännit ko. ravintolassa. Lisää kapinaa kehiin !

 10. https://twitter.com/brandnewtube/status/1432460086165770240/photo/1

  https://twitter.com/brandnewtube/status/1431601397569622016

  https://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2021/07/27/johns-hopkins-doctor-shreds-cdc-and-faucis-narrative-on-covid-again-n2593195

  Matt Vespa: ”Get vaccinated but also continue to live in fear.” ”80% to 85% of American adults are immune to the virus”

  https://rightwingnews.com/author/matt-vespa/

  ”Matt Vespa is a conservative blogger based in Virginia. Besides contributing to Right Wing News, Vespa writes for RedState, PJ Media, Independent Journal Review, and his personal blog Noodle Pundit. He’s also the 2013 recipient of American for Prosperity Foundation’s Andrew Breitbart Award For Excellence In Online Activism and Investigative Reporting ”

  https://americasfreedomfighters.com/biden-gestapo-strikes/

  ”BREAKING: Biden Gestapo STRIKES- January 6 “Rioter” Returned To Jail After Listening To Mike Lindell Online”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Lindell

  ”Michael James Lindell (born June 28, 1961), also known as the My Pillow Guy, is an American businessman, conservative political activist, and conspiracy theorist.”

  https://michaeljlindell.com/

 11. Eipä tuo heidän kapina pitkään kestäny taas vietiin kuin pässiä narussa.

Comments are closed.