10 thoughts on “Päivän video: Koronavaara

  1. Apua, apua, kaikki kuolevat!!!???!! Nyt kaikilla on korona!!?? Apua???!!

    Heräävätkö ihmiset petokseen?

  2. Mitään koronaa ei ole koskaan ollutkaan. Kyseessä on satanistien huijaus. Nauttikaa elämästä ja rakkaista ihmisistä. Jumala voittaa satanistit ja pahuuden.

  3. Miehittävällä vihollisellemme ja heidän poliisillaan ei ole mitään toimivaltaa toimia Suomessa ja määrätä suomalaisten elämää. Älkää koskaan uskoko poliiseja! Vihollisen poliisilla ei ole oikeutta määrätä kansaamme. Jumala voittaa lopulta.

  4. Sota on ainoa keino vapauttaa Suomen valkoinen kansa. Suomalaisten pitää nousta vastarintaan rikollista kansanmurhaa ja ihmiskokeita vastaan.

  5. Valitettavasti taitaa Texaskin pian Olla mennyttä…Se ei tarvitsisi Muuria pelkästään Etelää vastaan…Vaan uhka tulee myös Idästä…Kommarisaasta…Kaliforniasta tekee tuloaan

  6. Meidän pitää mennä vihollisemme omaan kotimaahan. Jokainen tietää kenen vihollisen kotimaahan.

  7. Hesari heitti tänään ilmoille ensimmäisen kerran ikinä järkevän lauseen: ”Korona loppuu siinä vaiheessa, kun kukin meistä itse päättää lakata pelkäämästä”.

  8. Voi olla että valkoinen rotu on hyvin lähellä sukupuuttoa ja peruuttamaton vahinko on jo tapahtunut, sillä vihollisemme on piikittänyt lähes kaikkiin ihmisiin vaarallisen myrkyn. Tuskin kukaan osasi odottaa, että he onnistuisivat tässä silmänräpäyksessä! Loppujen pitää ainakin taistella tosissaan olemassaolonsa puolesta ja että emme saa myrkkypiikkiä. Tämän vihollisemme kyllä maksaa, tietysti laillisesti. Sota on ainoa vaihtoehto kansanmurhaa vastaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*